Avuții Americii se mută în buncăre de frica pandemiei

 

Noua Zeelandă – curată, verde și îndepărtată – se află în planurile de supraviețuire a americanilor înstăriți, îngrijorați de virusul care a paralizat lumea. Unii șefi din Silicon Valley au făcut deja demersuri în acest sens.

South China Morning Post relatează povestea unui CEO (director executiv) al unei companii din centrul tehnologic californian. Milionarul a contactat constructorul de buncăre Rising S Co pentru a-și putea debloca „locația” din Noua Zeelandă. „Respectivul client nu folosise niciodată buncărul”, a spus Gary Lynch, managerul companiei, dar acum este acolo.

În ultimii ani, Rising S Co a „plantat” aproximativ 10 buncăre private în Noua Zeelandă. Costul mediu este de 3 milioane USD pentru un adăpost, dar poate ajunge lejer la 8 milioane, cu dotări suplimentare – băi de lux, săli de sport și jocuri sau chiar un poligon de tir.

Vivos, un alt constructor de buncăre, a instalat o rețea de adăpost pentru 300 de persoane, la nord de Christchurch, a anunțat Robert Vicino, fondatorul companiei. Vivos are deja construite adăposturi în Statele Unite (în statele Indiana și Dakota, pe locul unor baze militare dezafectate) și Germania. Țară insulară și izolată la peste 1000 de mile de coasta de sud a Australiei, Noua Zeelandă a fost lăudată pentru modul eficient în care a gestionat pandemia de coronavirus, raportând doar 2 decese până la jumătatea lunii aprilie.

Citiți și:

Elitele mondiale ale francmasoneriei îşi pregătesc oraşe şi buncăre subterane ultrasecrete pentru a scăpa de evenimentele catastrofale din 2012 (IV) 
FOTO. Cum arată buncărele în care se vor adăposti miliardarii în caz de atacuri nucleare sau dezastre naturale

 

yogaesoteric
8 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More