Băutura energizantă Monster Energy ascunde în logo-ul său numărul Fiarei, 666

 

Probabil aţi auzit de, sau poate chiar aţi consumat, băutura energizantă Monster Energy. Ca și alte băuturi de acest tip, are la bază cafeina.

Băuturile energizante au fost asociate cu riscuri pentru sănătate, dacă sunt consumate împreună cu alcool, iar consumul excesiv sau repetat de băuturi energizante poate duce la afecţiuni cardiace și psihiatrice. Cu toate acestea, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară a concluzionat că un consum adecvat de băuturi energizante populare este sigur, cantitatea de cafeină din cutiile standard de energizante fiind puțin probabil să interacționeze negativ cu alți constituenți tipici de băuturi energizante. Băuturile energizante au efecte pe care le dau cafeina și zahărul, dar nu există dovezi potrivit cărora varietatea de alte ingrediente ar avea alte efecte.

Dacă țineți la sănătatea dumneavoastră, evitați asemenea băuturi. Există o multitudine de metode naturale perfect sănătoase pentru a obține un plus de energie.

Ajunși aici cu lectura ați putea spune: „nimic nou până acum, cunoaștem «monstrul» cafeinei încă demult. Ce ar mai fi de speriat?”.

La o privire mai atentă, logo-ul băuturii Monster Energy se arată a fi mai mult decât ceva cool, menit să capteze atenția…

Potrivit Wikipedia, logo-ul acestui produs a fost creat de McLean Design, o firmă de branding cu sediul în California. Logo-ul este compus din 3 linii verticale, care formează litera „M” astfel stilizată încât să arate ca urma lăsată de ghearele unui monstru.

Și totuși, fiecare din liniile verticale având partea de sus îndreptată spre stânga se aseamănă cu cifra 6 din alfabetul ebraic; fiind vorba de 3 linii verticale destul de asemănătoare, rezultă deci numărul „666”. „Numărul fiarei” din Apocalipsă este un simbol malefic intens folosit în ziua de azi – apare în siglele a numeroase companii, bănci, este inclus în codul de bare etc. De ce oare Monster Energy, o băutură energizantă extrem de populară, ascunde un simbol ezoteric atât de malefic?


Citiți și:

666 – Numărul Fiarei 
Mesaje masonice ascunse în promovarea Vodafone 

 

yogaesoteric
28 octombrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More