Benjamin Fulford – O privire asupra centrelor de putere care negociază guvernul mondial

 

Această toamnă va fi o perioadă de tranzacționare solidă a căilor care pot duce în cele din urmă la anunțarea unui acord mondial, menit să înlocuiască sistemul construit după al Doilea Război Mondial. Complexul militar-industrial al SUA, societățile secrete asiatice, Partidul Comunist Chinez, Commonwealth-ul britanic, Vaticanul, Biserica Ortodoxă Rusă, musulmanii și alte grupuri sunt toate de acord că pe această planetă nu se mai poate continua în acest fel. De asemenea, încep să se pună de acord asupra unei structuri pentru o federație planetară, dar unificată.

Problema principală rămân, desigur, controlorii vechiului sistem, care nu intenționează să iasă din scenă. O analiză elvețiană a descoperit un grup principal format din aproximativ 700 de oameni care se regăsesc în consiliul director al celor mai mari companii publice americane (după cifra de afaceri) ce sunt incluse în clasamentul Fortune 500, și al altor mega-corporații.
https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

Ne referim la acest grup ca fiind mafia khazară. Khazarii controlează în continuare majoritatea mega-corporațiilor, inclusiv marile companii petroliere, giganții internetului precum Google, Facebook, Amazon și Apple și, deja de răsunet, mass-media corporatistă de știri false. Cea mai mare sursă de putere a acestora, desigur, este proprietatea lor asupra băncilor centrale, ceea ce au folosit pentru a prelua controlul asupra corporațiilor.

Acest grup a utilizat crima, mita și minciuna pentru a se infiltra la nivelul superior al puterii mondiale, în special în Occident. De asemenea, și-au căsătorit strategic fiicele cu oameni puternici. Fiicele urmau să îndoctrineze următoarea generație de brokeri de putere. De exemplu, aflăm acum de la ruși, NSA și alte surse că cancelarul german Angela Merkel, fostul premier al Marii Britanii, Theresa May, și alți lideri sunt fiice ale lui Adolph Hitler. Aflăm acum că mama fostului președinte al SUA, Barack Obama, a fost o fiică a lui Hitler. Se pare că filmul Băieții din Brazilia s-a bazat pe fapte reale, cu excepția faptului că este vorba de fete, nu de băieți.

Am aflat, de asemenea, că de fapt şi Clintonii sunt membri ai familiei Rockefeller. Într-o actualizare la ceea ce am raportat anterior, am aflat că mama lui Bill Clinton era un Rockefeller (mai degrabă decât tatăl său), în timp ce Hillary Clinton este fiica lui David Rockefeller. Apoi, desigur, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, este un nepot al lui David Rockefeller.

Khazarii își schimbă numele de familie și poveștile de viață pentru a-și ascunde urmele intergeneraționale de control. De exemplu, am urmărit legăturile numelui de familie Bush şi am ajuns la Scherff, Pierce și în final la familia Pecce a nobilimii negre italiene.

Un alt aspect important de remarcat despre structura de putere a mafiei khazare este faptul că au de fapt o persoană care joacă rolul lui Dumnezeu în sistemul lor monoteist. Deci masele sunt făcute să creadă într-un Dumnezeu abstract, în timp ce în realitate există un zeu uman care joacă acest rol. Desigur, zeul lor le este cunoscut sub numele de Lucifer, Ba’al, Satan, Moloch etc.

Dacă studiați istoria evreilor, veți vedea că mulți evrei au un sistem similar, la fel ca musulmanii și creștinii. Aici intră în joc conceptul de noosferă sau atmosfera creierului. Există un proces de gândire colectiv și anumite persoane devin, în anumite momente, noduri cheie prin care deciziile finale sunt luate în conștiința grupului. Persoana dintr-un grup social care, conștient sau inconștient, este arbitrul final, este „Dumnezeu”.

Deci, cine joacă rolul de „Dumnezeu” în religiile evreiești, creștine și musulmane? În primul rând, în cazul musulmanilor șiiți, cel mai puternic lider al lor este Agha Khan, un descendent al lui Mahomed și șeful clanului Ismaili, cunoscut și la noi în istorie sub numele de Asasinii. Societatea lor secretă este cunoscută sub numele de Dragonul Albastru sau Dragonul Verde. Aceștia au o putere foarte mare asupra a 200 de milioane de musulmani șiiți și păstrează o mare influență în locuri precum India, unde au fost subcontractați de britanici pentru a-i ajuta să țină țara sub control. Această persoană este, de asemenea, controlorul Iranului.

 
Agha Khan

Ei își obțin puterea prin infiltrarea de oameni în cercurile interioare ale brokerilor de putere vizibili publicului, anunțându-i că sunt vulnerabili dacă nu se supun. Ei încă nu sunt de acord cu ideea unei planete unificate și acesta este un motiv pentru care există încă o tensiune centrată în Iran. Există speranţa că aceste probleme vor ajunge la liman în timpul negocierilor din această toamnă.

În prezent, musulmanii suniți nu se află sub nicio formă de control central, precum șiiții. Cea mai apropiată poziţie de control central ar fi cea a liderilor imami, în special în Egipt, dar sistemul nu este centralizat în momentul de faţă. Familia regală saudită, care sunt sataniști khazari și nu musulmani, a încercat cu petrodolarii ei să controleze islamul sunit dar, practic, au doar mercenari pe care îi plătesc. Din fericire, acum au intrat sub controlul Pălăriilor Albe ale forţelor militare ale SUA, care se raportează la ierarhia creștină.

Evreii sunt împărțiți aproximativ în două tabere – cea laică și cea religioasă. Evreii seculari sunt de obicei atei, agnostici sau doar vag religioşi. Dacă ei ar avea un zeu, acesta ar fi Mammon, zeul banilor, deci cred că familiile care dețin fântâna banilor – Consiliul Rezervației Federale – ar fi zeii lor. Timp de mulți ani, acest rol a fost jucat de David Rockefeller, care s-a aflat în fruntea grupului Bilderberg, a Consiliului pentru Relații Externe și a Comisiei Trilaterale. El a fost ultimul șef al sistemului petrodolar și moartea sa a creat un vid imens.

O mare parte din haosul și lupta din sistemul politic al SUA poate fi identificată ca luptă pentru a umple vidul pe care David Rockefeller l-a lăsat în urmă. Agentul său, Henry Kissinger, a încercat și nu a reușit să-l înlocuiască. Moștenitorii lui Rockefeller, conduși de fiica sa Hillary Clinton (Rockefeller), au organizat o luptă subversivă de când aceasta a pierdut „alegerile” americane (luptă pentru furtul electronic de voturi) în fața președintelui american Donald Trump.

Președinția Donald Trump a fost rezultatul unei alianțe de conveniență între mai multe grupuri care au fost unite doar prin opoziția împotriva guvernării continue a lui Rockefeller pe care o manifestau. Unul dintre aceste grupuri a fost familia Rothschild, care i-a ofensat pe Rockefelleri înlocuindu-i în SUA și Japonia în secolului XX. De aceea există atât de mulți foști angajați Rothschild în cabinetul Trump. „Rothschild” este considerat un grup de familii europene aristocratice care pretind că sunt descendenți pe linie maternă din regele biblic David. Ei pot fi văzuți ca liderii evreilor religioși, ale căror credințe sunt împărțite aproximativ în facţiunile Torei (Vechiul Testament) și cele ale Talmudului (testamentul babilonian).

Celălalt grup din spatele președinției Trump este complexul militar-industrial (CMI) al SUA, care este dominat de Illuminati Gnostici, un grup care se opune guvernării pe linie sangvine (genealogice) și favorizează meritocrația. Ei cred [în mod luciferic – n.n.] că universul este atât de plin de mizerie și suferință, încât cel care l-a creat era rău, astfel că doresc să-l răstoarne pe Creator și să preia controlul!

Așadar, în ceea ce priveşte oamenii din spatele președinției Trump se potriveşte foarte bine o zicală asiatică: „Același pat, vise diferite”. Facțiunea Rothschild este cea care îl împinge pe Trump în poziția sa extrem de accentuată pro-Israel. Ei încearcă, de asemenea, să-l provoace să înceapă Armagedonul (bătălia finală dintre Gog și Magog), îndemnându-l să atace Iranul, Coreea de Nord, Siria, Rusia sau oriunde altundeva. Ei cred sincer că acest fapt îl va aduce pe Mesia.

Illuminati Gnostici consideră această credinţă o superstiție prostească. Ei vor să înființeze un guvern mondial meritocratic. Ei doresc, de asemenea, să pună capăt regulii guvernării pe linie de sânge. Acesta este grupul care a făcut eforturi pentru arestarea pedofililor și trădătorilor ca Jeffrey Epstein, John McCain și George Bush Sr. De asemenea, vor să restabilească Republica Statelor Unite ale Americii, care a fost înlocuită în mod clandestin în 1871 de Corporaţia SUA (United States of America Corporation) controlată de linia de sânge.

Loja Francmasonică P2 (Propaganda Due) sunt oamenii din spatele laturii catolice a creștinismului. Planul lor pe termen lung a fost acela al unui guvern mondial în stil roman, extrem de centralizat, sau al Noii Ordini Mondiale. S-au aflat în spatele lui George Bush Sr., dar acum și-au modificat orientarea și formează o alianță incomodă cu Gnosticii Illuminati. Ei sunt foarte influenți în complexul militar-industrial prin controlul exercitat asupra ordinelor cavalerești precum Templierii, Cavalerii de Malta, Cavalerii Teutoni, Capelanii etc. Partea protestantă a creștinismului este mai slabă, dar în mare parte se subordonează reginei Angliei prin francmasoneria de Rit Scoțian și Commonwealth-ul britanic. De asemenea, aceștia sunt acum vag aliniați cu Gnosticii Illuminati și P2 în dorința lor de a forma un guvern mondial meritocratic, cu condiția ca acesta să includă monarhia constituțională acolo unde există acum.

Aceste forțe sunt deocamdată unite în răsturnarea facţiunii adoratoare a lui Satana, Lucifer, Ba’al, Moloch etc. Ei au reușit mai mult sau mai puțin acum să preia controlul asupra celor trei piloni ai puterii occidentale – finanțe, religie și armată. Acestea sunt simbolizate de obeliscurile egiptene din Londra (finanțe), Roma (religie) și Washington D.C. (armata). Cu toate acestea, este nevoie ca ei să ajungă la un acord final, cel mai bine sub forma unei federații mondiale libere, care include monarhii tradiționale precum cele din Anglia și Japonia.

Acum, adăugăm la acest tablou China și societățile secrete asiatice. Înainte de al Doilea Război Mondial, asiaticii erau mai mult sau mai puțin uniți în cadrul Societății Dragonul Negru. Acest grup credea că naziștii vor câștiga al Doilea Război Mondial și apoi ei își vor putea duce la îndeplinire planul de a șterge de pe faţa pământului rasele non-europene. Ei au fost grupul din spatele sferei de co-prosperitate a Asiei de Est. Deși japonezii și Dragonul Negru s-au aliat la suprafaţă cu naziștii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ei se pregăteau în secret pentru ceea ce considerau o inevitabilă confruntare Est / Vest și Nord / Sud.

Acum, societatea Dragonul Negru este o umbră a ceea ce a fost mai demult. În locul său se află o alianță între societățile Dragonul Roșu, Albastru, Verde și Alb. Ei cred că toți suntem născuți din acelaşi act creator și împărtășim aceeași planetă. De asemenea, ei cred într-o federație mondială liberă, dar vor să se asigure că oricine, și nu doar europenii, se poate ridica pe pozițiile de vârf. Ei cred că Asia, care are 65% din populația lumii și cea mai mare pondere din PIB-ul mondial, merită la rândul său să conducă planeta. De asemenea, ei spun că li s-au făcut astfel de promisiuni atunci când au acceptat să ofere Consiliului Rezervei Federale un mandat care a durat din 1912 până în 2012. Oamenii din spatele Rezervei Federale au renunțat la această promisiune, spun societățile secrete asiatice.

Acordul încheiat între Societatea Dragonul Alb și aliații săi asiatici solicită ca un european să fie primul lider al federației mondiale, urmat de un asiatic. După aceasta, poziţia de vârf va fi ocupată de cea mai competentă persoană, indiferent de rasă sau etnie. Noua federație va începe cu o campanie masivă de mai multe trilioane de dolari pentru a pune capăt sărăciei și a opri distrugerea mediului. Aceasta va fi urmată de sărbători uriașe, inclusiv un jubileu și, eventual, chiar de un nou calendar. Atunci o nouă eră poate începe cu adevărat pe Pământ.

Bineînțeles că diavolul este prezent în detalii și până la rezolvarea acestora nu ne putem aștepta la niciun anunț public. Voi raporta în detaliu aceste negocieri când voi relua actualizările toamna aceasta.

Citiţi şi:

Actualizare Ben Fulford (8 iulie 2019): Victorie majoră, toate cele trei obeliscuri ale puterii au căzut: Washington DC, Londra și Roma

Noua Republică – A rezista transformării este inutil

 

yogaesoteric
20 octombrie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More