Biden are șansa de a fi cel mai prost președinte ales vreodată – Povestea președintilor din ultimul secol

Primul președinte pe care mi-l amintesc din copilărie a fost președintele John F. Kennedy. Bineînțeles, marea știre a fost asasinarea sa. Eram la școală, la Burbank Elementary, când mama unui coleg de clasă a venit să ne ducă acasă. Eram cu toții teribil de supărați. Habar nu aveam ce se va petrece.

Așadar, următorul președinte despre care am aflat a fost Lyndon Baines Johnson. Familia mea era formată din democrați conservatori pe atunci (când existau democrați conservatori) și ne plăcea LBJ. Era din apropiere de Texas și asta părea să fie un avantaj.

Lyndon Baines Johnson

Când Johnson a candidat la președinție, în 1964, a difuzat o reclamă TV puternică în care apărea o tânără cu o floare, pe fundalul unei explozii nucleare. L-a portretizat pe republicanul Barry Goldwater ca fiind un extremist și un belicos, ceea ce i-a adus victoria lui LBJ.

Victoria lui Johnson din 1964 a fost ultima dată când un democrat a câștigat Oklahoma.

În 1968, LBJ, arhitectul „Marii Societăți” a refuzat să candideze pentru un al doilea mandat. Republicanul Richard Nixon, fostul vicepreședinte al președintelui Eisenhower, a candidat împotriva democratului Hubert Humphrey, un liberal declarat.

Nixon a câștigat, iar în 1972, senatorul George McGovern, un liberal de extremă stângă, a fost învins de Nixon. Nixon a câștigat 49 de state. McGovern nu a reușit să câștige nici măcar statul său natal, Dakota de Sud (este din Mitchell, S.D.).

McGovern a fost pilot în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar după aceea a devenit faimos pentru capacitatea sa de a dezbate. Greșeala sa politică fatală a fost opoziția sa deschisă față de Războiul din Vietnam și planul său de a crește taxele. A pierdut o candidatură pentru realegerea în Senat în 1980.

În 2006, Dakota Wesleyan University a inaugurat Biblioteca George și Eleanor McGovern și Centrul pentru Leadership și Servicii Publice din Mitchell. În 2008, McGovern a scris un articol de opinie pentru Washington Post în care cerea punerea sub acuzare a președintelui George W. Bush.

Nixon a fost forțat să demisioneze din cauza scandalului Watergate, iar președintele Camerei Reprezentanților, Gerald Ford, un republican, a devenit președinte. Ford l-a grațiat pe Nixon și mulți au dat vina pe această decizie pentru înfrângerea lui Ford în fața democratului Jimmy Carter, guvernatorul Georgiei, în 1976.

Carter era un liberal, dar era membru al Convenției Baptiste Sudice și părea sincer în ceea ce privește credința sa. A fost inept ca președinte, iar restul lumii a știut aceasta și a profitat de el. Aproape că a distrus economia și inflația a crescut vertiginos în timpul mandatului său.

Carter a devenit și mai progresist după ce a părăsit funcția.

Ronald Reagan, un republican care a fost cândva democrat, a fost ales în 1980. A fost reales în 1984 în fața democratului Walter Mondale. Mondale a câștigat doar statul său natal Minnesota și Washington, D.C.

Ronald Reagan

Reagan, fost star de cinema și guvernator al Californiei, a fost probabil cel mai conservator președinte din secolul XX. El a redus impozitele, a reconstruit armata care a avut de suferit în timpul lui Carter și a refăcut imaginea Americii peste hotare. Eforturile sale de a revitaliza America au forțat eventuala destrămare a URSS și demolarea Zidului Berlinului, care separa Germania de Vest liberă de Germania de Est comunistă.

George Herbert Walker Bush, vicepreședinte în timpul lui Reagan, a fost ales în 1988 și a îndeplinit un mandat. El a mințit în legătură cu creșterea impozitelor, după celebra sa replică: „Citiți-mi pe buze – fără taxe noi”.

Democratul Bill Clinton, guvernator al statului Arkansas, l-a învins pe Bush și a îndeplinit două mandate. În 1998, a fost pus sub acuzare pentru că a mințit în legătură cu escapadele sale sexuale. A fost achitat în Senat.

La acea vreme, am crezut că Bill Clinton a fost cel mai rău președinte din viața mea – chiar mai rău decât Carter.

Apoi, George W. Bush, fiul fostului președinte, l-a învins pe vicepreședintele Al Gore în 2000. Eram foarte optimist că tânărul Bush va călca pe urmele lui Reagan și va restabili măreția Americii. În schimb, Bush a acționat ca un democrat care plătește taxe și cheltuiește și a băgat America în războaie nesfârșite și fără sens în Orientul Mijlociu.

Apoi a venit Barack Hussein Obama, primul președinte de culoare al Americii. Acesta a fost educat în liberalism și a disprețuit creștinismul biblic. A anunțat că America nu mai este o națiune creștină. A mințit în legătură cu sprijinul său pentru Agenda homosexuală și, după ce a fost ales în siguranță pentru un al doilea mandat în 2012, a aprobat legalizarea căsătoriilor homosexuale. De asemenea, a încercat să distrugă sistemul național de sănătate cu Obamacare.

Am considerat că a fost cel mai rău președinte din timpul vieții mele, mai rău chiar decât Clinton.

Nu am știut ce să cred când Donald Trump a fost ales în 2016. M-am bucurat enorm că Hillary Clinton a fost învinsă. Am simțit că Dumnezeu a intervenit în acele alegeri în favoarea noastră.

Trump nu este perfect, dar a fost liderul potrivit pentru momentul potrivit din istoria noastră. El a redus impozitele. A îmbrățișat națiunea israeliană. A mediat pacea în Orientul Mijlociu. A construit un zid la granița noastră de sud. A renegociat acordurile comerciale cu Canada și Mexic. A făcut ca țările membre NATO să înceapă să plătească partea lor echitabilă pentru apărare. Și i-a făcut pe comuniștii chinezi să renunțe la inechitățile comerciale.

Trump a luptat împotriva legalizării avortului – ceea ce niciun alt președinte nu a făcut vreodată.

Acum îl avem pe democratul Joe Biden, plagiatorul a cărui familie a vândut influență chinezilor.

America mai are în față încă doi ani de declin, în timp ce Biden blochează națiunea, crește taxele și ne împinge spre un guvern mondial.

Este oficial. Biden poate fi cel mai prost președinte din viața mea. Dar Biblia ne spune să ne rugăm pentru liderii noștri și așa voi face. Poate, doar poate, Dumnezeu va face un miracol și va îndrepta țara noastră.

Autor: Charles Biggs

Citiți și:
Mesaj simbolic: Neomarxistul Joe Biden a fost proclamat președinte al SUA de mogulii media, chiar de Ziua Revoluției Bolșevice…
Donald Trump s-a întors: Joe Biden ne distruge națiunea chiar sub privirile noastre. Vom prelua America

 

yogaesoteric
6 februarie 2022

 

1 Comentariu
  1. EZ spune

    Nu e nici macar ales, ar trebui sa corectati cu „care a fraudat alegerile”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More