Bill Gates a făcut o nouă investiție: 200 de milioane pentru ID-uri digitale și un sistem global de identificare digitală. „Au scopul de a crea supunere totală”

Fundația Bill și Melinda Gates a alocat recent 1,27 miliarde de dolari pentru obiectivele Agendei 2030 a Organizației Națiunilor Unite, 200 de milioane de dolari fiind direcționate către crearea unui sistem global de identificare digitală, potrivit LifeSiteNews.

Potrivit unui comunicat de presă din 21 septembrie publicat pe site-ul Fundației Gates, pachetul de 200 de milioane de dolari va fi folosit pentru a crea o infrastructură care „cuprinde instrumente precum sisteme de plată interoperabile, ID-uri digitale, sisteme de partajare a datelor și baze de date ale registrelor civile”, care intenționează să facă țările „mai rezistente la crize precum penuria de alimente, amenințările la adresa sănătății publice și schimbările climatice și să ajute redresarea economică în caz de pandemie”.

Agenda 2030 a fost adoptată de ONU în 2015 și stabilește un set de 17 obiective care își au rădăcinile în teoria marxistă. Aceste obiective, care se preconizează să fie atinse până în 2030, vizează controlul populației prin avort și contracepție, reducerea consumului de combustibili fosili pentru atenuarea „încălzirii globale” și instituirea unui sistem global de identificare în care fiecare mișcare a oamenilor poate fi urmărită și monitorizată.

Michael Rectenwald, autorul cărții Arhipelagul Google: Gulagul digital și simularea libertății, a declarat pentru The Defender că „dintre toate celelalte mijloace de identificare și urmărire a subiecților, identitatea digitală reprezintă poate cea mai gravă amenințare tehnologică la adresa libertății personale care a fost concepută până acum”.

Rectenwald a continuat spunând că identitatea digitală „are potențialul de a urmări, localiza și supraveghea subiecții și de a întocmi o evidență completă a tuturor activităților, din leagăn până la mormânt”.

Corey Lynn, o jurnalistă de investigații care a subliniat în permanență necesitatea de a ne opune pașapoartelor „verzi”, a explicat pe blogul său că pandemia a jucat un rol esențial în stabilirea unui sistem global de identitate digitală în conformitate cu obiectivele Agendei 2030, ideea unui sistem internațional de identificare.

Pe scurt, pandemia urmează să mandateze o terapie genetică experimentală pe care CDC îi place să o numească «vaccin»”, a scris ea. „Acel vaccin are ca scop ca toată lumea să aibă un pașaport de identificare. Pașaportul este pentru a forța populația să intre în noul sistem global de credit social.

Lynn a continuat: „Acel sistem are scopul de a crea supunere totală, deoarece globaliștii controlează accesul și cheltuielile tuturor, prin utilizarea noului sistem CBDC (moneda digitală a băncii centrale) spre care se îndreaptă”.

Odată cu acele pașapoarte oamenii s-au adaptat la o „nouă normalitate” care includea prezentarea unui act de identitate chiar și pentru aspecte minore din viața de zi cu zi, inclusiv dreptul de a călători, de a merge la restaurant sau chiar de a viziona un film la cinema. Fără acest nou mijloc de identificare, oamenii au rămas fără acces la servicii esențiale, multe persoane pierzându-și chiar și locul de muncă sau accesul la educație. Odată cu crearea codurilor QR, aceste verificări de identitate au putut fi implementate în națiuni din întreaga lume.

Elitele doresc acum să continue anumite aspecte ale restricțiilor din epoca covid, ceea ce include dorința de a face din ID-urile digitale o realitate permanentă și universală, care este deja stabilită în țări precum China.

Potrivit LifeSiteNews, sistemul de credit social din China este o operațiune masivă de supraveghere guvernamentală care utilizează tehnologia de recunoaștere facială pentru a avea capacitatea de a identifica fiecare cetățean. Aceasta se face prin intermediul a aproximativ 600 de milioane de camere de supraveghere. Promisiunea Fundației Gates de a dona 200 de milioane de dolari pentru ID-ul digital global ar crea un sistem asemănător celui din China. Cu toate acestea, organizații precum Forumul Economic Mondial consideră acest demers ca fiind ceva benefic, afirmând că sistemul chinez a adus „beneficii reale” cetățenilor săi.

Citiți și:
„Agenda noastră comună” – următorul pas în marșul către a Patra Revoluție Industrială: crearea „cetățeniei digitale”
Digitalizarea și transumanismul – pregătesc omenirea pentru venirea lui antihrist
Sfârșitul libertății: sistemul de credit social

 

yogaesoteric
6 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More