Bill Gates, acuzat că „vâna femei pentru poftele sale“ dintre angajatele Microsoft

O fostă angajată Microsoft dezvăluie că în interiorul companiei era o cultură „toxică“

O fostă angajată Microsoft a făcut acuzații grave la adresa lui Bill Gates. Katherine Moussouris, care a fost cercetător pentru Microsoft între 2007 şi 2014, vorbește despre o cultură organizațională „toxică“ și despre faptul că șeful companiei „vâna femei pentru poftele sale“.

Katie Moussouris

Nu doar că şi-a ales soția dintre angajate, ci a ales să vâneze şi alte femei pentru poftele sale, fără a suporta consecinţe. Era ca şi cum această cultură izvora de la vârf şi era una în care se plătea un tribut fals diversităţii şi incluziunii, fără a susţine cu adevărat femeile în acuzaţiile de agresiune sexuală sau în cariera lor”, a dezvăluit Katherine Moussouris pentru Daily Mail.

Aceste afirmații sunt întărite de faptul că, în anul 2015, mai multe angajate au dat în judecată compania pentru discriminare la locul de muncă, ele reclamând faptul că erau „ignorate, abuzate şi umilite“.

În plus, femeile, printre care și Katherine Moussouris, acuzau că șefii lor bărbați „erau în fruntea unei culturi a băieţilor buni în care abuzul şi comportamentul toxic erau acceptate“.

Bill Gates, anchetat pentru o aventură cu o ingineră de la Microsoft

Și alte mărturii, printre care incidente de viol și agresiune sexuală, au fost dezvăluite. Spre exemplu, o angajată a povestit că a fost apucată de fese de un manager în fața colegilor și, ulterior, a primit de la el mesajul: „Nu mă face să vin la tine şi să te plesnesc peste fund. Bine că vrei să te comporţi bine, altfel s-ar putea să-ţi placă şi apoi o să fii obraznică tot timpul. Pot să te ajut, dar este necesar să-ţi faci partea ta.“ Iar un intern a fost angajat cu toate că a fost acuzat de viol de către o colegă.

Toate acestea au ieşit la iveală în contextul în care Bill Gates este anchetat pentru o aventură cu o ingineră de la Microsoft, care a alertat consiliul de administraţie la sfârşitul anului 2019. Acesta ar fi și motivul retragerii lui Gates.

Citiţi şi:
Microsoft trece la nivelul următor. Cipuri implantate pentru tranzacții cu criptomonede!
Gambitul Roșu: De ce au fost sacrificați Gates și Fauci pe altarul Marii Resetări

yogaesoteric
17 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More