Suntem cu un pas mai aproape de vaccinarea forțată? – Medicamente și vaccinuri transmise direct în organism prin unde sonore

Realizarea unei echipe de cercetători australieni

Cercetătorii australieni au dezvoltat o nouă formă de undă sonoră hibridizată, prima în ultimii 50 de ani, care poate fi folosită pentru a modifica celulele stem în moduri non-distructive.

Noile unde sonore hibride se numesc „valuri voluminoase reflectate la suprafață” și combină două tipuri de unde: valuri vrac și valuri de suprafață. Prin amestecarea acestor două tipuri, se produce un val puternic de înaltă frecvență, însă cu amplitudini scăzute. Altfel spus, medicamentele și vaccinurile ar putea fi livrate direct în organism fără ca oamenii să mai meargă la medic.

În cadrul testelor pe care oamenii de știință le-au efectuat deja, au reușit să răspândească în organism un vaccin sub forma unor vapori inhalați în plămâni.

Este ca și cum ai țipa la lichid, iar acesta vibrează și se sparge în vapori. Am folosit unde sonore pentru a reduce timpul asimilării vaccinurilor de la 30 de minute la 30 de secunde. Munca noastră deschide noi oportunități pentru tratarea mult mai eficientă a diferitelor boli de plămâni prin intermediul celulelor stem, permițându-ne să trimitem celule direct în plămân”, a declarat Amgad Rezk, de la RMIT University.

Puterea combinată a undelor de suprafață și a celor vrac înseamnă că medicamentele pot fi administrate cu o viteză de până la 5 ml pe minut, în loc de aproximativ 0,2 ml pe minut.

Pentru ca noua metodă de administrare a medicamentelor să poată fi aplicată, s-a creat și un dispozitiv numit HYDRA. Device-ul transformă electricitatea care trece printr-un cip piezoelectric în unde sonore, care apoi sunt folosite pentru a sparge lichidul în vaporii inhalați de pacienți.

Citiți și:
Bill Gates vrea să elibereze țânțari modificați genetic pentru a vă injecta „vaccinuri”
Unii sunt obsedați de vaccinare: vaccinuri transmisibile pe calea aerului – ultima găselniță a experților pentru a imuniza populații întregi de oameni
600 de tulpini virale pentru un vaccin de control al gândurilor sunt deja testate pe oameni, fiind răspândite prin aer, alimente şi apă

 

yogaesoteric
17 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More