Bill Gates cere pregătiri pentru următoarea pandemie ca pentru un război

Controversatul miliardar Bill Gates s-a obişnuit să ne servească periodic „profeții” despre criza sanitară a lumii, el solicitând ca omenirea să se pregătească pentru următoarea pandemie ca pentru un război.

Bill Gates a publicat împreună cu soția sa Melinda o scrisoare pe blogul său despre actuala pandemie și ce ar fi necesar să fie făcut în viitor, afirmând că lumea trebuie să se pregătească pentru următoarea pandemie aşa cum s-ar pregăti pentru un război.

Gates scrie că sunt necesare investiţii de zeci de miliarde de dolari în fiecare an pentru a pregăti lumea de pandemie și propune crearea unui sistem global de alertă, care să avertizeze imediat despre apariția unui nou virus periculos, pentru a nu mai fi scăpat de sub control.

Nu ne putem permite să fim prinşi din nou cu garda jos. Ameninţarea următoarei pandemii va rămâne întotdeauna deasupra capului nostru – cu excepţia cazului în care lumea ia măsuri pentru a o preveni”, a scris Gates, care crede că „pregătirea pentru următoarea pandemie trebuie luată la fel de în serios ca ameninţarea războiului”.

El consideră că oprirea următoarei pandemii va necesita investirea a zeci de miliarde de dolari în fiecare an, dar miliardarul compară această sumă cu costul pandemiei Covid-19 pentru întreaga lume, care ar fi estimat la 28 trilioane de dolari.

Lumea trebuie să cheltuiască miliarde pentru a economisi trilioane şi pentru a preveni milioane de decese. Cred că este cea mai bună, cea mai rentabilă poliţă de asigurare pe care şi-o poate permite lumea”, mai scrie Bill Gates. El anunță că cea mai mare parte a investiţiei se cuvine să provină din ţările bogate, deoarece guvernele lor au cel mai mult de câştigat.

Pe lângă investiţiile ştiinţifice, Gates solicită, de asemenea, înfiinţarea unui „sistem global de alertă, de care nu dispunem azi la scară largă”, pentru a putea detecta epidemiile cât mai curând posibil.

De asemenea, el a cerut crearea unei forţe de reacţie rapidă pentru bolile infecţioase, „pompierii pandemiei”, care ar fi în alertă constantă pentru a răspunde unei potenţiale crize sanitare, afirmând că ar fi nevoie de aproximativ 3.000 de astfel de profesionişti în întreaga lume.

Citiţi şi:
Lumea ca o puşcărie și «profeții»: Gates şi Rockefeller au prevestit pandemia, iar Pentagonul anarhia urbană! Obiectivul vizat este dictatura globală
Visul lui Bill Gates: vaccinarea obligatorie la nivel mondial!

 

yogaesoteric
13 mai 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More