Bill Gates, Microsoft, vaccinurile cu ARNm și complotul global pentru a face ca ADN-ul uman, sinteza proteinelor și funcția imunitară să devină un sistem de operare programabil

În ianuarie 2020, o companie puțin cunoscută, numită Moderna, a obținut acces la secvențele genomice ale SARS-CoV-2. Aceste secvențe au fost utilizate rapid pentru a dezvolta mARN-1273, un vaccin pe bază de ARN mesager care codifică proteina spike SARS-CoV-2.

Tehnologia este experimentală și relativ nouă, dar a fost studiată timp de mai mulți ani, astfel încât putea fi utilizată împotriva unei boli infecțioase emergente. Apariția unui coronavirus nou, beta, cu proprietăți dobândite prin manipulări de câștig de funcție (covid-19), a reprezentat ocazia perfectă pentru Moderna de a face experimente pe ADN uman folosind platforma ARNm. Se deschidea în felul acesta un portal perfid spre transumanism, creându-se condițiile pentru o dependență umană perpetuă de tehnologia ARNm pentru procese celulare și funcții imunitare optime, pe măsură ce apăreau tot mai multe „tulpini noi și periculoase de coronavirus”.

Microsoft a confirmat că poate programa comportamente complexe cu ajutorul ADN-ului, determinându-l pe Bill Gates să investească în tehnologia ARNm

În 2016, Microsoft a confirmat că poate „programa comportamente complexe folosind ADN-ul”. Dr. Andrew Phillips, șeful departamentului de bio-computere de la Microsoft Research, a declarat că ADN-ul este extrem de programabil, la fel ca un computer.

În 2009, Microsoft Research a publicat o cercetare controversată care detalia modul în care moleculele de ADN pot fi programate. Aceste programe pot conferi o serie de comportamente complexe, folosind ADN-ul. „Imaginați-vă un computer biologic care funcționează în interiorul unei celule vii”, incita dr. Phillips.

Dr. Neil Dalchau, om de știință la Microsoft Research, a declarat că firma lucrează la o modalitate „de a folosi ADN-ul ca material programabil”. El a scris că cea mai mare provocare pentru ei este să descopere cum să diagnosticheze automat procesele care apar în interiorul celulelor.

Cu un sistem meticulos de supraveghere celulară, tehnologia ar putea fi folosită pentru a diagnostica în timp real de ce are nevoie celula, deturnându-i automat operațiunile și comunicându-i noi instrucțiuni. Acest sistem ar fi asemănător cu o telecomandă fără fir care ar putea exploata celulele umane. Dr. Dalchau a declarat că tehnologia ar fi capabilă să „declanșeze moartea” unor celule specifice, de asemenea.

Microsoft a fost și este puternic implicată în această cercetare controversată și în dezvoltarea unui sistem de control fiziologic în interiorul oamenilor care detectează, analizează și controlează informațiile moleculare.

În 2015, Merck a încheiat un parteneriat cu Moderna în valoare de 100 de milioane de dolari pentru a dezvolta noi vaccinuri cu ARN mesager pentru patru virusuri care nu au fost divulgate. ARNm modificat transformă ADN-ul uman într-un sistem de operare programabil, instruind mașinăria celulară a organismului să producă aproape orice proteină se dorește, inclusiv anticorpi.

În 2016, Moderna a primit o subvenție de 20 de milioane de euro de la Fundația Bill & Melinda Gates pentru a dezvolta un nou tip de anticorpi terapeutici, pe bază de ARNm, destinați prevenirii unei infecții cu HIV.

În martie 2019, Moderna a primit o altă subvenție de la Bill Gates pentru a evalua fezabilitatea tehnologiei ARNm pentru a furniza combinații de anticorpi pentru a reduce impactul sepsisului neonatal. Acum, Fundația Bill Gates pune la dispoziție încă 250 de milioane de dolari pentru a duce la bun sfârșit aceste experimente.

Cu finanțarea agresivă a tehnologiei ARNm din 2009 și cu valul brusc de vaccinuri ARNm, devine clar cum globaliști precum Bill Gates și Microsoft intenționează să programeze ADN-ul uman și să controleze oamenii din interior spre exterior.

De asemenea, este clar de ce dr. Anthony Fauci (un aliat al lui Bill Gates) a făcut tot ce a putut pentru a speria oamenii și a-i forța să accepte noile vaccinuri și să creadă minciuni despre sistemul lor imunitar. Fauci și Gates au investit amândoi în Moderna, principalul dezvoltator din spatele noului experiment cu vaccinuri cu ARN mesager. Moderna a recunoscut în mod deschis că ARNm este „o moleculă de informație” și chiar au înregistrat tehnologia sub numele „sistemul de operare ARNm”.

Există o conspirație bine finanțată pentru a face populația dependentă de această tehnologie experimentală.

Vaccinurile Moderna ARNm sunt folosite ca instrument de manipulare pentru a experimenta cu ADN-ul uman și a programa celulele umane

Moderna nu va înceta să experimenteze cu ADN-ul uman după ce așa-zisa pandemie de covid-19 va fi considerată sub control. Platforma ARNm este configurată ca un sistem de dependență care controlează informațiile moleculare pentru o gamă largă de familii de virusuri și pentru a inocula actualizări pentru proteinele spike ale coronavirusului.

Oamenii care vor accepta vaccinurile cu ARNm vor avea nevoie apoi să primească actualizări la nivel celular pentru a-și adapta sistemul imunitar la mediul înconjurător. Oamenii vor fi controlați de această tehnologie, iar procesele lor fiziologice vor deveni dependente de actualizări pentru ca sistemul lor imunitar să funcționeze astfel încât să poată rămâne în viață în secolul XXI.

Această platformă este o introducere în transumanism, în care oamenii fuzionează cu mașinile și depind de sistemele de inteligență artificială care analizează nevoile intracelulare în orice moment al vieții.

Moderna este deschisă în ceea ce privește utilizarea ARNm nu doar pentru această boală, covid-19. Referindu-se la „sistemul nostru de operare”, Moderna a scris că „și-a propus să creeze o platformă tehnologică ARNm care să funcționeze foarte asemănător cu un sistem de operare pe un computer” pentru a rescrie în cele din urmă o gamă largă de proteine în celulele umane.

Moderna a declarat că ARNm-ul lor este conceput pentru a se conecta și a se juca interschimbabil cu diferite programe. Ei au comparat vaccinul ARNm cu o „aplicație” care comunică cu ADN-ul uman pentru a codifica anumite proteine în celule.

Este clar că Moderna nu este altceva decât un loc de joacă pentru globaliști, un instrument de manipulare a funcțiilor moleculare umane. Acești globaliști se joacă de-a Dumnezeu cu ADN-ul uman și cu procesele biologice.

Moderna a fost folosită pentru a dezlănțui un nou sistem de control care îi face pe oameni prizonieri la nivel fiziologic și dependenți fizic și la nivel de conștiință de globaliști și de experimentele lor nesfârșite și iresponsabile.

Citiți și:
Ce știu și ce nu știu despre virusul SARS-CoV-2
„Vaccinurile” cu ARNm, eugenia și tendința spre transumanism

 

yogaesoteric
15 februarie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More