Biometria facială și Inteligența Artificială vor fi folosite la acordarea venitului universal de bază


Tehnologia de biometrie facială a companiei FaceTec a fost integrată de către GoodDollar cu o aplicație pentru a sprijini livrarea veniturilor universale de bază.

GoodDollar este primul protocol non-profit pe bază de monedă digitală care oferă un cadru pentru generarea unui Venit de Bază Universal și permite oricui să participe și să își revendice cota.

Aplicația portofelului electronic GoodDollar UBI scanează fețele utilizatorilor pentru verificarea identității la înregistrarea lor în sistem sau la reconectare și apoi în mod periodic la fiecare două săptămâni pentru revalidarea fiecărei persoane. Utilizatorii pot revendica zilnic „monede GoodDollar (G$)”, cu distribuție înregistrată pe blockchain.

FaceTec ZoOm oferă o validare exactă a identității biometrice prin intermediul unei verificări live a unui videoclip selfie de două secunde. Tehnologia are în medie o singură eroare pentru fiecare 12,8 milioane de utilizatori, iar FaceTec continuă să își perfecționeze inteligența artificială pentru o precizie sporită.

GoodDollar consideră identitatea digitală unică ca una dintre principalele provocări ale schemelor de venit universal de bază.

Verificarea biometrică a FaceTec conectează oamenii reali la conturile lor digitale.


Citiţi şi:

Suntem tot mai aproape de ID-ul digital. De la termometre s-a trecut la termoscanere cu recunoaştere facială, care verifică dacă ai mască…
Recunoașterea facială devine treptat o invazie monstruoasă a intimității cetățenilor


yogaesoteric
20 septembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More