Bogații paranoici ai lumii se ascund sub pământ de frica Războiului Nuclear

Cererea de buncăre antiatomice subterane a explodat în toată lumea după invadarea Ucrainei de către Rusia. Un fenomen similar s-a petrecut și la începutul așa-zisei pandemii de covid-19.

Vladimir Putin și-a pus forțele nucleare în stare de alertă maximă.

Ambele tabere par mai preocupate de alimentarea mașinăriilor de război decât de încetarea conflictului, iar în acest moment perspectivele de pace sunt infime.

Toate acestea au dus la o explozie a cererii de buncăre personalizate pentru bogătașii paranoici ai lumii, care speră să scape de o apocalipsă nucleară ascunzându-se sub pământ.

Garry Lynch, directorul general al companiei Rising S, din Texas, o companie specializată în construirea de buncăre de lux, a declarat pentru The Sun că cererea pentru produsele sale a crescut cu 1000%, de când Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie.

Afacerile au avut o creștere astronomică în ultimele zile. De obicei, vând între două și șase adăposturi pe lună și de obicei iarna este un anotimp destul de liniștit pentru noi. Dar am vândut cinci bucăți doar joi, și azi, până acum, am vândut două bucăți. Nu se știe câte comenzi vom primi. Telefonul nu se oprește din sunat și am trimis o grămadă de devize.”

La începutul pandemiei de covid-19, s-a înregistrat de asemenea un „boom” la cererile de adăposturi subterane.

Potrivit lui Lynch, cel mai ieftin buncăr costă 40.000 de dolari, dar prețul său poate ajunge la mai multe milioane de dolari, în funcție de cerințele clientului.

Buncărele au structura din oțel și sunt îngropate la patru metri în pământ, fiind proiectate să salveze vieți în eventualitatea unor dezastre naturale, atacuri nucleare ori alte evenimente apocaliptice.

Directorul Rising S a explicat că cererile de adăposturi subterane vin din lumea întreagă:

Avem oameni interesați din Italia. Am primit cereri din Marea Britanie, Danemarca, Japonia, Canada, Statele Unite – și asta doar în weekend. Interesul nu se limitează doar la Statele Unite, este de peste tot.

Clienții sunt, în mod evident persoanele cu mulți bani: celebrități, sportivi profesioniști, miliardari din domeniul tehnologic, sau politicieni.

Citiți și:
Avuții Americii se mută în buncăre de frica pandemiei
Pregătiri deja acum pentru sfârşitul lumii

 

yogaesoteric
21 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More