Bucuresti, 29 aprilie 2005. Scoala de yoga MISA organizeaza simpozionul international de yoga de la Herculane

 

MIŞCAREA PENTRU INTEGRARE SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT
Şoseaua Sălaj, nr. 2, bloc 126 A, parter, sector 5 – Bucureşti
yogaesoteric.net

 Scoala de yoga MISA organizeaza simpozionul international de yoga de la Herculane,
in intervalul 29 aprilie – 8 mai

Bucuresti, 29 aprilie 2005. Scoala de yoga MISA organizeaza, ca in fiecare an, traditionalul simpozion international de yoga de la Herculane. Acesta se va desfasura in perioada 29 aprilie – 8 mai. 

Deoarece in ultimul an de zile atat scoala de yoga MISA, cat si cursantii yoga au fost subiectul unei campanii agresive de abuzuri, calomnii si discriminari, fara precedent si fara justificare, invitam autoritatile nationale si locale sa participe ca observatori la evenimentele organizate pe durata simpozionului.

Nici in acest an nu vom desfasura activitati de crima organizata sau trafic de persoane, nu vom consuma droguri si nu vom face nici macar sex in grup, asa cum nu am facut-o niciodata, desi o parte a presei ne-a acuzat constant in mod eronat de astfel de lucruri.

Va asteptam sa va convingeti, in speranta ca veti beneficia din plin de ambianta spirituala si de ideile promovate de scoala noastra de yoga.

Contacte pe durata taberei: 0722-233.346, 0744-608.102, 0745-181.055 sau
e-mail biroudepresa_misa@yahoo.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More