Sesam, deschide-te: un nou miting în faţa Parchetului General

În plină campanie de fabricare de noi dosare împotriva cursanţilor yoga, 300 de yoghini din şcoala de yoga M.I.S.A. s-au solidarizat cu colegii lor acuzaţi de Parchet

Şcoala de Yoga M.I.S.A. a organizat joi, 28 aprilie, un miting de protest, între orele 12:00-14:00, în faţa sediului Parchetului General din Piata Constitutiei. Aproximativ 300 de persoane au solicitat stoparea grabnica a inscenarilor si a fabricarii de dosare impotriva cursantilor yoga, menite sa acopere lipsa de probe pentru variatele si gravele acuzatii formulate deja in ultimul an.

Manifestanţii au cerut din nou anchetarea procurorilor vinovati de abuzuri, impotriva carora au fost formulate  plangeri disciplinare, verificarea legalitatii masurilor dispuse in acest dosar si restituirea bunurilor reţinute în mod abuziv în cursul percheziţiilor din martie 2004. S-a cerut santionarea acelor procurori care au abuzat de persoanele interogate pentru a smulge declaratii incriminatoare la adresa MISA si a lui Gregorian Bivolaru. Aceste persoane pe care Parchetul incearca cu disperare şi împotriva voinţei lor să le ipostazieze in victime, sunt de fapt doar victime ale Parchetului.

S-a reclamat de asemnea ilegalitatea reţinerii în continuare a unor bunuri precum acte în original sau computere, in ciuda prevederilor legale conform carora procurorii sunt obligati sa pastreze doar copii, afectand astfel, prin aceste retineri abuzive, viata profesionala, personala si chiar resursele de existenta ale cursantilor yoga.

Procurorul General Ilie Botoş nu a găsit de cuviinţă să acorde o audienţă manifestanţilor. Scrisoarea care i-a fost adresată d-lui Botoş poate fi citită integral pe site-ul nostru aici….

Despre noile abuzuri alarmante ale porcuraturii la adresa yoghinilor vă rugăm să citiţi aici:
Noul dosar care vizează intructorii yoga: Oprimare ideologică sub faţada unor acuzaţii hilare şi aberante

28 aprilie 2005
yogaesoteric.net

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More