Canada: Un tată este arestat pentru că s-a opus ca fiica sa minoră să fie tratată cu testosteron pentru a-și schimba sexul

Un cetățean din provincia Columbia Britanică din Canada a fost arestat pentru că s-a exprimat public împotriva tratamentului hormonal pe care fosta sa soție l-a impus fiicei sale minore.

Robert Hoogland a formulat un recurs în instanță, urmărind să oprească ceea ce este cunoscut în Canada drept „tratament care afirmă genul”, susținând că acesta provoacă daune permanente sănătății fiicei sale și că nu și-a dat consimțământul ca tată pentru aplicarea tratamentului.

Justiția progresistă canadiană i-a respins cererea și l-a informat că de fapt consimțământul său nu era „relevant” pentru un astfel de tratament. Judecătorul l-a avertizat că, dacă va ieși public pentru a-și exprima respingerea tratamentului, va fi acuzat de „violență în familie” și arestat, ceea ce s-a și petrecut.

Fosta soție a lui Hoogland, principalul promotor al tratamentului hormonal al fiicei lor, se bucură de protecția sistemului medical și judiciar canadian.

În școala la care merge fata, elevii sunt învățați de la o vârstă fragedă despre teoria genului, utilizându-se materiale care fac parte din programul SOGI 123. Acest program, care este implementat în provinciile British Columbia și Alberta, caută să îi îndoctrineze pe copii că „pot fi conștienți de faptul că genul lor poate fi diferit de sexul lor”.

Hoogland arată o fotografie a fiicei sale înainte de schimbarea genului

SOGI 123 îi ajută pe educatori să facă școlile incluzive și sigure pentru elevii de toate orientările sexuale și identitățile de gen”, susțin autorii proiectului.

Hoogland a protestat public împotriva „abuzului asupra copiilor” cauzat fiicei sale, ceea ce a dus la arestarea sa.

Pe durata școlii primare, fata a prezentat probleme de comportament, iar autoritățile școlare au spus părinților că aceste dificultăți sunt „probabil” datorate „disforiei de gen”.

Potrivit tatălui, școala a luat măsuri în acest sens fără consimțământul său. De exemplu, în ultimul an de studii primare, anuarul clasic pe care elevii îl primesc la sfârșitul ciclului respectiv se referea la ea cu un nume de bărbat, un consilier școlar fiind acela care i-a schimbat numele fără a informa părinții.

Școala spune că a luat această decizie după ce a primit sfaturi de la psihologul și ideologul de gen Wallace Wong.

Tot acesta a fost cel care a sfătuit-o pe fată și pe mama ei să înceapă tratamentul cu testosteron și a trimis-o la secția de endocrinologie a unui spital din apropiere.

Am avut o fată perfect sănătoasă acum un an și acea fată perfect sănătoasă a fost modificată și distrusă fără un motiv justificat”, a spus Hoogland într-un interviu pentru ziarul The Federalist, referindu-se la acest fapt ca „abuz infantil sponsorizat de stat”.

„Nu va putea sa redevină niciodată o fată cu trupul sănătos pe care ar fi fost normal să-l aibă. Va avea întotdeauna o voce mai profundă. Va fi nevoie întotdeauna să-și bărbierească părul facial. Nu va putea avea copii…”, s-a plâns tatăl. Și a adăugat că uneori vrea să „strige pentru ca alți părinți și persoane să intervină, să înțeleagă ce se petrece în această țară”.

Acest conflict dezvăluie o realitate întunecată în Canada, unde ideile progresiste au evoluat într-o dictatură a corectitudinii politice, în care nu există libertatea de exprimare sau opțiunea de a nu fi de acord cu ideologia dominantă.

De asemenea, este evident că Statul canadian le anulează părinților toate garanțiile, drepturile și autoritatea părintească pentru a educa și asigura sănătatea propriilor lor copii.

Acesta este încă un exemplu de persecuție ideologică care se declanșează încetul cu încetul în multe țări din „lumea întâia”, susținută și sponsorizată de susținătorii ideologiei de gen care câștigă din ce în ce mai multă putere în diferitele guverne ale lumii.

Acest fapt se adaugă la o lungă listă de cenzurări, procese politice, amenzi, arestări și legi care urmăresc să reducă la tăcere toate vocile care nu sunt de acord cu concepțiile asupra genului.

Citiți și:
Am ajuns să fabricăm copii transgender
12 cauze ale confuziei de gen
Un număr tot mai mare de state americane protejează minorii de procedurile transgender

 

yogaesoteric
6 februarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More