Când a început cenzura?
Despre cenzura de pe Facebook, Google, YouTube, Twitter etc.
În decembrie 2016, globaliştii au luat decizia de a crea organizaţii şi grupuri care să „verifice informaţiile”. În 2017, cenzura de pe reţelele de comunicare virtuală a început în forţă. Au fost şterse profile de Facebook, pagini, grupuri. Apoi, cenzura a început în forţă pe Google, YouTube şi pe Twitter.
Să nu uităm contextul: în anul 2016, britanicii au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană (Brexit), iar americanii l-au votat pe Donald Trump. Până în anul 2016, cenzura exista pe Facebook, YouTube, Twitter etc., dar nu era agresivă, organizaţiile care „verifică informaţiile” erau puţine şi nu aveau puterea de a cenzura informaţiile.
După ce britanicii au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană, iar americanii l-au votat pe Donald Trump, globaliştii au început operaţiunea de cenzurare. George Soros este unul dintre globalişti.
Astăzi, legătura dintre globalişti şi organizaţiile / grupurile care „verifică informaţiile” este clară. Sunt dovezi care au apărut în spaţiul public. De exemplu, Administraţia Biden a trimis milioane de dolari unor grupuri care au cenzurat postările de pe rețelele de comunicare virtuală în timpul alegerilor din 2020 (sursă: ActiveNews). Un alt exemplu este FactCheck, găzduit de Universitatea Pennsylvania, care primește bani de pe urma vânzării vaccinurilor Pfizer și Moderna (sursă: ActiveNews).
„În ciuda faptului că se prezintă ca un arbitru al adevărului și garant al unor informații corecte, care-și protejează utilizatorii de «știri false» și de «dezinformări», Facebook, care se numește acum «Meta,» a recunoscut în instanță că «verificările de fapte» la care sunt supuse informațiile de pe platforma sa ‒ și care adesea îi vizează mai ales pe conservatori ‒ nu reprezintă decât simple exprimări de opinie. Într-un document depus în instanță, Facebook a declarat că «verificările de fapte» ale terților, pe care le folosește pentru a cenzura conținuturi ale utilizatorilor, sunt doar niște opinii și, prin urmare, nu pot fi considerate defăimătoare la adresa autorilor lor.” (sursă: ActiveNews)
Verificatorii de fapte nu verifică informaţiile de la marile agenţii de presă. Iar marile agenţii de presă dezinformează. De-a lungul timpului, CNN a publicat informaţii false, dar verificatorii de fapte nu au verificat niciodată aceste informaţii şi nici nu au anunţat oamenii că sunt false. Informaţiile guvernamentale sunt „verificate” doar dacă guvernele sunt conduse de naţionalişti. Ţinta acestor organizaţii sunt informaţiile despre conspiraţii. Aceste organizaţii / grupuri au misiunea de la globalişti de a cenzura şi de a lupta și împotriva naţionalismului.
Citiți și:
Microsoft, Intel și Adobe își dau mâna pentru a spori cenzura pe internet
Comisia Europeană vrea un sistem global de supraveghere și cenzurare a internetului sub pretextul pandemiei covid
yogaesoteric
26 noiembrie 2022