Cântărețul Jacob Desvarieux a murit de covid deşi a primit trei doze ale vaccinului

Jacob Desvarieux, chitarist şi cântăreț, fondatorul curentului zouk, a murit de covid la vârsta de 65 de ani. În condiții de sănătate fragilă după un transplant de rinichi – era diabetic – muzicianul a fost internat pe 12 iulie în Guadelupa, după ce a fost infectat cu coronavirus. Pentru că se afla în categoria de risc, făcuse trei doze ale vaccinului.

Ceea ce a declanșat o controversă pe rețelele de comunicare virtuală, unde mulți anti-vaccinişti susțin ca dozele administrate i-au adus moartea. Este motivul pentru care jurnalista Christine Kelly și-a permis o mică actualizare pe Twitter.

Când cineva face un transplant, ia pe viață un tratament imunosupresor care împiedică sistemul imunitar să reacționeze și inhibă acțiunea vaccinului. Facem 3 sau 4 vaccinuri, sperând…”, explică jurnalista CNews. Dar acest aspect nu a fost suficient pentru a-i convinge pe cei mai sceptici, după cum reiese din comentarii.

Vedetele îi aduc un omagiu lui Jacob Desvarieux

Cu puțin timp înainte de a afla despre dispariția fondatorului grupului Kassav, Christine Kelly îi trimisese „gândurile bune” lui Jacob Desvarieux. „Te iubim” a scris ea.

O oră mai târziu, mesajele de încurajare au lăsat loc condoleanțelor. „Prea târziu. Jacob este mort. Inima mea este în doliu.

Foarte multe omagii au fost postate pe rețelele de socializare. Teddy Riner, care se afla la Jocurile Olimpice de la Tokyo, i-a trimis un gând chitaristului. „Mă doare foarte mult, este o voce extraordinară pe care o pierdem. Pace sufletului său, sper să aibă o ceremonie minunată. Datorită vocii sale, grupului Kassav, am putut auzi despre Guadelupa în întreaga lume.

Citiți și:
Spovedania lui Eric Clapton după injectarea cu serul covid. Acesta spune: „N-ar fi trebuit să mă apropii niciodată de acul seringii. Membrele mi-au devenit inutile în următoarele 2 săptămâni. Credeam că n-o să mai pot cânta vreodată la chitară.”
Ce cred europenii despre vaccinul anti covid-19. Tânără din Suedia: ‘Dacă cineva mi-ar da 10 milioane de euro, nu m-aş vaccina’

 
yogaesoteric
4 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More