Experimentul Piteşti? Nu, Experimentul Blue-Eyed!

Experimentul Blue-Eyed. Se petrece în Germania, acum! Cursuri de formare antirasistă. Un „atelier Blue Eyed”, de o zi, costă între 2400 şi 3600 euro. S-au ţinut peste 400! Le ţine Diversity Works. Plăteşte Guvernul german: Ministerul Federal al Apărării, Ministerul de Interne, Ministerul Învăţământului. Totul este descris în BILD, sub titlul „Albii ar fi cazul să se ruşineze de culoarea pielii”.

Şi a ochilor! Pentru că elevii, studenţii, militarii şi poliţiştii, obligaţi să participe la „Experimentul Blue Eyed”, au toţi ochi albaştri sau căprui. Cel mai rău e pentru cursanţii cu ochi albaştri. „Ochii albaştri” sunt aşezaţi la „atelierele Blue-Eyed“ pe un podium plasat mai jos decât podiumul pe care sunt aşezaţi „Ochii căprui”.

În Germania de azi, numai ochii negri sunt în regulă! (Nazistul Mengele urmărea în experimentele sale să obţină o rasă ariană cu ochi albaştri. Dacă ar fi reuşit, azi toţi germanii ar fi avut o problemă). În cadrul „atelierelor Blue-Eyed”, trainerii îi acuză pe studenţii, elevii, militarii şi poliţiştii cu ochi albaştri că sunt mai proşti decât cei care au ochi căprui.

Lozinca, pe care sunt obligaţi să o citească cu voce cât mai tare, certifică aceasta: „L-ai cunoscut pe unul cu ochi albaştri, i-ai cunoscut pe toţi”, scrie BILD.

În Germania de azi, elevi, studenţi, militari şi poliţişti sunt legaţi la ochi, ţinuţi în picioare, hărţuiţi, insultaţi şi umiliţi de oameni de pază, dirijaţi de traineri! Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării declară că e vorba de „educaţie politică”!

Care va fi „un element esenţial în cultura de conducere a Bundeswehr-ului”. Elevi, studenţi, militari, poliţişti – insultaţi, hartuiţi, umiliţi, obligaţi să strige lozinci antirasiste… în care sunt puşi la zid. Elevi şi studenţi educaţi politic!

În Germania de azi! E bine: e antirasism, nu rasism anti-albi! Ni se spune că Rasismul anti-albi nu există. Că există doar momente când istoria face dreptate! Ca în Germania de azi.

Şi nu, nu e Experimentul Piteşti, e Experimentul Blue-Eyed. Nu e România comunistă acum 70 de ani, e Germania, democrată – stat de drept, azi. Acum! La Experimentul Piteşti, în atelierele de educaţie politică, „cursanţii”, crunt bătuţi, erau obligaţi de torţionari să-l înjure pe Iisus şi să arunce cu fecale în icoana Fecioarei Maria.

La Experimentul Blue-Eyed, cursanţi sunt obligaţi de traineri să citească cu voce tare lozinci şi sloganuri rasiste îndreptate împotriva lor! E altceva!

E ideologia antirasistă woke, importată de Guvernul german direct din universităţile marxiste americane. Unde istoria a început să facă dreptate de anul trecut. Prin urmare, acolo rasa a devenit aspectul cel mai important! Exact ca în Germania pe vremea lui Hitler!

Numai că, azi, Guvernul german, care lupta împotriva nazismului şi a rasismului, nu mai poate apela, din motive obiective, la înaintaşi, pentru a reînvia ura de rasă – de data asta faţă de rasă albă –, aşa că o aduce din import!

Nemaiavând evrei, pentru a face „experimente” pe ei, Reichul de azi face experimente „antirasiste” pe proprii cetăţeni! Momentan! Pentru că Germania a avut mereu la ea, nu l-a pierdut niciodată, darul de a „împărtăşi” ce are mai „bun” cu toată Europa.

Citiți și:
Globaliștii extind ‘experimentul Pitești’ la scară mondială: tabere de reeducare pentru albi (I)
Ucenicii lui Troţki și îndoctrinarea anti-albă
Avertisment dur: Pandemia de coronavirus ascunde efectuarea unor EXPERIMENTE SOCIALE la scară globală!

 

yogaesoteric
4 octombrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More