Carla Toscano, deputat Vox (Spania): Ideologia de gen este un cancer

La data de 6 octombrie, Parlamentul spaniol a aprobat controversata „lege trans”, un proiect al stângii radicale (partidul Podemos) și al ministrului Egalității, Irene Montero (membru Podemos).

Această lege permite autodeterminarea sexuală fără restricții și elimină obligația de a depune un raport medical în cazul schimbării sexului biologic din actul de identitate. Pentru a-și schimba sexul, este suficient ca persoana în cauză să solicite asta printr-o cerere scrisă, fără a fi necesar să prezinte probe sau să aducă martori.

În ceea ce privește minorii, legea prevede că vârsta de la care orice persoană poate „corecta” mențiunea privind sexul scade la 16 ani. Dacă minorii sunt „asistați” de părinți sau de un „apărător judiciar”, în cazul unui dezacord, vârsta scade la 14 ani. Această procedură judiciară este deschisă și minorilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani. Sub 12 ani este posibilă doar schimbarea numelui. Irene Montero a apărat legea, afirmând că „identitatea de gen este un drept constituțional” și că „nu va da ceda, sub nicio formă, niciun centimetru, reacționarilor și transfobiei și nu va lăsa ușa deschisă discursului instigator la ură”.

Grupul parlamentar Vox a răspuns prin vocea Carlei Toscano (foto), al cărei discurs a stârnit o adevărată reacție isterică din partea stângii. Toscano a început citându-l pe G.K. Chesterton: „Va veni ziua în care săbiile vor fi scoase pentru a dovedi că frunzele sunt verzi”, o trimitere clară către aceste legi progresiste care „ne obligă să întoarcem spatele realității și care îi sancționează pe toți cei care nu se conformează”. Deputatul conservator a subliniat faptul că ideologia de gen nu are un fundament științific, „genul” fiind considerat un construct social, schimbător după bunul plac și subordonat dorințelor persoanei. „Este o propunere nebunească, dar tentantă. Ne amintește de acel «Veți fi ca Dumnezeu» din Cartea Facerii, întrucât ne pune în mâini o realitate pe care o credeam de neschimbat. Și, astfel, creează o iluzie a libertății.” Adevărata libertate nu există în afara realității, iar toată această ideologie ne face sclavi.

Pentru a trece acest tăvălug și a-l impune societății noastre, vă folosiți în mod mizerabil de tragedia câtorva – foarte puține – cazuri de persoane «intersex», de indivizi care nu se identifică cu sexul biologic, sau de disforie de gen la adolescenți.

În discursul său, Carla Toscano a precizat că societatea este capabilă să ofere respect și suport acestor oameni, dar sprijinul nu poate fi din perspectivă ideologică, ci dintr-o „perspectivă științifică, medicală și, mai presus de orice, cu adevărat umană”. De asemenea, Toscano a mai afirmat că nu este vorba despre combaterea discriminării în sine, care este deja pedepsită în sistemul juridic spaniol, ci despre impunerea ideologiei de gen și crearea de privilegii: „Și, în cadrul acestei sălbatice evoluții, ajungem la cel mai intolerabil punct al acestei legi. Copiii.

Nu vrem ca ai noștri copii să fie determinați să experimenteze cu propriile trupuri, nu vrem să fie încurajați să se masturbeze, nu vrem să li se spună că pot să aleagă între a fi băieți sau fete, nu vrem să fie educați într-un mod care să fie diferit de credințele noastre. A spune asta nu înseamnă că suntem înapoiați, fasciști sau demodați; a afirma asta înseamnă a ne iubi copiii și a ne dori ca ei să-și păstreze inocența și puritatea.

Toscano a arătat ce se petrece în alte țări din cauza propagandei de gen și a unor legi similare, din ce în ce mai mulți adolescenți manifestând „disforie de gen”. În Marea Britanie, numărul a crescut cu 4.400% în zece ani, determinând o anchetă guvernamentală; în Suedia cazurile au explodat cu 1.500%, majoritatea în rândul femeilor.

Doamnă Montero, ia-ți mâinile murdare de pe copiii noștri!

Potrivit deputatului Vox, legiferarea după dorințele sau percepțiile fiecăruia degenerează în legi frauduloase și situații absurde, nedrepte și chiar periculoase. „Vă puteți imagina o lume în care toți sunt obligați să ne trateze după cum simțim?”, a întrebat Toscano. „Astăzi este ziua în care să strigăm: iarba este verde! Băieții au penis și fetele au vagin. Sexul este binar. Ne naștem bărbat sau femeie. Biologia este reală. Ideologia de gen este un cancer. Acesta este cel mai totalitarist și distructiv guvern din istoria Spaniei. Iar Vox este singurul partid care apără Binele, Adevărul și Frumosul”, a conchis Toscano.

Discursul Carlei Toscano a provocat reacții exagerate, inclusiv amenințări violente la adresa sa, pe Twitter și pe alte rețele de comunicare virtuală. „R***t nazist”, „atâtea mașini și niciuna nu trece peste tine”, „cățea bolnavă”, au fost câteva dintre comentariile la discursul ei. Încă o dată, stânga demonstrează că, sub masca toleranței și a diversității, se ascunde, de fapt, totalitarismul. Da, Chesterton a avut dreptate.

Citiți și:
Am ajuns să fabricăm copii transgender
România va fi obligată să încurajeze ideologia transgender la copii

 

yogaesoteric
29 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More