Carmen Tănase, o nouă declarație incendiară despre covid-19

Carmen Tănase n-a ezitat nicio clipă să își spună părerea despre coronavirus și a transmis că în toată pandemia nu a purtat mască decât în interior, atunci când intra într-un magazin, de exemplu. Actriţa a menţionat însă că are grijă de imunitatea sa şi a luat un cocktail de vitamine.

Carmen Tănase: „Nu mă tem de acest virus”

Nu mă tem de acest virus. Am avut grijă anul acesta de imunitatea mea, chiar am avut grijă de mine şi de ai mei, de familia mea. Am luat ce trebuie, am luat vitaminele respective, mi-am făcut un cocktail pe care îl luăm în fiecare zi. Mi-am făcut imunitatea şi socializând cu oamenii. Mărturisesc asta: eu nu m-am ferit niciodată de oameni.

Port o vizieră când intru undeva, într-un magazin, altminteri nu o port. Până acum nu m-a amendat nimeni. Bine, şi dacă m-ar amenda, contest, pentru că e o aberaţie. Încă mai merg pe logic şi cred că este o aberaţie. Am dreptul să respir, iar dreptul acesta nu mi-l ia nimeni”, a spus Carmen Tănase la Antena 3.

Copiii, ținta pandemiei

Îndrăgita artistă spune că ținta pandemiei este una cât se poate de clară. Copiii sunt cei mai afectați de tot ceea ce se petrece. Ea acuza în urmă cu ceva timp „un plan bine pus la punct”, în care cei mici sunt ținta.

Ei îşi vor forma personalitatea într-un mod total diferit decât au făcut-o alte generaţii. Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane şi se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, aşa cred. […]

Oamenii aceştia care sunt acum tineri şi mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum îşi dezvoltă şi sistemul imunitar, dar şi absolut toate circuitele psihice, copiii aceştia vor fi învăţaţi să stea într-un pătrăţel, de mici. Reflexul lor aşa va fi format. […]

Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar este în comuniune cu natura, dar copiii aceştia sunt dezinfectaţi pe mâini de frică. Eu înţeleg părinţii, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie!”, a spus Carmen Tănase într-o altă emisiune la Antena 3.

Citiţi şi:
Dacă s-ar trata boala de la început, nu ar mai muri oamenii de covid-19 (II)
Aspecte urgente importante referitoare la TIPURI DE PROFILAXIE a bolilor corelate cu unele exemple practice… (I)

yogaesoteric
28 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More