CDC permite spitalelor să clasifice ca fiind „nevaccinate” persoane vaccinate care au decedat

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au elaborat un set de reguli referitoare la clasificarea bolilor infecțioase și a deceselor, care simultan umflă numărul cazurilor de covid în rândul celor nevaccinați și permit spitalelor să clasifice persoanele vaccinate care au murit, ca fiind decedați „nevaccinați”.

Spitalele și laboratoarele sunt obligate să respecte aceste reguli și să raporteze datele oficiale privind covid-19 în baza acestor reguli. Se pare că aceste reguli au fost concepute în așa fel încât să ascundă atât numărul real de cazuri de covid la persoanele vaccinate, cât și numărul real al deceselor cauzate de vaccinurile împotriva covid-19.

Această fraudă medicală morbidă a permis CDC să continue narațiunea falsă că există o „pandemie a celor nevaccinați”. Oamenii care mor din cauza vaccinului sunt folosiți ca recuzită pentru a face reclamă falsă la nevoia de și mai multe astfel de vaccinuri mortale.

Regulile suspecte ale CDC falsifică datele spitalelor, înșelând națiunea

Atunci când o persoană își face prima doză de vaccin anti covid-19, ea este clasificată ca fiind încă „nevaccinată” timp de câteva săptămâni după injecție. În cazul în care este testată pozitiv pentru covid-19 în luna următoare după injecție, aceasta este înregistrată oficial ca fiind un „caz nevaccinat”.

În cazul în care vaccinul provoacă simptome fizice de boală (așa cum a fost raportat la 50 la sută dintre pacienții din studiile clinice), boala este clasificată ca o reacție imunitară sănătoasă la vaccin, sau este anunțată ca o formă mai ușoară de boală, în comparație cu un caz ipotetic de covid.

Chiar dacă nu există nicio modalitate de a compara o leziune provocată de vaccin cu un caz ipotetic, inexistent de boală, pacienților vaccinați li se spune să accepte această conjunctură ca pe un fapt.

Nu contează de câte medicamente are nevoie pacientul pentru a gestiona durerea după ce se îmbolnăvește din cauza vaccinului. Nu contează de câte ori pacientul vaccinat consultă un medic, sau este nevoit să apeleze la Urgențe după ce a fost vaccinat.

Pacientului vaccinat i se spune că aceste probleme reprezintă o situație mult mai bună decât o potențială infecție cu covid.

După trei-patru săptămâni, un pacient vaccinat este instruit să revină pentru o a doua doză. Chiar și după ce își face a doua doză, tot nu este considerat „complet vaccinat”. În cazul în care pacientul dublu vaccinat are o reacție la vaccin, sau este testat pozitiv pentru covid-19 în următoarele două săptămâni după a doua doză, acesta este considerat în continuare ca fiind „nevaccinat”.

Conform regulilor CDC, nimeni nu este considerat „complet vaccinat” până când nu trec complet 14 zile de la a doua injecție cu vaccin ARNm de la Pfizer sau Moderna, sau 14 zile de la prima doză de vaccin Johnson & Johnson.

Această regulă ascunde în mod convenabil 80 la sută din decesele care apar după vaccinare și atribuie în mod viclean aceste decese ca fiind „decese nevaccinate”. Această regulă frauduloasă umflă numărul de decese în rândul nevaccinaților și ascunde adevăratele probleme medicale provocate de vaccinurile anticovid.

Marea majoritate a deceselor au loc în primele două săptămâni de la vaccinare, dar toate aceste decese sunt anunțate ca fiind „decese nevaccinate”.

Frauda cu testele de covid ale CDC creează iluzia unor epidemii în rândul celor nevaccinați

Distorsionarea morbidă a deceselor de către CDC nu este singurul proces care a falsificat datele și a înșelat națiunea. De asemenea, CDC a conceput un set diferit de orientări pentru testarea celor vaccinați și a celor nevaccinați. CDC face presiuni asupra multor industrii să îi pedepsească pe cei nevaccinați la locul lor de muncă și de educație, obligându-i să facă mai des teste de covid 19 cu sonde și probe nazale.

Ghidul CDC permite laboratoarelor să seteze un prag de cicluri (CT) de 40 sau mai mare pentru cei nevaccinați. CDC recomandă ca laboratoarele să seteze un CT de 28 sau mai mic pentru cei vaccinați.

Această orientare diferențiată de testare reduce la minimum riscul de rezultate fals pozitive la cei vaccinați, dar continuă să genereze o pandemie de rezultate fals pozitive la cei nevaccinați, crescând în mod artificial numărul de cazuri în rândul celor nevaccinați.CDC forțează persoanele sănătoase să facă teste de covid fals calibrate, ceea ce a dus la raportări false de focare.

În același timp, CDC raportează cazurile de covid la cei vaccinați doar dacă aceste cazuri au apărut după 15 zile de la administrarea celei de a doua doze de vaccin și doar dacă aceste cazuri duc la spitalizare sau deces.

Această fraudă este exacerbată și mai mult de o altă regulă îndrăzneață a CDC, care permite spitalelor să declare covid-19 ca fiind cauza spitalizării sau a decesului, atunci când aceasta nu poate fi exclus, sau este suspectat de a fi cauza bolii.

Covid-19 a fost singura cauză a decesului pentru doar șase la sută dintre decesele raportate de covid-19 în 2020, dezvăluind o fraudă medicală pe scară largă. Fostul șef al CDC, Robert Redfield, a tras un semnal de alarmă în cadrul unei audieri a Subcomitetului Select al Camerei de Supraveghere și Reformă privind Criza coronavirusului.

El a declarat că spitalele primesc un „stimulent economic pervers” pentru a umfla numărul deceselor cauzate de covid în rândul celor nevaccinați. Există sute de infecții comune care sunt în continuare raportate ca fiind covid-19, după cum demonstrează eradicarea aproape completă a sute de mii de cazuri de gripă în 2020.

Toată această fraudă medicală, forțarea vaccinării și înșelăciunea conturează o imagine înfiorătoare: CDC face parte dintr-o agendă VAX-all (a vaccinării tuturor) și urmărește cu disperare să acopere crimele împotriva umanității.

Citiți și:
Vaccinații vs. nevaccinații. O șaradă ieftină
Începe o hăituire teribilă. Cea a nevaccinaților e doar primul punct
O televiziune locală din Detroit a invitat pe Facebook telespectatorii să spună povești despre decesele celor nevaccinați. Postarea a fost inundată de mii de povești de groază ale celor… vaccinați

yogaesoteric
14 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More