O televiziune locală din Detroit a invitat pe Facebook telespectatorii să spună povești despre decesele celor nevaccinați. Postarea a fost inundată de mii de povești de groază ale celor… vaccinați

Un post de presă local care căuta povești despre persoane nevaccinate care au murit de covid a fost în schimb inundat de povești despre reacții adverse și decese cauzate de vaccin.

Într-o postare pe Facebook, postul WXYZ din Detroit, afiliat ABC, a lansat un apel către cei care au avut persoane dragi care au murit de covid nevaccinate, să-și spună povestea.

După ce vaccinurile au fost disponibile pentru toată lumea, ați pierdut o persoană dragă din cauza covid-19 care nu a fost vaccinată? Dacă sunteți dispus să împărtășiți povestea familiei dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți prin DM datele dumneavoastră de contact. S-ar putea să te contactăm pentru o poveste la care să lucrăm împreună.”

Cu toate acestea, în loc de poveștile celor nevaccinați, postarea de pe Facebook a postului de știri a fost inundată de poveștile despre leziunile provocate de vaccinuri ale unor mii de oameni disperați să se facă auziți, într-un timp al cenzurii dure.

Relatările au fost similare cu cea a lui Ernest Ramirez, un locuitor din Texas, care și-a pierdut recent fiul în urma unei reacții adverse grave la vaccin.

Iată doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook ca răspuns la apelul WXYZ, care a adunat peste 177.000 de comentarii:

– Această persoană și-a pierdut mama:
Mi-am pierdut mama la 10 zile după ce și-a făcut a doua doză de vaccin Pfizer. Nu mai putea înghiți sau să vorbească bine chiar de a doua zi… a fost spitalizată și practic nu s-a mai trezit. Spitalul a trimis-o acasă după 5 zile și a murit 2 zile mai târziu…”

– Această persoană și-a pierdut fiica:
Fata mea de 33 de ani a murit la 10 zile după ce și-a făcut vaccinul. Avea inima lărgită și hipertensiune pulmonară în fază terminală! Nu trebuia să se vaccineze! O singură doză de Pfizer la Bath New York.”

– Colegul de clasă al fiului meu și-a pierdut mama în urma unor complicații cardiace.

– Cineva cunoaște un adolescent care a suferit de miocardită la o zi după injecția cu a doua doză de vaccin și a fost spitalizat.

– Copil născut mort după prima injecție cu Moderna a mamei sale.

– Moartea unui prieten în urma unor tremurături „inexplicabile”.

– Părinții vecinului s-au trezit surzi de o ureche. Un rabin a murit după ce și-a făcut vaccin într-un centru de dezintoxicare.

– Decesul socrului în urma unui accident vascular cerebral.

– Profesoara fiicei sale a dezvoltat sindromul Guillian Barre.

– Soția a suferit o paralizie temporară.

– Tata a murit de infarct la 5 zile după a doua doză.

– Soțul complet vaccinat a răspândit covid.

– Complet vaccinat, purtător de mască, a murit la ATI.

– Tata a murit după a doua doză de Moderna.

– Mama și tata suferă complicații grave de sănătate de la vaccin.

– Socrul a făcut cheaguri de sânge în plămâni.

– Prietenul mamei este în comă din cauza unui cheag de sânge, alt prieten a suferit un atac de cord.

– Bunica a avut 2 accidente vasculare cerebrale, a murit după vaccin.

– O fată de 16 ani are acum convulsii de la primul vaccin și numeroase alte complicații.

– Soțul unei colege de serviciu a murit după a doua doză.

– Un prieten a avut dureri în braț, apoi după diagnosticul de leziune cerebrală i s-a spus că mai are șase luni de trăit.

– 2 prieteni complet vaccinați au murit.

– „Am un membru de familie care la două zile după a doua doză de vaccin a făcut toate simptomele de covid. L-au spitalizat și l-au supus la o operație majoră să-i scoată lichid din plămâni. Noi credem că vaccinul a cauzat direct asta.”

– „Tatăl meu a murit de la un cheag de sânge după ce și-a făcut a doua doză de vaccin. Sunt ferm convinsă că astăzi ar fi fost în viață dacă nu se vaccina.”

– „O rudă foarte apropiată de-a mea s-a vaccinat și 11 zile mai târziu a murit de covid. Toată viața ei a fost foarte sănătoasă.

– „Știu doi bătrâni septuagenari care au făcut pneumonie după ce s-au vaccinat. Fratele meu a făcut cheaguri de sânge în plămâni. E cu adevărat dezgustător să vezi o media controlată și de o singură parte.”

– „Bunica mea a paralizat și a murit 6 zile mai târziu după prima doză de vaccin Moderna.

– „Tatăl meu n-a făcut covid, ci vaccin, a murit 10 zile mai târziu.”

– „Toți cei dragi mie erau complet vaccinați când mi i-a luat covidul.”

– „Mama mea a făcut infarct după ce s-a vaccinat anti covid. Nu avea comorbidități. Nu lua medicamente și era foarte sănătoasă.”

Citiți mai multe relatări mai jos:

Odată cu extinderea vaccinării la copiii cu vârsta de 12 ani și mai mici, ne putem aștepta ca aceste tipuri de povești să continue, doar că vârsta victimelor va fi modificată.

Citiți și:
Efectele adverse ale vaccinurilor covid-19 așa cum le are raportate OMS (Poză)
Ce poți păți dacă te vaccinezi? Atenție, imagini șocante cu efectele adverse ale vaccinurilor experimentale anti-covid

 

yogaesoteric
3 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More