Ce înseamnă cu adevărat să fii cenzurat. Cazul doctorului Vernon Coleman

Doctorul Vernon Coleman este unul dintre medicii care au contestat printre primii narațiunea oficială în problema covid. Ca urmare, a fost supus cenzurii și hărțuirii. Pe site-ul său a publicat un articol în care explică ce înseamnă să fii cenzurat după ce ai deranjat interesele mafiei medicale.

Doctorul Vernon Coleman

Ce înseamnă cu adevărat să fii cenzurat

De când am început să răspândesc adevărul despre înșelăciunea covid, cu doi ani în urmă, viața și cariera mea au fost distruse. Iată ce s-a petrecut. Și, rețineți, tot ce am făcut a fost să răspândesc adevărul.

Am fost interzis din toate mijloacele de informare în masă. Obișnuiam să scriu articole pentru presa națională din toată lumea și să fac programe pentru emisiuni TV și stații de radio. Acum presa, televiziunile și radiourile doar mă abuzează, mă etichetează și mint despre mine. Redactori pe care-i cunoșteam de ani de zile mă ignoră complet fiindcă sunt prea speriați ca să folosească munca mea și, bănuiesc, le este prea rușine să spună din ce motiv.

S-a mințit despre mine pe Wikipedia și Google (care au hotărât că sunt o persoană discreditată și un teoretician al conspirației pentru că aveau obiecții la adevărurile pe care le publicam).

Am fost interzis pe Facebook (n-am fost acceptat niciodată să mă înscriu aici – au spus că aș fi o amenințare pentru comunitatea Facebook).

Am fost interzis pe Twitter (n-am fost acceptat niciodată să mă înscriu).

Am fost interzis pe Linkedin (am fost eliminat de pe platformă pentru că am spus adevărul).

Am fost interzis pe YouTube (am fost eliminat pentru că am spus adevărul – niciodată nu mi-au arătat că aș fi făcut ceva greșit. Ciudat că am fost eliminat de pe YouTube la aproximativ un an de când pusesem ultima mea filmare despre covid pe acel site). YouTube mi-a interzis chiar și să accesez site-ul lor.

Am fost interzis pe Smashwords și alte platforme de publicare pe internet. (Am fost interzis fiindcă am spus adevărul și cărțile electronice pe care le publicaseră pur și simplu au dispărut complet).

Toate cărțile mele au fost interzise în China (unde erau printre cele mai vândute cărți).

Toate cărțile mele au dispărut în Germania (unde erau printre cele mai vândute cărți).

Am fost eliminat din Societatea Regală de Arte deoarece unii dintre membrii nu erau de acord cu adevărurile pe care le spusesem sau pentru faptul că am fost atacat în emisiunea părtinitoare a BBCPanorama”. N-am fost invitat să mă apăr la emisiune deoarece BBC se laudă că nu va da timp de emisie celor care pun la îndoială vaccinarea „indiferent dacă au sau nu dreptate”. A mă critica pe mine fiindcă am fost diabolizat la „Panorama” este ca și când ai critica pe cineva că a fost lovit de trăsnet sau că a fost pălmuit.

Mi s-a interzis să cumpăr reclame pentru cărțile mele (de către toți cu excepția ziarului The Light).

Canale false cu numele meu au apărut pe rețele de comunicare virtuală (de pildă Telegram, care n-a eliminat falsul deși am protestat de mai multe ori).

În fiecare lună sunt vreo 3000 de încercări de a pirata / distruge site-ul meu http://www.vernoncoleman.com (care în mod regulat este blocat) și în fiecare lună sunt vreo 3000 de încercări de a pirata / distruge site-ul meu http://www.vernoncoleman.org

Site-urile mele sunt ascunse de motoarele de căutare pe internet. Cenzura locală a dus la o scădere abruptă a numărului de vizitatori din unele țări.

Cu mai multe luni în urmă, lui Muhammad Butt, creatorul BrandNewTube (unde se mai găsesc ce a mai rămas din videoclipurile mele) i s-a spus să mă oprească să mai fac videoclipuri sau BrandNewTube va fi închis. Cu curaj, Muhammad a ignorat amenințarea și a mutat platforma în afara Marii Britanii pentru a evita autoritățile britanice.

Din nefericire, platformele au devenit un teren prielnic pentru atacuri ponegritoare, injurioase și inexacte. Deși dezactivez secțiunea „comentarii”, alții care îmi copiază videoclipurile lasă comentariile activate – oferind astfel o platformă pentru agresori. (O persoană a amenințat că mă va ucide, ceea ce a fost „fermecător”).

Zeci de verificatori auto-numiți din întreaga lume au mințit despre mine și m-au acuzat că răspândesc informații greșite. De fapt, am făcut peste 300 de videoclipuri și am scris aproximativ 1000 de articole despre covid și nimeni nu a găsit încă erori de fapt – sau greșeli în prezicerile mele.

Asta înseamnă cu adevărat a fi interzis. S-a făcut asta pentru a mă reduce la tăcere și pentru a mă împiedica să ajung la oameni, dar și pentru a mă demoraliza și pentru a descuraja alți medici să vorbească.

Privind obiectiv, mi-am petrecut ultimii doi ani ai vieții distrugându-mi sistematic cariera și sănătatea. Conspiratorii mi-au șters trecutul, mi-au tocat prezentul și mi-au distrus viitorul.

În plus de asta, sunt în mod regulat abuzat și ponegrit de utilizatorii rețelelor de comunicare virtuală care născocesc minciuni cu un entuziasm vicios care mă face să bănuiesc că măcar unii dintre ei sunt membri ai Brigăzii 77. Mulți par să nu aibă nicio calificare medicală sau științifică, dar consideră că orgoliul este o alternativă decentă la cunoaștere și experiență. Ah, și am primit o amenințare cu darea în judecată. (N-ai crede de unde a venit!)

Când am realizat videoclipul „Când vor închide internetul?”, pe 30 iunie 2021, site-urile mele primeau între 1750 și 2000 de încercări de hacking în fiecare lună. Astăzi, acest număr a crescut masiv – o mare parte din hacking-uri provenind de la departamentele guvernamentale din întreaga lume.

Mă tem că internetul „liber” nu va mai dura mult. Site-urile web vor fi eliminate în masă dacă sunt folosite pentru a chestiona conspiratorii. Tot ce va mai rămâne va fi YouTube, cu o colecție de creatori de videoclipuri cu venituri mari, urmând blând linia partidului și fiind bine răsplătiți pentru susținerea conspiratorilor.

Citiți și:
Dr. Vernon Coleman: Elita malefică ar putea să ne omoare pe toți din greșeală. Ar putea anihila omenirea
Cenzura și manipularea, armele seculariste care afectează în mod extrem de grav libertatea de exprimare și dreptul la opinie

 

yogaesoteric
10 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More