Ce se naște din pisică șoareci mănâncă: Fiica lui Klaus Schwab vrea ca guvernele să folosească politicile covid pentru schimbările climatice

Nicole Schwab, fiica fondatorului Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, și actualul co-director al Platformei pentru accelerarea soluțiilor pe bază naturală a WEF, dorește ca guvernele să profite de infrastructura și politicile covid pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice.

Nicole Schwab

În mod clar, sistemul……. nu este sustenabil”, a început Nicole Schwab, vorbind la o masă rotundă InTent. „Așadar, consider că este o oportunitate extraordinară de a avea cu adevărat această Mare Resetare și de a folosi aceste fluxuri uriașe de bani, de a folosi pârghiile sporite pe care le au astăzi factorii de decizie politică într-un mod care nu a fost posibil înainte pentru a crea o schimbare care nu este incrementală, ci la care să putem privi înapoi și să putem spune: «Acesta este momentul în care am început cu adevărat să poziționăm natura în centrul economiei».

Schwab continuă, spunând că politicienii și întreprinderile au ocazia de a reproiecta economiile lumii având în vedere natura și „agricultura regenerativă”, înainte de a pivota într-o discuție despre „implicarea tinerilor” în propaganda privind schimbările climatice pentru a crea o „generație de restaurare” (adică îndoctrinarea unei întregi generații).

Și unul dintre punctele cheie de reflecție aici este, de asemenea, în legătură cu implicarea tinerilor”, continuă Schwab. „Și, pentru mine, din nou, mă întorc la această schimbare de mentalitate a generației de refacere. Ne putem concepe ca oameni – adică, ați vorbit despre o nouă umanitate……. Ne putem concepe ca o generație a restructurării?

Cred că acolo este necesar să mergem. De asemenea, am speranța că este posibil, dar cred că va fi nevoie de multă voință, atât politică, cât și din partea protagoniștilor din mediul de afaceri, pentru a renunța la rutina obișnuită. Și este vorba despre risc, despre risc și despre reziliență, pentru că șocurile care vor veni vor fi și mai grave dacă nu facem asta acum.”

Se pare că mărul nu cade departe de copac.

Tatăl lui Nicole, Klaus Schwab, a vorbit și a scris, de asemenea, despre reproiectarea societății, având în prim plan politicile climatice.

Într-un articol al WEF intitulat „Acum este momentul pentru o «mare resetare»”, Schwab senior prezintă cele trei componente cheie ale marii resetări, a doua dintre ele fiind „egalitatea și sustenabilitatea”.

Cea de-a doua componentă a unei agende a Marii Resetări ar asigura că investițiile promovează obiective comune, cum ar fi egalitatea și sustenabilitatea……. În loc să folosim aceste fonduri……. pentru a umple fisurile din vechiul sistem, ar fi util să le folosim pentru a crea unul nou, mai rezistent, mai echitabil și mai sustenabil pe termen lung. Aceasta înseamnă, de exemplu, construirea unei infrastructuri urbane «verzi» și crearea de stimulente pentru ca industriile să își îmbunătățească performanțele în ceea ce privește indicatorii de mediu, sociali și de guvernanță (ESG)”, scrie Schwab.

Parametrii de mediu, sociali și de guvernanță (ESG) pe care Schwab îi menționează par benigni, dar sunt cu adevărat radicali.

Ca parte a indicatorilor ESG și a cadrului dietetic internațional, Organizația Națiunilor Unite recomandă reducerea consumului de carne roșie la 14 grame (o mușcătură) pe zi de persoană, în numele sustenabilității și al „salvării lumii”.

Educația privind schimbările climatice, așa cum a menționat Nicole Schwab, este o altă măsurătoare ESG crucială în cadrul agendei generale.

O altă politică atotcuprinzătoare a ESG-urilor ONU, care a devenit din ce în ce mai vizibilă și dezastruoasă în țări precum Canada, este o taxă pe carbon pentru practic orice, de la alimente, la gaze, la încălzire și la întreprinderile private care nu se conformează noii normalități, ceea ce va duce la eliminarea capacității persoanei obișnuite de a utiliza transportul privat și la scăderea consumului de produse din carne.

Citiți și:
Școala de dictatori covid a lui Klaus Schwab și planul pentru Marea Resetare
Marea Resetare a lui Klaus Schwab este sortită eșecului. Iată de ce
Marea Resetare este din ce în ce mai aproape

 

yogaesoteric
18 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More