Marea Resetare este din ce în ce mai aproape

Klaus Schwab este dornic să meargă mai departe cu Marea Resetare. La fel și co-conspiratorii săi. Ei știu că sunt acum foarte aproape de victorie.

Frauda covid a îngrozit, a demoralizat și a antrenat naivii și ignoranții, și a inițiat o mare cantitate de boli și decese induse de vaccinuri. Frauda privind schimbul climatic a creat o populație plină de falsă anxietate. Și acum isteria produsă în mod deliberat față de invazia rusă în Ucraina a declanșat o lipsă masivă de combustibil și alimente care ar putea provoca sute de milioane de morți. Isteria a fost compusă, orchestrată și condusă de obișnuiții suspecți din presă, cu BBC și The Guardian în avangardă. BBC cu mult timp în urmă a încetat să mai fie un furnizor de știri și a devenit o unitate de propagandă abilă și persuasivă, negând, suprimând sau tergiversând adevărul mai degrabă cu mândrie în loc de regret sau jenă. (Când BBC a anunțat cu mândrie că nu intervievează medici care pun la îndoială vaccinarea, a abandonat toate pretențiile de a fi o organizație de știri.)

Povestea spusă de mass-media este că Putin este o amenințare la adresa democrației. Dar poate găsi cineva dovezi ale vreunei democrații în Occident? Unde este democrația în Canada? În Australia? În Noua Zeelandă? În Regatul Unit? În SUA? Oriunde?

Libertatea de exprimare a murit în februarie 2020 și nu a mai fost văzută de atunci.

Ai fi la fel de naiv ca un copil de cinci ani dacă nu ai realiza că Occidentul a conceput acest război; manipulându-l inclusiv pe Putin în poziție ca pe o piesă de șah.

Au fost zeci de războaie, invazii și masacre în ultimii ani, dar niciodată până acum nu a existat o asemenea isterie în masă. Niciodată până acum politicienii nu au avut favoruri colorate în sprijinul bandei lor preferate într-un asemenea conflict. Nu-mi amintesc prea multă îngrijorare a establishment-ului când nordamericanii și britanicii ucideau un milion de copii în Irak. Nu-mi amintesc ca mass-media să se plângă de atacul vestului asupra Libiei.

Sainsbury’s, o băcănie britanică, spune că este unită cu poporul Ucrainei. Nu-mi amintesc ca până acum până și magazinele să se fi declarat unite cu persoanele care mureau în zeci de alte conflicte.

Sancțiunile nu vor face prea mult rău rușilor, dar sancțiunile nu vizează în realitate Rusia, ci ne vizează pe noi. Ele fac parte din ruta către Noua Ordine Mondială.

Ai da dovadă de orbire, prostie sau corupție infectă dacă nu ai vedea cum se desfășoară complotul și cum se apropie rapid finalul său.

Și totuși orbirea, prostia și corupția sunt ceva obișnuit.

De exemplu, autoritățile susțin acum că virusul covid poate micșora creierul. Comentatorii media plătiți ignoră faptul că se știe de luni de zile că injecțiile covid sunt cele care provoacă leziuni cerebrale.

Narațiunea oficială este că singurul semn perceptibil al infectării cu covid este pierderea gustului și mirosului. Și acesta este aproape sigur un rezultat al leziunilor nervoase olfactive rezultate din testele PCR care oricum nu au nicio valoare.

Opinia oficială este că jucătorul de cricket Shane Warne a murit din cauza unei probleme cardiace congenitale. Niciun comentator acceptat de media oficială nu a sugerat că ar putea exista o legătură între atacul său de cord și injecția covid pe care sportivul o făcuse. Și nimeni din mass-media nu a pus sub semnul întrebării concluzia că, iată, încă un sportiv profesionist care era într-o excepțională stare de sănătate a dezvoltat brusc o problemă cardiacă congenitală mortală, nebănuită anterior.

Orice pro-vaccinist turbat care nu se întreabă, măcar pentru o clipă, dacă Shane Warne ar fi putut fi ucis de serurile experimentale covid, este un idiot. Orice medic care nu se întreabă dacă aceste injecții ucid ar fi necesar să fie eliminat din registrul medical pentru prostie crasă.

Provincia canadiană Quebec va percepe rezidenților săi cei mai inteligenți o taxă specială de sănătate în contextul covid. Cei 13% din Quebec care au fost suficient de inteligenți pentru a nu fi injectați cu un așa-zis medicament cumplit de toxic vor fi obligați să plătească impozite suplimentare, probabil pentru a ajuta la plata pentru îngrijirea medicală adițională solicitată de acei rezidenți mai puțin inteligenți și mai puțin informați care au cedat presiunii și au decis ei înșiși să fie otrăviți.

Premierul Francois Legault a recunoscut că persoanele hărțuite de propaganda oficială și care au o conștiință simplă, care au fost injectate, „au făcut unele sacrificii” și li se „datorează acest tip de măsură”. Cel puțin el recunoaște că a primi o injecție cu un vaccin otrăvitor, experimental, a fost un sacrificiu.

Oriunde te uiți sunt semne că marii conspiratori strâng plasa.

Prețurile acțiunilor din întreaga lume se prăbușesc pe măsură ce prețul petrolului și gazelor continuă să crească. Toți cei care speră să aibă o pensie decentă sunt afectați de asta. Angajații municipali care consideră că pensiile lor sunt în siguranță vor avea pierderi, deoarece multe autorități locale au făcut investiții imprudente a căror valoare se prăbușește.

Primăriile de pretutindeni dublează prețul amenzilor de parcare, toate fac parte din planul sincronizat de faliment al afacerilor locale și toate fac parte din procesul de distrugere economică din Agenda 21.

Cetăţenii dezinformaţi de pretutindeni răspund la atacul presei şi cer interzicerea importului de petrol şi gaze ruseşti. Mă întreb câți dintre cei care s-au plâns că Shell a cumpărat niște petrol rusesc se vor plânge când nu există combustibil pentru mașini sau pentru încălzirea locuințelor.

Mass-media anunță cu mândrie că șoferii vor face călătorii din ce în ce mai puține și mai scurte. Este grozav dacă nu vă deranjează o plimbare de 10 mile pentru a merge la serviciu, și încă una asemenea pentru întoarcerea acasă, sau un drum cu bicicleta până la magazine. Pentru comunitățile rurale sunt deja câte cel puțin o mie de decese atent planificate. Iar bătrânii și bolnavii vor fi părăsiți în casele lor. Totul face parte din plan, desigur.

În Scoția, în curând va fi legal ca școlarii să-și schimbe sexul când au chef, fără un diagnostic medical. Fără îndoială băieții se vor preschimba în fete joia, astfel încât să poată folosi vestiarele fetelor la orele de sport. Și apoi vor deveni din nou băieți vinerea, astfel încât să se poată antrena la fotbal în echipa școlii și să evite astfel participarea la ora de științele naturii.

Ei vorbesc deja despre controale mai stricte ale internetului. (În ceea ce mă privește, controalele nu ar putea fi mult mai stricte. Sunt interzis de pe fiecare site de socializare despre care am auzit vreodată.) Cât timp va trece înainte ca site-urile web să dispară definitiv? Voi fi surprins dacă mai suntem aici peste șase luni.

Majoritatea marilor companii de investiții (în special în Marea Britanie) sunt dornice să interzică petrolul și gazul rusesc pentru a-i mulțumi pe cultiștii încălzirii globale, care au dobândit putere și influență mult mai mari decât o justifică numărul lor.

Lipsa de petrol va însemna, de asemenea, printre altele, că fermierii nu își vor putea permite îngrășăminte. Rezervele de alimente se vor prăbuși.

Cercetări recente arată că sistemul educațional din Marea Britanie a fost distrus cu atenție, sistematic și deliberat în ultimii câțiva ani. Aproximativ jumătate dintre adulții britanici au abilitățile de calcul ale unui copil de școală primară. Mai exact, doar unul din cinci adulți din Marea Britanie este capabil să facă un calcul de aritmetică. Această ignoranță înseamnă că persoanele sunt ușor de păcălit prin dezinformarea și manipularea răspândite de BBC, de alte grupuri media și de autorități.

Guvernele și mass-media incită lumea să se pregătească pentru un război lung. Ni s-a spus că războiul ar putea dura un deceniu sau mai mult. De unde a știut Orwell?

Conspiratorii cultivă ură între oameni și demonizează cetățenii iubitori de pace de pretutindeni. Totul îmi amintește destul de mult de acea emisiune TV, cândva populară, numită Prețul corect. Înainte să înceapă spectacolul, un angajat din platou făcea ca publicul să strige și să aplaude frenetic. Este ceea ce se petrece acum. „Huiduie și fluieră dacă vezi un rus!

Prețurile combustibililor și alimentelor vor crește. Combustibilul și alimentele vor fi rare. Inflația va ajunge la o nouă culme. Rezultatul va fi sărăcirea și moartea. Creșterea inflației îi va distruge pe cei cu economii. Creșterea ratelor dobânzilor îi va distruge pe cei cu credite ipotecare cu rată variabilă.

Sute de milioane de oameni vor muri de foame în Africa, dar demonstranții Black Lives Matter vor fi prea ocupați să se plângă de statui pentru a-i observa.

Conspiratorii știu că China a stocat alimente și metale timp de cel puțin câteva luni de zile. Chinezii nu sunt interesați de prostiile legate de încălzirea globală. Ei construiesc centrale pe cărbune și le-au dat familiilor permisiunea de a avea trei copii.

China și Rusia sunt în parteneriat, iar conspiratorii știu că, dacă nici chinezii și nici rușii nu iau parte la Marea Resetare, atunci Occidentul se va reduce singur și va fi slab și vulnerabil.

Și astfel ura, frica și mânia împotriva Rusiei (și a Chinei) vor fi din ce în ce mai stârnite.

Războiul este suficient de real, desigur, dar este folosit (și probabil a fost declanșat) de către practicanții conspirației; miliardarii răi al căror plan de a cuceri lumea poate suna ca ceva dintr-un vechi film James Bond, dar care este foarte real.

Suntem în etapele finale ale mișcării către Marea Resetare.

Câștigăm acum sau pierdem pentru totdeauna.

Și pentru a câștiga este necesar să explicăm tuturor celor pe care îi cunoaștem sau pe care îi întâlnim ce se petrece și de ce.

Avem timp până la sfârșitul anului 2022, dacă avem noroc.

Autor: Vernon Coleman

Citiți și:
Războiul a fost întotdeauna necesar pentru a impune „Marea Resetare”
Sfârșitul democrației: „Marea resetare” (I)

 

yogaesoteric
2 iunie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More