Marea Resetare a lui Klaus Schwab este sortită eșecului. Iată de ce

Odată cu instaurarea totalitarismului covid, Marea Resetare – proiectul lui Klaus Schwab și al Forumului său Economic Mondial (World Economic Forum) – a devenit una dintre cele mai serioase amenințări potențiale la adresa speciei umane și a oricărei speranțe de a trăi într-o societate asemănătoare celei pre-covid. Mulți sunt îngrijorați de faptul că această amenințare se va concretiza și că vom trăi într-un stat totalitar de tip science-fiction. Cu toate acestea, eu cred că va eșua și aș spune chiar că sunt sigur că va eșua”, scrie jurnalistul canadian Kennedy Hall într-un editorial publicat pe site-ul LifeSiteNews, pe care îl redăm, în traducere, mai jos.

Conspirație la vedere

Unii au fost de părere că acțiunea de schimbare a felului în care arată societatea umană nu este nimic altceva decât o „teorie a conspirației” inventată de oameni săriți de pe fix care își înfășoară capul cu folie de aluminiu și ne avertizează despre invazii extraterestre. Însă această acțiune este o realitate și nu o conspirație.

O conspirație este o manevră ascunsă sau clandestină prin care se urmărește realizarea unui obiectiv răufăcător – un plan secret malefic. Marea Resetare este la vedere, iar progenitorii schwabieni ai mișcării sunt mai mult decât fericiți să se afle în atenția întregii lumi.

Subiectul acesta a constituit nucleul agendei de la Davos, iar toți actorii de stânga cunoscuți sunt implicați și părtași la această conspirație la vedere. Celebrități, foști șefi de stat, oameni de știință și „experți” de toate felurile susțin un nou mod de viață tehnocratic, care să înlăture vechea ordine mondială pentru a face loc uneia noi.

Sloganul grupării din spatele Marii Resetări este că „nu veți deține nimic și veți fi fericiți” și s-ar putea să începeți să mâncați gândaci… pentru a salva planeta, sau cam așa ceva.

Totuși, nimic din toate acestea nu înseamnă că Schwab și maniacii din spatele Resetării nu au intenții serioase ori că nu pot fi periculoși. Ideile Marii Resetări sunt foarte periculoase, iar diverși lideri mondiali au aderat, cel puțin tacit, la ele. Acest fapt este îngrijorător.

Cu toate acestea, sunt convins că planul va eșua în cele din urmă, chiar dacă, în timpul eșuării, a provocat și va provoca daune.

Este o nebunie

Cum pot să fac o afirmație atât de îndrăzneață, cum de sunt „convins” că resetarea va eșua?

Ei bine, știu că va eșua, pentru că este o nebunie.

Nu mă refer la nebunie în înțelesul colocvial; mă refer la faptul că este un plan fundamental nebunesc, care se află în contradicție cu realitatea.

Definiția binecunoscută „a face aceeași acțiune în mod repetat, așteptând un rezultat diferit” este probabil o trăsătură a omului nebun, dar nu este definiția nebuniei în sine.

Termenul „nebunie” are un substrat etimologic care se regăsește în cuvinte cu semnificații precum „prostie extremă” sau „lipsă de gândire”.

În esență, o idee sau o persoană este nebunească/nebună dacă trăiește într-o lume imaginară și se comportă de parcă anumite aspecte care nu sunt reale ar fi de fapt aievea.

De aceea, dacă vezi un om amărât mergând pe stradă, într-un oraș mare, vorbind despre porci zburători sau altele asemenea, îți dai seama că acea persoană este nebună; ea trăiește într-o stare de spirit ruptă de realitate.

Oamenii din spatele Marii Resetări sunt, în opinia mea, nebuni.

Ei vor să mâncăm gândaci, să nu mai deținem nimic, să trăim într-o covido-topie pe termen nelimitat, să nu mai avem copii, să nu mai conducem mașini, să vaccinăm fiecare bărbat, femeie și copil de pe Pământ și să purtăm măști operate de inteligența artificială.

Profeți mincinoși

Creatorul acestui video online afirmă cu mult tupeu – sau mai bine zis, cu idioțenie – că: „Suntem, probabil, una dintre ultimele generații de homo sapiens”, citându-l pe Yuval Noah Harari, unul dintre creierele bolnave care urmăresc implementarea Marii Resetări.

Acest pseudoexpert pare să știe că omenirea este pe cale să devină perimată. În orice caz, este foarte convins că așa va fi.

Filmarea este preluată dintr-o mai amplă expunere intitulată „Va fi, oare, viitorul uman?”.

Iertați-mă, dar dacă spuneți că știți sigur că specia umană este pe cale să dispară, nu sunteți o persoană serioasă. De fapt, nu sunteți numai o persoană neserioasă, ci o persoană dusă cu sorcova.

Va exista un sfârșit al vremurilor și „un cer nou și un pământ nou”, așa cum este scris în Biblie, dar Iisus Hristos a spus că „Nu vom ști nici ziua, nici ceasul, căci numai Dumnezeu știe” când se va petrece aceasta. Cu siguranță nu voi lua în serios un dezaxat de la Forumul Economic Mondial care se pronunță pe această temă.

În video-ul prezentat anterior creatorul acestuia continuă vorbind despre posibilitatea de a „hack-ui o ființă umană” – din nou citându-l pe Yuval Noah Harari – ca și cum ființa umană ar fi un computer sau o mașinărie comparabilă.

Parcă vrea să pozeze într-un zeu al transumanismului, dar nu este decât un maimuțoi al darwinismului și al materialismului dialectic: „Știința înlocuiește evoluția prin selecție naturală cu evoluția prin design inteligent”.

Măi să fie, aparent, este un teoretician al designului inteligent, însă nu unul conceput de Dumnezeu cel Atotputernic, ci un fel de teorie ateistă ciudată în care o „știință” prost definită dictează modelul (designul) vieții umane.

La începutul vremurilor a existat o ființă nematerială care a încercat să-I ia locul lui Dumnezeu; poate că ați auzit de ea – numele său este Lucifer. […]

Acum, nu numai că ni se cere să credem că un grup de răufăcători de tip pseudo-Bond vor acționa ca niște zei care manipulează specia umană, dar și că oamenii vor fi entuziasmați să devină cyborgi… Nu glumesc.

Femeia care începe prezentarea își exprimă entuziasmul față de perspectiva de a deveni un cyborg, adică un hibrid între om și robot. Nu glumește – ea chiar vrea să devină cyborg. […]

Repet, dacă ești sigur pe tine când afirmi cu tărie, într-o încăpere plină de adulți, că vrei să devii un cyborg… atunci ești nebun.

S-ar putea obiecta că implementatorii Marii Resetări sunt cei săriți de pe fix, în timp ce artizanii acestui plan sunt mai inteligenți decât slujbașii. Se poate să fie adevărat, însă dacă angajezi oameni dezaxați să lucreze pentru tine, atunci s-ar putea să fii și tu complet dus cu pluta. Spune-mi cu cine te împrietenești ca să-ți spun cine ești.

Nimic nou sub soare! Ceea ce visează ei s-a mai petrecut și în trecut

Ați auzit vreodată de termenul „tehnocrație”?

Nu este doar un cuvânt folosit pentru a descrie o lume tehnologică sau o ordine mondială tehnologică; este un curent de gândire și o mișcare apărută cu zeci de ani în urmă.

O revistă oficială Technocrat Magazine spunea multe dintre aspectele pe care le afirmă astăzi grupul Marii Resetării de la Forumul Economic Mondial (FEM). Se vorbea despre noi tipuri de economie, roboți, diferite tipuri de energie și un sistem guvernamental condus după o „procedură științifică”.

Aici puteți urmări o prezentare a unui bărbat pe nume Arvid Peterson, care explică revoluția tehnocrată:

Vizionând prezentarea, realizezi că seamănă cu o versiune învechită a unei prezentări FEM, cu idei similare, dar cu tehnologie redusă.

Gânditorii din spatele acestei mișcări doreau să înlocuiască banii cu „certificate energetice”, care ar fi fost distribuite de tehnocrație cetățenilor pe baza unor formule matematice. Astăzi, ideea sa se numește „credite de carbon” sau ceva de felul acesta.

Susținătorii fantasmei tehnocratice credeau că lansează o nouă formă a ideii lui Platon, cea a „regilor filozofi”, în care oameni cu o cunoaștere specială organizau societatea pe baza unor idei solide.

Cu toate acestea, problema majoră este că tehnocrații – la fel ca urmașii lor din Marea Resetare – nu înțeleg ce sunt ființele umane și, prin urmare, nu le pot guverna.

Atât timp cât discipolii lui Schwab vor vorbi despre manipularea umană în aceiași termeni ca despre ingineria mecanică, putem fi siguri că vor eșua, pentru că pur și simplu nu înțeleg ce sunt ființele umane (și prin ce sunt ele diferite de mașinăriile așa-zis „inteligente”) și, prin urmare, nu le pot guverna.

Dumneavoastră și cu mine nu vom mânca gândaci, sunt sigur de asta. Nici nu vom purta măști pe vecie. Nu vom pretinde că suntem niște cyborgi. Și nu ne vom introduce substanțe experimentale în trup la nesfârșit.

Dumneavoastră și cu mine suntem ființe umane și suntem liberi. Nu vom trăi ca sclavi ai unui cult științifico-fantastic dezaxat.

Echipa operațiunii de Resetare nu se deosebește cu nimic de orice personaj antagonic din Shakespeare, Virgiliu, Homer sau chiar din Sfânta Scriptură; propria lor nebunie le va aduce sfârșitul, iar adevărul va triumfa, la fel și oamenii sănătoși la cap.

Citiți și:
Sfârșitul democrației: „Marea resetare” (I)
Klaus Schwab, tătukul Marii Resetări: «Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!»
Col. Florin Șinca: Suntem într-un război asimetric. Este un război economic, război pentru resurse, pentru controlul absolut asupra omului

 

yogaesoteric
14 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More