Ce sunt kalas-urile?

În timpul actului erotic anumite femei – denumite în literatura de specialitate «femeile izvor» – trăiesc senzaţii de plăcere de o voluptate extraordinar de intensă, în care simt dintr-odată că vaginul li se umple cu un anumit lichid a cărui apariţie nu şi-o pot explica. Este vorba despre fenomenul kalas-urilor, întâlnit extrem de rar, dar despre care menţionează foarte clar întreaga literatură de sexualitate din Orient (V. Kama Sutra, Ananga Ranga).

Ce-i drept, destul de rare, femeile izvor manifestă anumite fenomene pe care unii sceptici le-ar putea crede irealizabile. Kalas-urile sunt ceea ce orientalii denumesc materializările unui lichid în interiorul vaginului unei femei extrem de senzuale, atunci când ea trăieşte stări deosebite de dăruire faţă de iubitul ei. Acest lichid este mai clar şi mai puţin dens decât lichidul care se descarcă în timpul unei aşa-zise ejaculări feminine şi “apare”, pur şi simplu, în interiorul vaginului femeii respective, tantricii explicând aceasta ca o transformare a energiei sexuale în materie.

Fenomenul este, aparent, foarte aproape de ejacularea feminină, dar ceea ce face în mod clar distincţia între cele două este starea care urmează după aceea. În toate cazurile în care femeia a ejaculat, ea nu a mai putut fi aptă de a face dragoste o anumită perioadă de timp, de la 3 ore la câteva zile. Dimpotrivă, în cazul apariţiei kalas-urilor, femeia simte o şi mai mare dorinţă de a face dragoste şi, mai ales, o stare de exaltare şi efervescenţă erotică. De obicei, aceste fluide denumite kalas-uri apar la femeie atunci când ea trăieşte stări de conştiinţă expansionată în timpul actului amoros, trăiri corelate cu o spiritualizare, conştientă sau nu, a sexualităţii sale.

Ejacularea este corelată cu o pierdere de energie – ceea ce conduce în timp la îmbătrânire şi degenerare, în timp ce kalas-urile sunt corelate cu “apariţia” unei anumite forme de energie – fapt care face ca femeia să îşi menţină prospeţimea şi voluptatea până la vârste înaintate. Scrierile tantrice afirmă că „fluidele sexuale kalas sunt considerate ca posedând o potenţialitate specială de hrănire a structurii psihice a femeii”. Tsongkhapa – un renumit tibetan- aduce laude esenţei fluidului sexual, ca fiind nectarul ce conferă omniprezenţa lui Buddha.

În urma cercetărilor în domeniu s-a constatat, că aceste femei sunt foarte dezinhibate în plan erotic. Ele au multe fantasme şi se simt foarte bine din punct de vedere sexual. Au de asemenea, talentul de a se abandona total în timpul raporturilor sexuale. Pe de altă parte, ele nu consideră „exploziile” pe care le au ca pe un fenomen anormal.

Se consideră că stimularea punctului G, pe faţa anterioară a vaginului, antrenează aceste secreţii abundente denumite kalas-uri. Se mai consideră că femeile care prezintă această particularitate au punctul G foarte sensibil şi sunt, în general, femei supersenzuale şi voluptoase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More