Mărturii

“Simţeam că din mine curge un izvor de viaţă”

Întotdeauna mi-a plăcut să fac dragoste. Dar acum am întâlnit “bărbatul vieţii mele”. Într-o noapte, în timp ce făceam dragoste, mi s-a petrecut ceva foarte straniu. Eram extrem de excitată şi nu mă mai interesa nimic în jurul meu. Parcă intrasem într-o altă lume. Nu mai simţeam pereţii camerei în care ne aflam, simţeam, dimpotrivă, un spaţiu imens în care noi doi, îmbrăţişaţi ne bucuram fiecare de iubirea celuilalt.
Deodată am simţit cum vaginul îmi este inundat cu un lichid care nu ştiam ce este. Simţeam că din mine curge un izvor de viaţă. Am avut tendinţa să mă opresc, dar mă simţeam atât de bine încât am continuat să mă mişc senzual să îl simt cât mai profund în mine pe iubitul meu. Nu ştia nici el ce se petrecea, dar senzaţiile puternice făceau să nu mai conteze aceasta. Pluteam într-o stare în care nu mai ştiam pe ce lume mă aflu. Ne-am oprit după două ore. Nici nu ne dădusem seama că trecuse atât de mult timp. Era prima oară când reuşeam să facem dragoste aşa de mult.
(Anca D., Bistriţa, 27 ani)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More