Juisare sau kalas-uri?

Anumite femei „ejaculează” în momentul unui orgasm deosebit de puternic. Totuşi, cercetările asupra acestui fenomen nu prea frecvent, nu permit întotdeauna identificarea cu exactitate a procesului de expulzare. În anumite cazuri, poate fi vorba de secreţii glandulare, în altele de o simplă relaxare a vezicii. Alteori, în cazurile excepţionale ale unor trăiri spirituale, apar materializări ale energiei sub forma celebrelor fluide numite kalas-uri. Dar, oricare ar fi originea ei, această manifestare este semnul unei senzualităţi şi feminităţi deosebit de intense.

Departamentul de sexologie al Universităţii din Quebec, Montreal, a realizat în 1998, un studiu serios asupra acestui subiect. Au fost publicate mici anunţuri în ziarele locale în care femeile cu astfel de capacităţi erau rugate să îi contacteze. Au răspuns 40 de femei. Prudenţa ştiinţifică i-a determinat, ca într-o primă fază, să înlocuiască termenul de „ejaculare” prin cel de „expulzare”, apropiat ca înţeles, dar totuşi diferit ca semnificaţie.

S-a constatat că juisarea feminină, corespondentul ejaculării masculine nu are nici o legătură cu lubrifierea, femeile prezentând deasupra uretrei, glande similare cu prostata la bărbat. S-a urmărit deci să se determine dacă lichidul expulzat seamănă cu lichidul prostatic. Dar, dacă această teorie se valida, volumul lichidului expulzat nu ar fi putut fi superior capacităţii acestor glande. Pentru a putea stabili o relaţie între ejacularea masculină şi “ejacularea” feminină, sexologii au convenit că sunt aproape similare cantităţile şi că, de asemenea, au o calitate asemănătoare.

O altă teorie asupra juisării sau expulzării feminine se referă la o posibilă relaxare a vezicii. Orgasmul feminin este urmat de o decontractare, care poate permite trecerea unei mici cantităţi de urină. Cercetătorii au analizat eşantioanele pe care aceste femei le-au adus. Analizele au fost controversate însă a fost clar că lichid seminal nu a fost menţionat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More