Cea mai mare înșelătorie din istoria sănătății: ce ni se ascunde despre așa-zisa pandemie, vaccinuri și morți

Situația pandemică / plandemia actuală este cel mai mare atac asupra umanității din întreaga sa istorie. Nu are nimic de-a face cu războaiele sau plăgile din trecut. Această pandemie / plandemie a fost concepută în cloacele sistemului, la fel cum sunt programate conflictele și războaiele, prețul grâului, teoriile despre gen sau persecuția rasei albe pentru a promova o metisare involutivă, antropologic vorbind, a populației. Scopul acestei pandemii este controlul „turmei”, iar pentru ca supunerea să fie acceptată sunt necesare doze mari de frică și nesiguranță, care au fost inoculate pe baza minciunii despre un virus „ucigaș”, despre contagieri masive care nu există, despre testele PCR care nu detectează încărcătura virală, despre pacienții asimptomatici inventați și încă o mie de minciuni care nu corespund realității.

Cea mai mare problemă a timpurilor nostru este că minciuna o ajuns o armă instituționalizată și cenzura a atins cote alarmante.

Există o boală numită covid, cu pneumonii, tromboze, afecțiuni neurologice și au existat numeroase decese, dar avem deja un munte de dovezi care arată că numărul de cazuri și mortalitatea au fost foarte mult umflate și majoritatea dintre acestea nu s-au datorat unui virus „ucigaș” și „supercontagios” numit SARS-CoV-2.

Tezele oficiale cu privire la virus, asimptomatici sau contagierile masive nu stau în picioare la o analiză atentă. La acestea se adaugă și scandalul adjuvanților din vaccinuri, în principal controversatul oxid de grafen, ce a fost găsit în flacoanele de vaccinuri anticovid, deși în prospecte nu se menționează prezența lui. În mod curios, directorii unor laboratoare farmaceutice sunt, de asemenea, directori ai unor companii care comercializează grafen. Aceste descoperiri sunt mușamalizate și ridiculizate chiar și de unii dintre disidenți, ceea ce nu este ușor de înțeles.

Raportarea privind decesele covid nu a fost realizată corespunzător. De ce mureau bătrânii bolnavi de gripă și pneumonie în anii 2017, 2018 și 2019, toți vaccinați împotriva gripei? Mulți dintre ei cu siguranță mureau de ceea ce acum se numește covid. Ceea ce s-a schimbat este modul de diagnosticare și protocoalele. Pentru că, acum, spitalele primesc mulți bani pentru fiecare pacient internat cu covid, și mai mulți dacă sunt intubați și chiar și mai mulți dacă aceștia mor.

Este o rușine totală să faci trafic cu boala și moartea! Este ceva obișnuit să o facă politicienii, știm care este poziția lor, dar dacă în același fel procedează și medicii, care se ocupă de sănătatea cetățenilor, este strigător la cer.

În afară de adjuvanții din vaccinuri, câmpurile electromagnetice joacă un rol important în manifestările covid, și va juca și în viitorul foarte apropiat, în special rețeaua 5G, corelarea acesteia cu coronavirusul fiind un subiect tabu, complet interzis și cenzurat, atât în mass-media oficială, cât și în multe media alternative. Aceste aspecte sunt foarte grave, deoarece este vorba de sănătatea noastră și a întregii planete. Rapoarte științifice independente privind frecvențele 5G susțin că aceasta ar putea afecta chiar și rezonanța Schumann.

Multe persoane care nu sunt neapărat anti-vaccinuri în sine sunt împotriva vaccinurilor covid, deoarece acestea nu sunt vaccinuri obișnuite, ci manipulări genetice, ale căror consecințele pentru biologia noastră pe termen mediu și lung nu le cunoaștem. Numind „vaccin” acest experiment genetic în masă este un recurs de la ingineria verbală, deoarece oamenii identifică vaccinul cu salvarea vieților – este un proces inconștient și cei care se ocupă de asta știu. De fapt, chiar și oficialii guvernamentali recunosc că nu este un vaccin ca cele anterioare, ci un medicament experimental cu ARNm, autorizat pentru utilizare de urgență, dar care nu este aprobat.

Se experimentează pe populație ilegal, deoarece garanțiile la care cetățeanul are dreptul nu sunt îndeplinite: nu există consimțământ informat și există o mulțime de presiuni, amenințări, constrângeri și șantaj, fiind încălcate toate codurile etice convenite la Nürnberg. În ultimii șaptezeci de ani nu s-a mai petrecut așa ceva. Niciodată nu am fost înconjurați de executori judecătorești improvizați care să ne ceară certificate de vaccinare sau certificate PCR, cerințe ilegale, pentru că sunt chestiuni private.

Numeroși experți independenți nu ezită să afirme că este un vaccin inutil și ineficient. Cei vaccinați au internalizat ei înșiși șovăiala oficială și repetă ca niște automate că nu sunt imunizați și că se pot infecta – folosim sloganele – și sunt obligați în continuare să poarte mască și să respecte restul restricțiilor pandemice. Pe de altă parte, se ascund decese și multe efecte secundare ale vaccinurilor. Iar atunci când cineva moare din cauza vaccinului, se dă vina pe „coincidență”. Efectele secundare ale vaccinurilor nu sunt înregistrate, iar decesele nici măcar nu sunt menționate.

Întregul experiment se desfășoară sub umbrela protectoare a OMS, adevărata portavoce a celor care au organizat această farsă criminală și una dintre cele mai corupte organizații din lume.

Pandemia este pretextul pentru a instaura controlul total al ființei umane, care va fi materializat prin vaccinuri – acestea și cele viitoare. Nu este încă pe deplin clar dacă aceste vaccinuri ne vor modifica genomul sau ne vor provoca sterilitatea, deoarece operăm, deocamdată, într-un cadru de ipoteze. Cu toate acestea, există bănuieli că vor avea consecințe funeste atât la nivelul trupului nostru, cât și la nivelul corpului nostru energetic, în plan emoțional și mental, inclusiv spiritual.

Există motive întemeiate pentru a deduce că vaccinurile – poate nu acestea primele – vor conține vreun element capabil să funcționeze ca receptor-emițător cu lumea exterioară. Aceasta nu este speculație. Nelipsitul Bill Gates a anunțat „vaccinul cu puncte cuantice” sau microcipuri pentru ca toți cetățenii să facă parte dintr-un recensământ global. Vândut, desigur, ca un drept. Poate că oxidul de grafen sau un alt element inoculat ar putea fi complementul electromagnetismului de la 5G. Sună ca dintr-un roman science fiction, dar suntem mai aproape de acest punct decât pare. Cuvintele președintelui chilian Sebastián Piñera și ale ministrului britanic Boris Johnson, care au făcut înconjurul lumi, sunt mai mult decât clare în această direcție.

China joacă un rol important, nu numai în legătură cu pandemia, ci și cu OMS însăși. Încă de la început, actualul său șef, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a fost numit în această funcție grație voturilor Chinei, prin intermediul lui Bill Gates, una dintre fețele vizibile ale așa-zisei „elite”, dar încă o păpușă în această poveste, deoarece numele adevăraților membri de la vârf nu apar niciodată în mass-media, nici măcar în cele alternative. Rolul Chinei este foarte important în povestea lumii viitoare, așa cum a fost concepută. Lăsând deoparte „Marea resetare” economică sau virusurile create în laboratorul din Wuhan – care, în realitate, sunt arme biologice și este vorba de bioterorism – există și o componentă spirituală și de dominare în acest scenariu, iar China oferă modelul visat de elite: ființe fără libertate, transumane și animalizate, fără spiritualitate, fără istorie adevărată, fără rădăcini, antropologic distruse, uniformizate în sfera conștiinței, supuse, manipulate și controlate, cu scoruri de cetățean în funcție de comportamentul lor, conform exigențelor sistemului dictatorial global. China aduce, de asemenea, o componentă semnificativă de cruzime, care se concretizează într-un fel de psihopatologie colectivă generalizată.

Această situație ne afectează mult mai mult decât ne dăm seama. Pentru început, rata sinuciderilor a crescut considerabil, atât în rândul adulților, cât și al minorilor. Vânzarea de anxiolitice a explodat. Starea de sănătate psiho-mentală a societății este foarte îngrijorătoare. În ultimul an suferă de o tulburare colectivă de stres post-traumatic (PTSD), din ce în ce mai complicată și mai complexă, asociată cu alte patologii, în afară de faptul că se trăiește într-o stare de programare cvasi-hipnotică. Vedem această realitate în cadrul contactelor personale, dar și observând comportamentul și reacțiile publice în masă. Iar acestea vor deveni cronice în timp, devenind o problemă foarte greu de rezolvat.

Un semnal de alarmă și totodată un apel la trezire vine de la oameni de știință integri, medici, profesioniști din domeniul sănătății în general, judecători, procurori, funcționari, polițiști și angajați în alte instituții ale Statului. Fără corupția de la vârf, toate acestea nu ar fi fost posibile.

În această mare de corupție gigantică pe toate fronturile, societatea se îndreaptă direct spre prăpastie. Ființa transumanistă și fără valoare pe care „elitele” satanice urmăresc să o modeleze se îndepărtează complet de esența noastră de ființe umane, imperfecte încă dar care evoluează spre condiții mai elevate. Este necesară o nouă paradigmă.

Este necesar un nou Nürnberg, de data aceasta unul adevărat, nu nu ca în 1945, când marii criminali au scăpat nepedepsiți pentru a-și continua experimentele criminale în alte țări. Nu este ușor să fie realizat un nou proces, deoarece justiția este în slujba Răului. Dar este necesar să păstrăm vie speranța și să continuăm să trezim conștiințe, având încredere în milioanele de oameni care lucrează pentru bine și dreptate, și în echipele de avocați care deschid procese împotriva diferitelor guverne și a sistemelor lor de sănătate. Marea noastră provocare este să luptăm împotriva acestei distopii și să împiedicăm entitățile întunericului să-și pună în aplicare planul satanic.

Citiți și:
Exploziv: Mare înșelătorie medicală din partea AMA ‒ Document cu instrucțiuni care-i învață pe medici să mintă despre covid și vaccinuri
Coronavirus: o înșelăciune mondială concepută de OMS! Documentar difuzat la televiziunea elvețiană
Mărturia unui jurnalist italian ținut în „închisoarea covid” din China. 40 de zile de izolare pentru un asimptomatic

 

yogaesoteric
19 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More