Coronavirus: o înșelăciune mondială concepută de OMS! Documentar difuzat la televiziunea elvețiană

OMS înşală omenirea!

Preşedintele României – portavocea globalistă cu şepcuţă de baseball – slujeşte interesele unor entităţi suprastatale. Guvernul României dezinformează şi încalcă Drepturile Omului! Grupul Strategic de Comunicare ne-a prezentat date gonflate despre infectări şi vindecări neconforme cu realitatea. Ministerul (ne)Educaţiei îşi bate joc de copiii Ţării!

Sub imperiul acestor realităţi ale României, vă prezentăm o sinteză informativă extrasă dintr-o serie de ediţii ale portalului Oficial Media despre situaţia încordată existentă la nivel mondial şi despre înşelătoria la nivel planetar numită covid-19. Dacă televiziunea elvețiană a transmis un documentar prin care deconspiră „Operaţiunea Covid-19”, în timp ce toate celelalte televiziuni au ignorat-o, asta înseamnă ceva, nu-i așa?

Scandalurile, pandemiile, radiațiile și corupția OMS

Sănătatea a miliarde de oameni este controlată de către această organizaţie fondată în anul 1948. Orice problemă care apare în cadrul OMS, fie că vorbim despre corupţie, comunicare defectuoasă sau incompetenţă, poate avea consecinţe dramatice pentru omenire. Scandalurile şi acuzaţiile apărute în jurul OMS, cu privire la covid-19, sunt o dovadă în plus a acestui aspect. În cadrul acestui documentar apar importanţi reprezentanţi ai OMS (inclusiv Margaret Chan, fostul director al OMS), experţi epidemiologi din întreaga lume, dar şi oficiali guvernamentali (precum Barack Obama, Angela Merkel, Naoto Kan, fost premier al Japoniei, Hermann Grohe, fost ministru al Sănătăţii din Germania), personalităţi (Bill Gates). Pandemiile, problema radiaţiilor, dar şi interesele producătorilor de tutun sunt printre subiectele abordate în acest film. De asemenea, documentarul scoate la suprafaţă practicile ascunse din cadrul OMS

 Documentar difuzat la televiziunea elvețiană – Sinteza demascării planului Covid

Plandemic” a fost lansat online pe 19 august 2020, în ciuda eforturilor îndârjite de a-l opri și de a-l cenzura. Este numit „Plandemic partea 2” de mulți, pentru că în luna mai 2020, cineastul Mikki Willis a lansat un trailer „teaser” al filmului, care a prezentat un interviu cu suferințele abuzive nedrepte îndurate de către dr. Judy Mikovits, cea care a expus frauda lui Anthony Fauci arătând cine este acesta cu adevărat, acuzându-l de genocid. Acest trailer a devenit curând viral, iar deep state a intrat în criză pentru a micșora daunele și a început să-l cenzureze, ceea ce a înrăutățit situaţia. Se estimează că peste 1 miliard de oameni au văzut deja acest clip, care este acum denumit „Plandemic 1” de mulți.

 Boala „covid” este 100% vindecabilă și Anthony Fauci a dosit cu premeditare remediile

Mii de medici din întreaga lume s-au prezentat pentru a explica că boala „covid” este 100% vindecabilă și că Anthony Fauci a dosit cu premeditare aceste remedii în favoarea noilor „medicamente” și „vaccinuri”, care au provocat sute de mii decese la nivel mondial. Filmul complet are un interviu cu dr. Judy Mikovits. Documentarul a fost lansat pe 19 august 2020 și oferă dovezi clare că tot ce se desfășoară astăzi a fost planificat de la sfârșitul anilor 1990, când s-au depus cantități masive de brevete pe coronavirusuri (în 1999), potrivit analistului național de informații David E. Martin, care este de formație doctor.

Tiranii medicali criminali precum Anthony Fauci și liderii CDC au descoperit o „mină de aur” în 2003, odată cu primul focar SARS coronavirus din Asia. Conduși de Anthony Fauci, au brevetat coronavirusul SARS și au procedat la dezvoltarea unui „imperiu”. „Au văzut că un virus, despre care știau că poate fi ușor manipulat, a fost ceva foarte valoros.” În 2003, au căutat să îl breveteze și s-au asigurat că au controlat drepturile de proprietate asupra bolii, asupra virusului și a detectării acesteia și a tuturor măsurărilor acesteia. În perioada 2003-2018, au controlat 100% din fluxul de numerar care a construit imperiul în jurul complexului industrial al coronavirusului.

Filmul este încărcat de mărturii de specialitate, inclusiv cititorii de la Health Impact News, care sunt deja familiarizați, precum: dr. Meryl Nass, Google Whistleblower – Zach Vorhies, avocat Mary Holland și dr. Judy Mikovits. De la preluarea de către bancherul Rockefeller a mass-media și a industriei farmaceutice cu ani în urmă, până la creșterea absurdă a tehnocrației condusă de Bill Gates și până la actuala „plandemie” folosită pentru a instala frica la scară foarte largă, acest film demontează toate faptele mârșave și abominabile.

 Scurt cuprins al documentarului

Mikki Willis: O cunoşteam pe dr. Judy Mikovits de doi ani înainte să îi filmez interviul. I-am citit cartea şi i-am cercetat cu atenție povestea. După ce i-am intervievat echipa legală, foştii colegi şi oameni care o cunoşteau de zeci de ani, pot spune fără niciun dubiu ca Judy Mikovits este una dintre cele mai oneste, grijulii şi curajoase femei pe care le-am întâlnit vreodată. Atunci de ce ar lua cele mai puternice instrumente ale tehnologiei, politicii, mijloacelor media şi medicinei măsuri extreme să îi ascundă vocea de restul lumii?

 Mikki Willis: Ţi s-au făcut oferte financiare ca să păstrezi tăcerea.

Judy Mikovits: Dacă pur şi simplu spui că ai făcut o greşeală şi promiţi să nu mai spui niciodată nimic despre acel subiect, poţi păstra orice sumă primeşti, îţi recapeţi banii, primeşti totul înapoi. Milioane de dolari, publicaţii, sponsorizări. Mi s-a spus că asta e cea mai bună ofertă pe care o să o primesc. Dar nu au înţeles – eu nu aveam nevoie de o ofertă, deja pierdusem totul. M-am gândit că un copil sau o bunică ar putea fi rănită fiindcă eu am decis să nu fac nimic, iar asta mi-ar fi distrus viaţa. Nu există o sumă cu care să mă plăteşti ca să ascund asta. Nu o să mă opresc niciodată din a spune adevărul.

David Martin: La începutul anilor 2000 echipa mea a fost responsabilă pentru demascarea a ceea ce putea fi numită atunci cea mai mare fraudă fiscală din statele unite. Menținem o listă a oamenilor, organizaţiilor şi companiilor care se amestecă în orice activitate care încalcă linia armelor biologice şi chimice, în oricare din 168 de ţări. Aproximativ o treime din toate brevetele depuse în statele unite erau plastografii funcţionale, însemnând că în timp ce aveau variaţii lingvistice, toate acopereau acelaşi subiect.

În 1999, brevete pe subiectul coronavirusului au început să apară. Şi aşa a pornit o poveste fără sfârşit. Ştim că Anthony Fauci, Ralph Baric, Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) şi lista lungă cu oameni care voiau să primească creditele pentru inventarea coronavirusului erau punctul central al acestei poveşti. Între 2003 şi 2018, ei au manipulat 100% din banii care au construit imperiul în jurul complexului industrial al coronavirusului.

Demascarea planului coronavirus

Existau două posibilităţi – coronavirusul să fie creat artificial, ceea ce făcea că patentele asupra sa să fie legale, sau să fi apărut natural, asta însemnând ca patentele să fie ilegale. Dacă a fost creat artificial, ar reprezenta o violare a armelor biologice și chimice. Dacă a apărut natural, finanțarea unui brevet ar fi ilegală. În orice situație, amândouă sunt ilegale.

 Mikki Willis: Viteza cu care se derulează cotidianul le face aproape imposibil oamenilor să cerceteze evenimentele și politicile care le alcătuiesc viața. Când vrem răspunsuri la întrebări, unde ne îndreptăm prima dată? Google. Introducem subiectul, apăsăm căutare și iată, primim ca rezultat doar ce vrea sistemul să găsim. Google este deja mai puternic, în sensul controlului asupra oamenilor, decât orice alt guvern de pe planetă. Dacă articolele sunt în conformitate cu CDC și OMS, atunci se presupune că sunt adevărate.

De când cu inventarea presei tipărite, s-a dat o bătălie pentru controlul propagării informațiilor. La începutul anilor 1900, John D. Rockefeller a obținut controlul asupra tuturor ziarelor și editorilor de ziar. A devenit primul miliardar al Americii, de atunci pavând calea celor însetați de putere. John D. Rockefeller este fondatorul industriei farmaceutice și motivul pentru care erorile medicale reprezintă a treia cea mai frecventă cauza a morții din America.

 Voce de pe un canal TV: Așa cum spune un document al CIA din 1952, scopul este „controlarea unui individ până în punctul în care ne va executa ordinele împotriva voinței sale”.

 James R. Thornwell: Totul este un mare proces de manipulare pentru a schimba percepția realității tuturor americanilor până în momentul în care nimeni nu mai e capabil să ajungă la o concluzie în favoarea apărării propriei persoane, a familiilor lor, a comunității și a țării.

 David E. Martin: Primul semnal de alarmă a apărut când am citit scenariul „A world at risk” (O lume în pericol). Este o organizație numită global preparedness monitoring board, o parte din organizația mondială a sănătății, care îi include pe dr. Chris Elias din fundația Gates și pe Anthony Fauci din N.I.A.I.D. Aceștia doi alături de directorul CDC din China (dr. George F. Gao) au venit cu o recomandare care spune că până în septembrie 2020, două exerciții de pregătire pentru o pandemie să fie completate. Și unul dintre ele va fi făcut pe tema eliberării unui patogen respirator.

 Mikki Willis: Anthony Fauci a știut, încă din ianuarie 2017 că o să vedem o epidemie înainte de finalul anului 2020. Chiar și Bill Gates, un bărbat fără pregătire medicală, a știut că vine. „Dacă începem acum, putem fi pregătiți pentru următoarea epidemie” (discursul lui Bill Gates la TED, din aprilie 2015). În octombrie 2019, cu 5 luni înainte de declararea coronavirusului ca pandemie, a avut loc Event201 unde s-au simulat evenimentele și știrile actuale.Mikki Willis: În 2010, Fundația Rockefeller a publicat un document de 54 de pagini intitulat „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”. Pagina 18 menționează scenariul pandemiei: „O lume condusă de sus până jos de către guvern și conducători mai autoritari, cu inovații limitate și răspuns nefavorabil din partea cetățenilor. […] În timpul pandemiei, liderii națiunilor din toată lumea și-au folosit autoritatea și au impus reguli și restricții puternice, de la purtatul obligatoriu al măștilor de față, până la verificarea temperaturii la intrarea în spațiile comune cum ar fi gări și supermarketuri. […] Chiar și după pandemie, acest control și supraveghere a cetățenilor a rămas și chiar s-a intensificat.”

Mikki Willis: Tedros Adhanom Ghebreyesus este primul director general al OMS care nu este medic. În fostul post, de ministru al Sănătății în Etiopia, Tedros a fost acuzat de acoperirea a trei epidemii majore. Înainte de asta a fost un membru de seamă al frontului de eliberare al Tigray, un grup politic brutal și corupt responsabil de crime împotriva omenirii, incluzând bombe, răpiri, torturi și omucideri. Cum poate un om cu un trecut atât de controversat să câștige cel mai înalt post din cea mai influență organizație de sănătate din lume?

Prin intermediul tatălui său, Bill Gates a învăţat substraturile politicii şi cum să manipuleze. În timp ce co-fondatorul Microsoft, Paul Allen se lupta cu cancerul, Bill Gates a văzut oportunitatea de a prelua averea companiei. Ca să reducă la tăcere presa nefavorabilă, Gates a decis să investească 100 de milioane de dolari în fundaţia Bill & Melinda Gates. Peste noapte, Bill şi-a transformat imaginea publică din monopolist tehnologic nemilos în cel mai generos filantrop al lumii. În calitate de cel mai mare donator al OMS şi CDC, niciun alt om nu deţine mai multă putere decât Bill Gates, să poată influenţa şi controla sănătatea şi libertatea medicală a tuturor oamenilor.

Artur Capeln (profesor de Bioetică): Covid-19 este al șaptelea coronavirus care atacă omenirea, şi totuşi nu am găsit vaccin pentru niciunul dintre ele. Cel mai scurt timp în care cineva a găsit vaccinul pentru un virus nefamiliar a fost de 7 ani. Timpul mediu pentru conceperea unui vaccin este de 21 de ani. Să vorbeşti de un colac de salvare care apare în câteva luni e absurd.

 David E. Martin: Dacă scopul tău este să creezi din acest pământ frumos pe care trăim un loc de joacă exclusiv pentru cei mai influenţi câţiva oameni, atunci populaţia care îţi stă în cale este o problemă. Şi sunt impulsurile indivizilor care au decis că prin surclasarea lumii pot dicta populaţiei condiţiile propriei sale existenţe. Când societatea îşi pierde libertatea, de obicei nu este din cauza tiranilor care i-o iau, ci fiindcă oamenii renunţă de bunăvoie la ea, în schimbul protecţiei împotriva unei ameninţări externe. Asta mă tem că trăim acum.

Suntem condiţionaţi să avem o scuză pentru uimitoarele acte de tiranie, pe care le vom justifica drept „aminteşte-ţi de 2020”. Cei dragi, cei care au murit, cei care sunt infectaţi sunt folosiţi ca muniţie de tun, distrugându-li-se onoarea şi integritatea. De asemenea, este un test pentru umanitate, ca să vedem la cât din libertatea noastră suntem dispuşi să renunţăm înainte să tragem linia şi să spunem stop. Acesta e momentul nostru să ne recâştigăm umanitatea.

 Mikki Willis: Poveştile folosite ca o armă pot fi mortale. Una dintre cele mai periculoase poveşti care ne-a fost spusă sună cam aşa: umanitatea este un experiment eşuat, suntem paraziţi, un cancer, un virus. E un mit care apare constant în filme, în muzică, în media, în minţile noastre. Aşa cum se spune, dacă repeţi o minciună prea des, devine adevărată.

Frica ne opreşte abilitatea de a rezolva probleme. Fără această abilitate, ne aşteptăm ca alţii să ne ghideze şi să ne salveze. În procesul acesta pierdem legătura cu natura noastră primară, uităm că suntem parte din cel mai briliant şi flexibil ecosistem din univers. Vestea buna este că povestea noastră nu s-a sfârşit, punctul culminant se apropie. Momentul în care eroul se ridică pe propriile picioare şi invocă forţa pe care a uitat că o are. Forţa dinăuntru, o forţă a naturii.

Citiți și:
Dr. Judy Mikovits critică testele Covid – dau 80% rezultate «fals pozitive»
A transforma o epidemie în apocalipsă
 
 
 
yogaesoteric
19 aprilie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More