Anglia își otrăvește populaţia prin apă. Guvernul britanic adaugă fluor în apa de la robinet

Milioane de britanici vor avea fluor adăugat în apa de la robinet, ca urmare a rezultatelor unui studiu care arată că măsura ar „ajuta” la reducerea riscului de a dezvolta carii. Cariile dentare reprezintă principala cauză de spitalizare a copiilor între 5 și 9 ani, iar experții spun că fluorurarea apei va reduce numărul internărilor la jumătate.

mărul internărilor la jumătate.

O măsură contrară a fost luată în Rusia, unde Putin INTERZICE FLUORUL, declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în rețeaua publică de APĂ.

Ministrul Sănătății din Anglia, Chris Whitty, împreună cu omologii din Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord, susțin că adăugarea fluorului în apa de la robinet va reduce numărul persoanelor afectate de carii dentare cu 17% în rândul copiilor din gospodăriile bogate și cu 28% pentru cei din păturile mai sărace.

Oficialii spun și că extracțiile de dinți cariați vor fi reduse cu 45-68%.

Avem în mod cert o situație delicată în ceea ce privește cariile dentare. Fluorurarea apei va rezolva această problemă”, spun specialiștii din domeniul medical.

Există dovezi științifice solide care arată că fluorurarea este eficientă pentru a reduce riscul de carii și pentru a îmbunătăți sănătatea dentară a britanicilor.”

Fluorul este prezent în mod natural în apă în cantități mici și are capacitatea de a proteja dinții.

Ministrul britanic al Sănătății a subliniat, în legătură cu ceea ce el a numit „zvonurile exagerate și nedocumentate” potrivit cărora fluorul ar prezenta riscuri pentru sănătate, că nu există dovezi care să arate că mineralul cauzează cancer.

Cu toate acestea, la ora actuală există deja un corpus voluminos de studii care au arătat efectele nocive pe care fluorul le asupra sănătății, inclusiv asupra dezvoltării inteligenței ființelor umane.

Procedura de îmbogățire a apei de la robinet cu fluor este aplicată deja în alte state dezvoltate, cum ar fi Canada, Coreea de Sud sau Noua Zeelandă, precum și în unele state din SUA.

Citiți și:
Fluorul din apa de la robinet scade IQ-ul copiilor
Dovezi de netăgăduit provenind din numeroase studii ştiinţifice arată că fluorul determină cancer
Fluorizarea apei potabile, otrăvirea globală (1)

 

yogaesoteric
19 februarie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More