Cei care acuza Rusia că a încălcat suveranitatea Ucrainei tac atunci când vine vorba de războaiele declanșate de SUA

Cei care acuză Rusia că a încălcat suveranitatea Ucrainei tac atunci când vine vorba de războaiele declanșate de SUA împotriva Irakului, Afganistanului, Iugoslaviei, Vietnamului sau când vine vorba despre loviturile de stat comise de CIA în Iran (1953 și 1979), Chile (1973) etc. sau când vine vorba despre operațiunea Gladio din Italia (1958-1990) – crimele comise de CIA, NATO și serviciile secrete din Europa.

Să nu uităm de Proiectele MK-Ultra, Monarch, experimentele CIA cu privire la controlul conștiinței, care au început în 1953.

Să nu uităm că SUA au testat arme biologice pe proprii cetățeni în perioada 1949-1969.

SUA au testat arme biologice în Japonia în anii ’60.

Să nu uităm de agentul Orange, arma chimică folosită de SUA în timpul războiului din Vietnam. Știți cum au declanșat SUA războiul din Vietnam? Au spus că niște vietnamezi au atacat distrugătorul american USS Madox în golful Tonkin, minciună care ulterior a fost recunoscută de către SUA.

În 2003, SUA au invadat Irakul, spunând că Saddam Hussein arme arme chimice, biologice și de distrugere în masă. Nu au existat aceste arme. Au ucis peste un milion de civili.

Știți câte sancțiuni au fost impuse SUA, având în vedere războaiele pe care le-au declanșat? Zero!

Tribunalul Penal Internațional nu a anchetat niciodată SUA pentru crimele comise de-a lungul deceniilor.

În 2010, Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a publicat sute de mii de documente clasificate top-secret cu privire la crimele comise de SUA în Irak și Afganistan, iar americanii vor să îl aducă în SUA pentru a-l condamna la mulți ani de închisoare.

Atunci când spunem adevărul despre SUA, cei care sunt pro SUA-UE-NATO, pro globalism, ne acuza că suntem „oamenii rușilor”.

Citiţi şi:
Prețul războiului Occident vs. Rusia: 379 miliarde de euro!
Pax Americana și politica vasalității
Generalul Dumitru Iliescu: Fabrica americană de minciuni

 

yogaesoteric
7 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More