Cei care doresc să învingă marxismul cultural este necesar să-l combată frontal

Cei care doresc să învingă marxismul cultural este nevoie să-l combată frontal. Este necesar să utilizeze cuvinte pe care el le interzice (*) și să refuze să folosească acele cuvinte pe care el vrea să le impună (**); de reținut de pildă că a spune sex (masculin/feminin) e mai bine decât gen (***). Ei este necesar să proclame de pe acoperișuri realitățile pe care el încearcă să le suprime.

[…]

Rezistența este contagioasă.

Atunci când alți români vor vedea o persoană care se opune corectitudinii politice și supraviețuiește – și deocamdată încă puteți face aceasta –, ei vor prinde curaj. Vor fi încurajați să o combată și ei, unii chiar o vor face. Ecourile unui singur gest de curaj, ale unui singur exemplu al cuiva care înfruntă idolul de lut și-l doboară se pot face auzite până departe. Nu există nimic de care cei corecți politic să se teamă mai mult decât o sfidare deschisă, și asta pe bună dreptate: este principala lor vulnerabilitate.

Cine îndrăznește va birui.

*

* Exemple de cuvinte pe care marxismul cultural le interzice: negru, homosexual, mamă, tată etc.

** Exemple de cuvinte pe care vor să le impună: transgender, transsexual, rrom, etichete ca fascist, nazist, antisemit.

*** Substantivul gender din original a căpătat în discursul corect politic un sens specializat, ca în sintagma Gender studies (Studii de gen), unde „genul” nu corespunde neapărat cu sexul biologic, somatic, ci este mai curând o categorie fluidă, de ordin psiho-socio-emoțional, respectiv un mod în care persoana „se simte” (bărbat, femeie sau alte variante transgender, care „transcend” genul).

Extrase din cartea Corectitudinea Politică, Religia” marxistă a noii ordini mondiale

Citiți și:
O «bombă» împotriva globalizării și corectitudinii politice
Ce (nu) este corectitudinea politică

 

yogaesoteric
26 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More