„Cel mai fericit moment din viața mea”

Trăim vremuri cumplite, trăim psihoza isterizată a avanpremierei trecerii umanității prin apocalipsa covidului în drumul spre iadul Marii Resetări. Și totuși, „oamenii rămân Oameni”. Puțini, dar ei există. Vă supunem atenției câteva rânduri drept dovadă a acestei afirmații. Tratați-vă sufletul și vă veți întări imunitatea în lupta cu răul. Tratați-vă sufletul și-i veți învinge pe Bill Gates, Fauci și alți criminali eugenici.

Un prezentator de radio l-a întrebat pe miliardarul nigerian Femi Otedola, într-un interviu:

– Domnule ce vă amintiți că v-a făcut cel mai fericit bărbat din toate timpurile?

Femi Otedola

Femi Otedola a spus:

– Am trecut prin patru etape ale fericirii în viață și, în sfârșit, am înțeles sensul fericirii adevărate.

Primul pas a fost să acumulez bogăție și resurse. Dar în această etapă nu am obținut fericirea pe care mi-am dorit-o.

A urmat a doua etapă de colectare a obiectelor de valoare. Dar mi-am dat seama că efectul acestui demers este temporar și strălucirea lucrurilor valoroase nu durează mult.

A urmat apoi a treia fază, aceea de obținere a proiectelor mari. Atunci aveam 95% din aprovizionarea cu motorină în Nigeria și Africa. Am fost și cel mai mare armator din Africa și Asia. Dar nici aici nu am primit fericirea pe care mi-am imaginat-o.

A patra etapă a fost când un prieten mi-a cerut să cumpăr scaune cu rotile unor copii cu dizabilități. Aproape 200 de copii. La cererea prietenului meu, am cumpărat imediat scaunele cu rotile, dar prietenul a insistat să merg cu el și să le dau eu copiilor aceste scaune. M-am pregătit și am plecat cu el. Acolo le-am dat acestor copii scaunele cu rotile cu propriile mele mâini. Am văzut strălucirea de fericire pe chipurile acestor copii. I-am văzut pe toți așezați în scaune cu rotile, mișcându-se și distrându-se.

Parcă ar fi venit la un loc de picnic unde au împărțit un premiu. Am simțit o adevărată bucurie în interiorul meu. Când am decis să plec, unul dintre copii m-a prins de picioare. Am vrut să-mi eliberez ușor picioarele, dar băiatul s-a uitat la fața mea și mi-a ținut picioarele strâns. M-am aplecat și l-am întrebat pe băiat:

– Mai ai nevoie de ceva?

Răspunsul pe care mi l-a dat acest copil nu numai că m-a făcut fericit, dar mi-a transformat complet atitudinea față de viață. Acest băiat a spus:

– Vreau să-mi amintesc chipul tău, astfel încât atunci când te voi găsi în rai, să te pot recunoaște și să-ți mulțumesc încă o dată.

Acela a fost cel mai fericit moment din viața mea!

Citiți și:
Tot ce vezi acolo este rodul zgârceniei tale… (o pildă pentru cei bogați)
Ce vrea de fapt femeia – o pildă plină de sens

 

yogaesoteric
6 iunie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More