Cele 1.290 de efecte adverse post-vaccinale regăsite în Documentele Pfizer

Nu toți doctorii au acceptat eticheta de „eroii din linia întâi”. Unii au fost „mai catolici decât Papa” și au pus sub semnul întrebării aberațiile care se impuneau de la începutul pandemiei, măsuri care nu corespundeau cu ce au învățat ei în facultate și cu experiența și care erau în contradicție cu normele de drept.

Astfel, un grup de aproape 600 de cercetători (592, iar lista este în creștere) au dat în judecată FDA (Food and Drog Administration) și Pfizer în baza FOIA (Freedom Of Information Act – similar cu Legea 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public) împotriva intenției companiei Pfizer și a FDA de a secretiza pentru o perioadă de 75 de ani informațiile referitoare la campania de vaccinare anti-covid. Inițial era vorba despre 329.000 de pagini, numărul acestora urcând apoi la peste 451.000.

Agenția FDA și Pfizer au urmărit să negocieze prin oferta de a publica lunar câte 500 de pagini invocând volumul mare de date, dar judecătorul districtual texan Mark T. Pittman nu a încuviințat ca o companie cu peste 18.000 de angajați și un buget anual de peste 6,5 miliarde de dolari împreună cu o companie care face profituri de multe miliarde de dolari în urma acestei campanii de vaccinare să tărăgăneze această procedură pentru peste 20.000 de zile, astfel că a hotărât în 6 ianuarie 2022 ca agenția americană să publice 55.000 de pagini lunar, aceasta fiind principala prioritate a agenției.

Această hotărâre judecătorească a rămas definitivă și irevocabilă deoarece nici FDA și nici Pfizer nu au atacat-o la vreo instanță superioară.

Câteva cuvinte sunt necesare pentru a înțelege nivelul de competență al doctorilor care au intentat acest proces împotriva FDA și Pfizer. Aceștia au fiecare zeci de ani de practică medicală, carieră didactică și cercetare medicală. Sunt medici, doctori, profesori universitari sau cercetători din SUA, Canada, Danemarca, Brazilia, UK, Germania, Australia, Japonia etc. Aceștia lucrează sau derulează activități în cadrul: University of Southern Denmark, Copenhaga; Mcmaster University, Canada; Organizația Mondială a Sănătății; UCLA, California, SUA; Tulane University School of Professional Advancement, New Orleans, SUA; Sao Paulo University, Brazilia; University of Toronto, Canada; Sciences University of California, SUA; University of Ottawa, Canada; Brown University, Rhode Island, SUA; University of Guelph, Ontario, Canada; University of Leicester, UK; University of Maryland School of Pharmacy, SUA; Dailhousie University, Canada; Harvard Medical School, SUA; University of Oxford, UK; University of Muenster, Germania; University of Sydney, Australia; University of Queensland, Australia; Newcastle University, UK; Yale School of Public Health, Connecticut, SUA; Tokai University, Tokyo, Japonia; University of Washington School of Medicine, SUA.

Aceste personalități au competențe în obstetrică-ginecologie, imunologie virală, genetică, pediatrie, farmacie, psihiatrie, boli infecțioase, cercetări biomedicale, oftalmologie, toxicologie, biologie moleculară, antropologie, imunogenetică, medicina familiei, oncologie, epidemiologie, radiologie, cardiologie etc.

Printre actele desecretizate prin decizie juridică de FDA și Pfizer se află și un document confidențial care prezintă o analiză desfășurată în perioada 1 decembrie 2020 – 28 februarie 2021. Această analiză a cuprins date culese din 63 de țări (printre care USA, UK, Italia, Germania, Franța, Portugalia, Spania, Danemarca, Finlanda, Grecia, Suedia, Cehia, Olanda, Belgia, Irlanda, Polonia, Austria) utilizând bazele de date VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) din SUA, Yellow Card din UK și EudraVigilance din Uniunea Europeana.

În cele 90 de zile au fost raportate 42.086 cazuri care includ 158.893 de efecte secundare. Un număr care atrage atenția este 1.223 de decese (pagina 7). Dacă îl raportăm la cele 42.086 de cazuri raportate rezultă o mortalitate de 2,90%, care este mult superioară mortalității invocate de îmbolnăvirea cu SARS-CoV-2 care era subprocentuală, fără a aduce în discuție protocoalele de tratament spitalicesc și interzicerea tratamentului cu ivermectină, arbidol, hidroxiclorochină, anticorpi monoclonali etc.

La sfârșitul acestui document este prezentată o listă care cuprinde 9 pagini de boli, simptome și efecte adverse post-vaccinale. Pentru o mai bună înțelegere a complexității situației, vom adăuga cele 9 pagini împreună cu prima pagină a documentului, în format jpg, la finalul materialului.

Dar erau de tradus. Greu. Reieșeau, puse față în față, în engleză și română, 30 de pagini traduse, cu limbaj medical de specialitate. Astfel că am început să caut pe cineva care m-ar putea ajuta. Cu greu am găsit un medic care să fie dispus să mă ajute, dar sub protecția anonimatului. Acesta este chirurg de mulți ani în Statele Unite, astfel că faptul că el cunoaște terminologia medicală și în engleză și în română a fost rezolvarea perfectă la problema mea de traducere. În plus, unde a considerat el că sunt necesare câteva explicații pentru dezambiguizare și clarificare a terminologiei le-a oferit cu mare plăcere.

Nu pot decât să-i mulțumesc pentru ajutorul acordat, iar dacă situația politică și contextul medical vor permite, cu acordul lui, îi voi „deconspira” și numele. Dar până atunci nu vreau să-l fac să devină o țintă a sistemului și al oprobriului „eroilor din linia întâi”. Încă o dată, îi mulțumesc.

În analiza acestui șir lung de 1.290 de efecte adverse post-vaccinale se observă că moartea nu este inclusă, deși s-au constatat 1.223 de decese în urma vaccinării lotului testat. Aproape 1:1 este raportul între numărul efectelor post-vaccinale și numărul deceselor. „Sigur și eficient”.

Un alt aspect demn de remarcat este că această analiză s-a desfășurat între 1 decembrie 2020 și 28 februarie 2021. De atunci au trecut mai mult de 2 ani, timp în care pe tot mapamondul s-au înregistrat mii de morți subite printre sportivi, vedete și oameni simpli, printre copii, adolescenți, oameni maturi sau în vârstă. S-a înregistrat o creștere de zeci de ori a incidenței cancerelor de orice tip, cu evoluție rapidă și fără antecedente oncologice, comparativ cu orice altă perioadă de dinaintea campaniei de vaccinare. S-a înregistrat o creștere de zeci de ori a avorturilor spontane, cu sau fără decesul mamei, comparativ cu orice statistică din orice țară și orice perioadă de timp. „Sigur și eficient

O altă metodă de deturnare a atenției este conflictul de la graniță, unde în doar două zile s-a renunțat neoficial la pandemia din România. Spun „neoficial” pentru că „oficial” ea nu a fost declarată în România. Oare merită Putin acordarea Premiului Nobel pentru Medicină pentru această performanță? Sau dacă n-a funcționat cu „medicalul” încercăm cu „militarul”?

Consider că s-a încasat un spor de 85% la salariu nejustificat, doar pentru că unii s-au aliniat narativului pandemiei.

Consider, de asemenea, că „eroii din linia întâi” ar fi cazul să depună eforturi serioase în căutarea de soluții pentru diminuarea a cât mai multe dintre aceste efecte post-vaccinale, pentru tratarea pacienților care s-au oferit voluntar sau au fost constrânși să folosească aceste seruri experimentale.

Consider că este necesar să se stabilească legătura de cauzalitate între efectele post-vaccinale și administrarea acestor așa-zise vaccinuri. De asemenea, sunt de verificat câte alte efecte s-au mai adăugat celor 1.290 de efecte recunoscute de Pfizer.

Consider că o este necesar să fie făcută o analiză similară și pentru serurile produse de Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson.

De asemenea, să fie făcute autopsii la toate persoanele vaccinate care decedează în urma oricărei afecțiuni pentru stabilirea dimensiunii genocidului și demararea unor studii științifice de mare amploare, fără intervenția factorului politic. De asemenea, să fie făcute eforturi pentru acordarea de ajutor în înregistrarea tuturor efectelor post-vaccinale la orice persoană vaccinată.

Consider că merită desecretizate toate clauzele contractuale pe care le-au semnat reprezentanții statului român cu producătorii acestor seruri experimentale. De asemenea, este absolut necesar să fie imputate milioanele de doze nefolosite și achiziționate în continuare de către factorul politic.

Este necesar să fie creat un fond de despăgubire al victimelor acestor experimente, fond care să fie alimentat din cei 85% încasați fără moralitate și etică profesională, din averile celor care au desfășurat activități comerciale cu materiale „necesare pandemiei” (măști, dezinfectanți etc.) și din averile factorului politic care a gestionat pandemia și campania de vaccinare.

Să fie analizate compoziția chimică, biologică, genetică, cu sau fără aport de tehnologie nano-electronică, cu sau fără grafen, cu sau fara adaos de izotopi radioactivi (pentru identificare rapidă de la distanță) și tot ce au conținut aceste „seruri-minune”.

De asemenea, să fie analizate și protocoalele din timpul pandemiei referitoare la asistența acordată pacienților internați, medicația acestora (Remdesivir, Kaletra etc.), interzicerea folosirii de ivermectină, arbidol, hidroxiclorochină etc., a protocoalelor din secțiile ATI (contenționare, supra-alimentare cu oxigen, administrare de sedative puternice etc.) care au dus la decesul a zeci de mii de persoane.

Este absolut urgent să fie demarate procese legate de infracțiuni la adresa umanității pentru factorii de decizie care au consimțit sau au acționat direct sau indirect în timpul acestui genocid la scară națională și planetară, în conformitate cu Codul Penal, cu Codul de Procedură Penală, cu Codul Civil, cu Codul de Procedură Civilă și cu tratatele internaționale la care România era semnatară înainte de 2020.

Foto-documente traduse în română:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autor: Doru Apostol

Bibliografie:
1. https://phmpt.org/
2. https://news.bloomberglaw.com/health-law-and-business/why-a-judge-ordered-fda-to-release-covid-19-vaccine-data-pronto
3. https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf?fbclid=IwAR0MtPA5vQ4wrubFmMO_QQS5eGQAV7feZ9RP8mRqniiZR7sD0CMeRGryWfg
4. https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-pfizer-idUSL2N2VK1G1

Citiți și:
Guvernul este cel responsabil pentru toate efectele adverse! Semnătura pentru vaccinare este nulă. Consimțământul a fost manipulat și viciat
Ce se ascunde în spatele demisiei lui Rochelle Walensky de la CDC. Raport înfiorător despre efectele adverse ale vaccinului anti-covid asupra fetușilor și bebelușilor
Consimțământ informat? INSP susține că vaccinul Pfizer nu produce efecte adverse

 

yogaesoteric
8 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More