Celebra cântăreață Lady Gaga a declarat de curând: «Regret că mi-am vândut sufletul forțelor întunecate (satanice) ale așa-zișilor iluminați»

 

Gaga afirmă că a invitat forțele întunecate (satanice) să pună stăpânire pe trupul ei atunci când se afla la începutul carierei. Lady Gaga spune că forțele întunecate ale așa-zișilor „iluminați” au făcut-o să se îmbolnăvească grav.

Pop-starul Lady Gaga a vorbit pentru prima dată deschis despre faptul că este membru Illuminati, afirmând că acum regretă că s-a alăturat acestei societăți secrete.

Gaga, care deja suferă de durerosul sindrom fibromialgic (o maladie cronică ce provoacă dureri multiple și difuze, însoțite de tulburări acute ale stării lăuntrice), afirmă că ea este sigură că boala ei de lungă durată reprezintă consecința faptului că a permis „forțelor întunecate (satanice)” să se manifeste în ființa ei atunci când și-a vândut sufletul așa-zișilor „iluminați” la începutul carierei. Cântăreața a vorbit deschis în interviul acordat celor de la Netflix, producătorii documentarului Gaga: Five Foot Two, care s-a vrut a fi un portret cu plusuri și minusuri al controversatului star. Cu toate acestea, rezultatul pare a semăna mai mult cu un montaj supervizat din umbră, montaj ce conține filmări din timpul repetițiilor, secvențe din timpul înregistrărilor din studio, apariții publice, conversații private ce erau purtate până târziu în noapte, ședințe medicale, dar și multe clipe emoționante din viața ei. Potrivit unei surse din cadrul echipei de producție, multe dintre aceste scene au fost însă tăiate la montaj datorită „ordinelor venite de sus” (de la așa-zișii „iluminați”).

Când a descris unele dintre cele mai interesante scene ce au fost tăiate la editarea finală, respectiva sursă a dezvăluit că Lady Gaga s-a întâlnit cu un preot catolic pentru a discuta despre o slujbă de exorcizare prin care să înlăture din ființa ei forțele și influențele malefice pe care ea le-a invitat să o posede în timpul unor ritualuri satanice la care a participat la începutul carierei ei. Ea a descris cum a fost racolată în anul 2006 de către așa-zișii „iluminați” și cum și-a vândut apoi sufletul, eveniment despre care ea a declarat că ar fi avut loc într-un club din cartierul Lower East Side din New York, după ce susținuse un show burlesc. Gaga descrie această experiență ca fiind „foarte reală, ba chiar viscerală, și deloc metaforică”.

„Abia coborâsem de pe scenă atunci, fusese un spectacol reușit. Eram în culmea fericirii, toată lumea mă aplaudase. Eram afară, aprinzându-mi o țigară și gândindu-mă să iau ceva mai multă cocaină. Simțeam o nevoie disperată să iau mai multă. În toate domeniile vieții mele aveam mereu nevoie de mai mult. Voiam să mă simt bine sau măcar să simt ceva. Și atunci, un bărbat straniu care părea fără vârstă și care era îmbrăcat într-un costum, s-a apropiat de mine și a început să îmi vorbească. Stătea rezemat de zid, fumând, și apoi mi-a zis: «Cred că ești persoana potrivită. Vrei?». L-am întrebat: «Ce să vreau?». Credeam că îmi face avansuri. El a zâmbit și a spus: «Totul. Succes. Faimă. Bogăție. Putere. Le vrei?». L-am privit curioasă. Nu îmi dădeam seama care îi sunt intențiile. Stătea rezemat de zid și fredona una dintre melodiile pe care eu tocmai le cântasem. Părea însă a fi din altă lume, ireal. M-am uitat atent la el ca la o prețioasă perlă neagră ce tocmai a fost scoasă din cel mai adânc ocean. Am căzut apoi în genunchi și l-am întrebat cui ar trebui după aceea să mă închin. L-am privit apoi în ochi și i-am răspuns că da, vreau totul! I-am spus că voi face orice pentru aceasta.”

Înainte de a-l întâlni pe bărbatul pe care ea îl numește „prințul meu iluminat”, Gaga nu se bucura de un mare succes și încă nu era cunoscută, făcându-se remarcată doar în diverse cluburi. Dar după această întrevedere, Gaga a fost capabilă să se lanseze în lumea muzicală și a ajuns apoi să obțină tot ce a visat vreodată, în schimbul unui singur lucru: sufletul ei.

În acea noapte, în afara clubului Mercury Lounge din New York City, Gaga a încheiat „pactul” cu „prințul”, pentru ca imediat după aceea să descopere că „succesul era floare la ureche”. În schimbul sufletului ei, Gaga a putut să-și lanseze albumele muzicale pentru care a devenit faimoasă, lucrând pentru aceasta cu cei mai apreciați specialiști în domeniu, cu celebri producători și impresari din industria muzicală, care apoi se înghesuiau să colaboreze cu (pe atunci) necunoscuta cântăreață de club.

În mai puțin de un an, ea a devenit unul dintre artiștii ale căror albume se vindeau cel mai bine în întreaga lume. „Promisiunile lui s-au îndeplinit după aceea foarte repede.” „La început, credeam că facem o echipă bună. Dar nu a durat mult și am început să am de suferit.”

Gaga s-a confruntat ani de zile cu un sfâșietor conflict interior, din cauza luptei dintre forțele binelui și forțele răului care se dădea în ființa ei, iar cei lucizi și înzestrați cu bun-simț pot observa cu ușurință, vizionând documentarul Gaga: Five Foot Two, că ea se află într-un permanent război cu ea însăși. O parte din ea își dorește să continue viața de artist, pe când cealaltă parte duce o luptă acerbă cu forțele întunericului (satanice). Lady Gaga suferă de câțiva ani de o boală cumplită numită fibromialgie, o afecțiune cronică ale cărei manifestări constau în dureri cronice, ce sunt răspândite difuz în tot trupul, toate acestea fiind asociate cu scăderea pragului durerii și cu prezența unor puncte specifice, dureroase la presiune, precum și cu o multitudine de alte simptome: oboseală ciudată, disfuncție cognitivă, tulburări de somn, anxietate, depresie etc. Este evident că această boală reprezintă manifestarea în planul fizic a asocierii ei cu forțele întunecate (satanice) și a conflictului lăuntric care s-a declanșat ulterior în ființa ei. Ea a înțeles acum că este necesar să iasă din industria muzicală de înregistrări, ce este controlată din umbră de așa-zișii „iluminați” și să rupă pactul satanic cu „prințul întunecat”. „Pentru o vreme, ei îți pot conferi unele puteri speciale, frumusețe, talent, bogăție… dar toate acestea nu durează prea mult”, a declarat Gaga. „Acesta este motivul pentru care atât de multe ființe umane care se alătură forțelor întunericului sunt atât de nefericite. Ele strălucesc ca un luceafăr în zori, dar după aceea sfârșesc prin a se sinucide sau aleg să se autodistrugă prin abuzul de stupefiante.” În anul 2017, Lady Gaga a fost nevoită să își reprogrameze mai multe concerte din Europa, concerte ce făceau parte din turneul de promovare a albumului Joanne, din cauza durerilor severe pe care le avea și care îi afectau capacitatea de a mai cânta pe scenă.

Într-o postare de pe pagina oficială de Instagram a lui Gaga, din luna septembrie a anului 2017, se regăsește o fotografie misterioasă a ei ținând în mână un rozariu cu o cruce și rugându-se.

„Am fost întotdeauna sinceră în ceea ce privește problemele de sănătate fizică și psihomentală cu care mă confrunt. Urmăresc de mai mulți ani să mă ridic deasupra lor. Este complicat și dificil de explicat, dar, cu ajutorul terapeuților mei, urmăresc să depășesc această situație. Pe măsură ce voi deveni mai puternică și când mă voi simți pregătită, o să-mi spun povestea în detaliu, și plănuiesc să iau în serios aceasta, astfel încât nu numai să îi fac pe oameni mai conștienți, ci și să îi ajut pe cei care suferă la fel ca mine. Folosesc cuvântul suferință nu pentru a stârni mila sau pentru a atrage atenția, însă am fost dezamăgită să citesc unele mesaje ce mi s-au transmis pe internet în care mi se sugera că sunt excesiv dramatică sau că inventez, că joc rolul unei victime pentru a nu-mi onora concertele din cadrul turneului. Dacă m-ați cunoaște așa cum sunt, ați ști că așa ceva este departe de adevăr. Sunt o luptătoare. Folosesc cuvântul suferință nu numai din cauza traumelor și a durerilor cronice care mi-au schimbat în rău viața, ci și din cauza faptului că toate acestea mă împiedică să am o viață normală. De asemenea, toate acestea mă țin departe de ceea ce iubesc cel mai mult pe lume: să cânt pe scenă pentru fanii mei. Abia aștept să reiau din nou turneele, dar pentru moment este necesar să fiu cu doctorii mei și să mă tratez pentru a fi din nou în formă spre a putea cânta pentru voi toți în următorii 60 de ani sau chiar mai mult. Vă iubesc foarte mult.”

Se pare că producătorii documentarului Gaga: Five Foot Two au eliminat ulterior orice dovadă referitoare la legăturile dintre Lady Gaga și așa-zișii „iluminați”

Potrivit grupării deconspiratoare Anonymous, documentarul despre Gaga este întocmai ca un puzzle din care lipsesc câteva piese cheie, care dovedeau asocierea ei nefastă cu așa-zișii „iluminați”. Se pare că producătorii au eliminat – la ordin – orice referință la așa-zișii „iluminați” din documentarul ei. De ce oare? Website-ul susține că „ordine de sus” provenite de la Illuminati au insistat să se elimine o scenă în care Lady Gaga îl vizitează pe un preot catolic solicitând o exorcizare, precum și o conversație edificatoare despre perioada în care ea și-a vândut, atât de ușor, sufletul așa-zișilor „iluminați”. Când vine vorba despre a-i face publicitate lui Lady Gaga, producătorii găsesc că este mai convenabil să o portretizeze ca pe un artist muzical decât ca pe o adeptă a machiavelismului și a satanismului.


Citiți și:

Lady Gaga: sinistra marionetă a așa-zișilor „iluminați” (prima parte)

Promovarea făţişă a satanismului de către unele vedete
 

yogaesoteric
7 mai 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More