Unde este oare logica în toate acestea?

 

În unele videoclipuri noi care au apărut pe internet și despre care se afirmă că ar fi fost filmate în Siria se văd rachete siriene de interceptare antiaeriană, toate acestea petrecându-se după ce președintele american Donald Trump a anunțat că SUA, Marea Britanie și Franța urmau să atace Siria.

„Dumnezeu să te binecuvânteze, Dumnezeu să te binecuvânteze”, se aude spunând un bărbat într-un videoclip, la puțin timp după ce racheta de interceptare pare că se ciocnește cu o altă rachetă, impact în urma căruia se aude un sunet de explozie.

Armata siriană a anunțat că ar fi doborât 20 de rachete ce au fost lansate de americani, britanici și francezi. Întrebați despre atacurile cu rachetă în timpul unei conferințe de presă, cei de la Pentagon au afirmat că nu pot oferi niciun comentariu referitor la acestea. Un corespondent al agenției de presă online Sputnik Internațional a anunțat că atacurile americane nu au fost direcționate asupra palatului prezidențial și nici asupra guvernului din Damasc.

„Dușmanii ne-au atacat orașul, dar noi vom rezista. Acum mă duc la serviciu, viața continuă”, a spus un localnic reporterilor Sputnik.

 

Vineri, 13 aprilie, Trump a afirmat că urmau să aibă loc unele atacuri ca răspuns la un presupus atac cu arme chimice ce ar fi avut loc în Douma, atac despre care oficialii din Damasc și Moscova afirmă că a fost un „steag fals”.

Oricum ar fi toate acestea, analiștii sunt uimiți de „logica” de care a dat dovadă Trump atunci când a decis să se opună „animalului Assad care utilizează gaze letale” prin asaltarea Siriei cu rachete, care pot ucide chiar și cetățeni civili.

Operațiunile militare ce au fost lansate de occidentali au avut drept țintă capitala Damasc, orașul Homs, un complex militar din zona Barzeh și o bază a armatei iraniene de pe muntele Qasioun.

Date fiind informațiile de mai sus, am putea spune că povestea are, într-adevăr, o anumită „logică”, aceasta dacă ne gândim la modul obișnuit de acțiune al așa-zișilor „iluminați”: mai întâi îi acuzi pe sirieni de ceva ce este destul de evident că nu au făcut niciodată. Apoi îi bombardezi pe iranieni. Ne-am mai putea întreba: cum oare ar putea un act criminal să îmbunătățească situația într-o zonă de război? Este evident că așa ceva nu se poate. Nu există, de fapt, nicio logică reală în toate acestea.

Sirienii ne îndeamnă să nu credem informațiile făcute publice de SUA/Marea Britanie/Franța în ceea ce privește numărul de ținte ce au fost atacate. Cei de la Sputniknews.com afirmă că Siria a doborât majoritatea rachetelor ce au fost lansate asupra teritoriului ei, utilizând pentru aceasta tehnologie rusească de apărare împotriva rachetelor, tehnologie ce este veche de 30 de ani. Aceeași informație a fost făcută publică și de Ministerul rus al Apărării: Siria a respins atacul occidental cu ajutorul unei complexe tehnologii de apărare antiaeriană ce a fost pusă la punct în URSS, în urmă cu mai bine de 30 de ani.
„Pentru contracararea atacurilor cu rachetă au fost utilizate tehnologiile siriene de apărare antiaeriană S-125, precum și sistemele de apărare aeriană S-200, Buk și Kvadrat.”

Potrivit Ministerului rus al Apărării, Forțele de Apărare Antiaeriană siriene au interceptat toate cele 12 rachete de croazieră care au fost lansate pentru a ataca zona militară de la Dumeir.
Cei din armată au adăugat că Forțele de Apărare Antiaeriană ruse nu au intervenit pentru a respinge atacurile cu rachetă ce au fost lansate asupra teritoriului Republicii Arabe Siriene.

Cel puțin 3 cetățeni civili au fost răniți în atacul recent al Occidentului asupra Siriei. Siria ne îndeamnă să nu avem încredere în anunțurile SUA/NATO referitoare la numărul țintelor ce au fost atacate.

Autoritățile siriene nu au dat publicității niciun anunț oficial referitor la amploarea daunelor, sau la numărul victimelor ce au apărut în urma atacurilor occidentale recente asupra Siriei, însă o sursă din cadrul forțelor de securitate locale a informat agenția de presă Sputnik că cel puțin 3 civili au fost răniți ca urmare a unui atac cu rachetă ce a fost direcționat asupra unui depozit militar din vestul orașului sirian Homs.

Potrivit Ministerului sirian al Informațiilor, mass-media occidentală exagerează amploarea atacurilor americane, britanice și franceze asupra țintelor din Siria.
„Ministerul sirian al Informațiilor îi atenționează pe cetățeni să nu aibă încredere în ceea ce se spune în mass-media, căci aceasta exagerează – fie în mod intenționat, fie neintenționat – atât în ceea ce privește numărul țintelor ce au fost atacate, cât și în ceea ce privește consecințele generale ale agresiunii trilaterale”, au spus cei din minister, fiind citați de televiziunea de stat siriană.

Postul de televiziune național al Siriei a negat și veridicitatea anunțului occidental referitor la cele 9 presupuse ținte care ar fi fost distruse în urma atacurilor. Deși Damascul nu a făcut niciun anunț oficial referitor la daune sau victime, agenția națională de știri siriană SANA a anunțat că atacurile cu rachete ale SUA, Franței și Marii Britanii asupra unui centru de cercetare din Damasc au avut doar daune materiale.

Ministerul rus al Apărării afirmă că nicio rachetă americană nu a intrat în zona scutului de protecție antiaeriană rusă din Siria

Ministerul rus al Apărării s-a pronunțat în legătură cu atacul cu rachetă ce a fost lansat de SUA, Marea Britanie și Franța asupra Siriei, atac ce a avut loc chiar în ziua în care unii experți ai organizației internaționale OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons – Organizația pentru interzicerea armelor chimice) urmau să înceapă o anchetă legată de presupusul atac chimic din Douma, un atac ce a fost denunțat de către Damasc ca fiind doar o incitare la război.

„Niciuna dintre rachetele de croazieră ale SUA și ale aliaților săi nu au intrat în zona de responsabilitate a Forțelor de Apărare Antiaeriene ruse, țintele ce au fost vizate incluzând o instalație navală din orașul Tartus și baza aeriană Hmeymim, ce este localizată în provincia Latakia”,a anunțat Ministerul rus al Apărării.

Potrivit Armatei ruse, masivele atacuri cu rachetă ce au fost direcționate asupra obiectivelor militare și asupra infrastructurii civile au fost făcute de către nave americane de război în colaborare cu Forțele Aeriene britanice și franceze în data de 14 aprilie, în intervalul 03:42 – 05:10, ora Moscovei.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Afaceri Externe rus, Maria Zakharova, a incriminat acțiunea statelor occidentale, afirmând că atacurile „au fost lansate asupra capitalei unui stat suveran care de ani de zile se luptă pentru supraviețuire în mijlocul agresiunilor teroriste.”

Ceva mai devreme în aceeași zi, Statele Unite, Marea Britanie și Franța lansaseră atacuri cu rachetă asupra mai multor ținte din Siria, ca răspuns la un presupus atac chimic ce ar fi avut loc în suburbia Damascului, Douma, din regiunea Ghouta de Est, atac de care a fost învinuit Damascul, în ciuda faptului că acesta ceruse să se realizeze o anchetă în legătură cu acest incident.

Șeful Pentagonului, James Mattis, a afirmat că atacurile asupra Siriei au reprezentat o „operațiune punctuală”, iar șeful Statului Major, generalul Joseph Dunford, le-a spus reporterilor că Washington-ul nu mai plănuiește alte atacuri, deocamdată.

Ațâțătorii la război vor fi, fără îndoială, dezamăgiți de acest atac. Așa-zișii „iluminați” caută cu orice preț să dezlănțuie un război cumplit între SUA și Rusia, în cadrul căruia cele două părți vor ajunge să se distrugă una pe cealaltă – din punct de vedere fizic, mintal, spiritual și economic – făcând astfel cu ușurință ca situația să fie apoi, zice-se, „redresată” prin intermediul instaurării unui guvern unic mondial.

Acesta este motivul pentru care se întreprind atât de multe manevre vădite de înlocuire a lui Trump cu un lider mai agresiv – la fel cum Chamberlain a fost înlocuit cu Churchill în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Momentul în care Chamberlain s-a retras, murind doar câteva luni mai târziu de cancer, a reprezentat finalul unui „fals” război, adevăratul război începând abia după aceea. Chamberlain fusese păcălit să declare război Germaniei, fiind dezinformat în legătură cu evenimentele din Polonia, din anul 1939. Așa-zișii „iluminați” doreau să desființeze astfel Imperiul Britanic și să oprească răspândirea socialismului în Europa. Ei și-au atins obiectivele prin intermediul celui de-al Doilea Război Mondial.

Planurile de declanșare al celui de-al Treilea Război Mondial au fost deja scrise cu mult timp în urmă. Se intenționa ca o anumită luptă între islam/arabi și sionism să atragă apoi în conflict toate celelalte țări și să le aducă după aceea pe toate într-o stare de distrugere și neputință, astfel încât să poată fi ușor instaurat statul totalitar unic de tip fascist. Poate că eforturile actuale ale lui Trump sunt, de fapt, direcționate înspre a întârzia adevăratul război, însă, dacă este așa, merită să ne întrebăm cât va mai rezista el oare în fața cohortelor malefice ale așa-zișilor „iluminați” care controlează demult Washington-ul și mass-media? Între timp, din ce în ce mai mulți oameni încep să-și dea seama ce se petrece de fapt și cine anume se află în spatele acestor evenimente.

Poate că Trump nu va reuși să facă imediat din America o țară extraordinară, însă dacă suficient de mulți americani vor ajunge să își dea seama de faptul că se intenționează ca ei să devină victimele unui nou război mondial, poate că acest război va putea fi astfel evitat. Iată care este singurul aspect logic de care merită să ținem seama, dincolo de toate balivernele absurde, pro și contra, ce sunt vădit manipulative și care se tot vehiculează în ultimul timp în mass-media.


Citiți și:

Trump, Armaghedonul ce este pe cale să se dezlănțuie, satanismul acaparator și Statul din umbră (I)

Jurnalist american, discurs antologic împotriva celor care cer bombardarea Siriei
 

yogaesoteric
7 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More