Celebru virusolog care a lucrat și pentru Bill Gates: „Vaccinarea conduce la o circulație amplificată a virusului”

Ideea care se află la baza actualei politici de sănătate împotriva covid se poate rezuma astfel: „Campaniile de vaccinare în masă pot reduce substanțial ratele de infectare și, prin urmare, apariția unor noi variante ale virusului. Deci intensificarea campaniilor de vaccinare ar trebui să poată preveni circulația noilor variante ale virusului.” Însă acest postulat simplist este fundamental greșit, explică virologul Geert Vanden Bossche, care atrage atenția asupra faptului că actualele și următoarele campanii de vaccinare în masă vor conduce la o circulație amplificată a variantelor virale mai infecțioase.

Dr. Bossche a lucrat mulți ani în cadrul unora dintre cele mai mari companii medicale din lume: în cadrul companiei GlaxoSmithKline, la Novartis Vaccines & Diagnostics, a fost coordonator al Programului GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare) de vaccinare împotriva Ebola, a fost angajat al fundației Bill & Melinda Gates în cadrul unui departament care se ocupa cu descoperirea vaccinurilor și la Centrul German pentru Cercetarea Infecțiilor (DZIF). CV-ul impresionant al expertului poate fi consultat pe pagina sa de LinkedIn.

Dr. Geert Vanden Bossche, virolog independent și expert în vaccinuri, a avut începând din luna martie mai multe intervenții publice în care avertizează asupra riscurilor folosirii vaccinării în timpul pandemiei de covid-19 și a adresat o scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății, chemând la dialog imediat toate autoritățile, oamenii de știință și experții din întreaga lume.

În prezent există un consens general între specialiști că, într-adevăr, vaccinurile nu vor reuși să genereze imunitatea colectivă”, declară expertul în vaccinuri. „Mai mult, acestea nu vor reuși nici să elimine numărul tot mai mare de tulpini extrem de infecțioase, deoarece anticorpii vaccinali nu se mai potrivesc cu varianta proteinei spike a tulpinilor în circulație.

La marea majoritate a persoanelor sănătoase, tulpina originală a virusului care produce covid-19 a cauzat doar simptome ușoare, sau chiar niciun simptom. „Deci, înainte de a recomanda administrarea oricărui tip de vaccin covid-19 tuturor, este necesar mai întâi să ne asigurăm că vaccinul va reduce rata morbidității și mortalității sub ratele pe care le-am putea aștepta dacă am lăsa pandemia să își desfășoare cursul natural”, spune Bossche.

Vaccinarea în masă face ca, din ce în ce mai mult, cei care au primit serul anticovid să devină transmițători asimptomatici. Aceștia transmit virusuri extrem de infecțioase persoanelor neprotejate sau încă neinfectate. Această situație este exact opusul a ceea ce se presupune că fac vaccinurile.

Virologul își exprimă surpriza și părerea de rău că, deși situația este urgentă, nu a primit până acum niciun feedback din partea elitei oamenilor de știință care sfătuiesc în prezent liderii politici la nivel mondial.

Citiți și:
Ex-vicepreședintele Pfizer, dr. Michael Yeadon și peste 160 de medici din întreaga lume, au avertizat Europa asupra pericolelor vaccinurilor covid
Basmele covid-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

 

yogaesoteric
15 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More