Johns Hopkins: poți fi vaccinat cu un test PCR fără să știi

În ianuarie 2019, OMS a definit numărul tot mai mare de critici ai vaccinării ca fiind una dintre primele zece amenințări la adresa sănătății globale, iar de la fiasco-ul fără precedent al vaccinării împotriva covid, numărul celor care refuză vaccinarea s-a înmulțit cu adevărat.

Între timp, rezistența se formează chiar și în cadrul instituției medicale ortodoxe. Dar geniile OMS continuă să insiste asupra unei rate nerealiste de acoperire vaccinală de cel puțin 70%.

În acest articol, Jan Walter descrie, cu citări ample de surse, ce tehnici sunt posibile pentru a vaccina în continuare populația în condițiile în care oamenii devin din ce în ce mai critici față de vaccinare. Acest aspect este alimentat de presiunea continuă pentru „vaccinarea” în masă împotriva unei boli neletale pentru 99,8% dintre oameni, cu un nou tip de „vaccin” care este de fapt o terapie genică prin intermediul ARNm.

Pare a fi științifico-fantastic și este îngrozitor, dar metodele și tehnicile sunt disponibile. Întrebarea este: cât de departe lăsăm să ajungă toate acestea?

Vaccinările din ce în ce mai atent examinate și alternativa îngrozitoare

Mai mulți experți și foști jurnaliști mainstream, precum John O’Sullivan, au avertizat că această campanie masivă de testare PCR ar putea fi un program de vaccinare al OMS deghizat (a se vedea Principia Scientific). O’Sullivan se referă la o nouă tehnologie dezvoltată la Universitatea Johns Hopkins care ar urma să facă posibilă efectuarea de vaccinări ascunse prin intermediul unui test PCR:

Inspirați de un vierme parazit care își înfige dinții ascuțiți în intestinele gazdei sale, cercetătorii de la Johns Hopkins au dezvoltat microdispozitive minuscule, în formă de stea, care se atașează de mucoasa intestinală și pot administra medicamente în organism.

Aceste dispozitive minuscule, cunoscute sub numele de „Theragrippers”, sunt realizate din metal și o peliculă subțire care își modifică forma. Ele sunt acoperite cu ceară de kerosen sensibilă la căldură și fiecare dintre ele nu este mai mare decât o particulă de praf. (A se vedea figura 1)

Figura 1

Atunci când stratul de kerosen de pe theragripper atinge temperatura trupului, dispozitivele se închid în mod autonom și se prind de peretele colonului. Datorită acțiunii de etanșare, micile dispozitive cu șase vârfuri se înfig în mucoasă și se fixează în colon, unde rămân și eliberează treptat încărcătura de medicamente în organism. În cele din urmă, theragripper își pierd aderența la țesut și sunt îndepărtate din colon prin intermediul funcției normale a mușchilor gastrointestinali.

Potrivit Universității Johns Hopkins, theragripperii se administrează de fapt cu un tampon de bumbac:

Echipa de cercetători de la Universitatea Johns Hopkins a publicat rezultatele pozitive ale unui studiu pe animale ca articol de copertă în Science Advances la 28 octombrie 2020, confirmând că noua tehnologie funcționează fără probleme:

Aici raportăm cum microdispozitivele terapeutice mecanochimice active inspirate de paraziți gastrointestinali, GI, sau theragrippers, pot supraviețui 24 de ore în tractul gastrointestinal al animalelor vii aderând în mod autonom la țesutul mucoasei.

De asemenea, observăm o creștere remarcabilă de șase ori a timpului de înjumătățire prin eliminare atunci când se utilizează livrarea mediată de theragripper a analgezicului model ketorolac tromethamină.

Aceste rezultate oferă dovezi excelente că microdispozitivele cu schimbare de formă și cu autoblocare îmbunătățesc eficacitatea administrării de medicamente pe termen lung.

Întâmplător, testul PCR în China se efectuează acum și pe cale anală, deoarece se spune că fiabilitatea rezultatelor este mai bună și, bineînțeles, această practică este susținută imediat în mass-media occidentală. (Business Insider)

Notă: Dacă nu vă puteți imagina guvernul administrându-vă toxine împotriva voinței dumneavoastră și fără consimțământul dumneavoastră, gândiți-vă la toate experimentele oribile pe oameni care ulterior au fost recunoscute și care, potrivit Wikipedia, au continuat până în timpurile moderne. În 2007, CDC a recunoscut chiar că, între 1955 și 1963, 10-30 de milioane de cetățeni au fost infectați cu carcinogenul SV40 prin vaccinarea împotriva poliomielitei.

Vaccinul care nu este un vaccin, ci o terapie genetică

Într-o video conferință revelatoare cu dr. Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr. și dr. David Martin, se explică faptul că vaccinul cu ARNm, conform definiției legale, nu este deloc un vaccin. Este numit în mod fals vaccin pentru a ascunde faptul că pretinsul vaccin este, de fapt, o terapie genică.

Medicul și epidemiologul experimentat, dr. Wolfgang Wodarg, a declarat într-un interviu cenzurat pentru Rubikon: „De fapt, acest vaccin «promițător» este necesar să fie interzis pentru marea majoritate a oamenilor, deoarece este inginerie genetică!”

Mary Holland, vicepreședinte și avocat-șef al Organizației pentru Apărarea Sănătății Copiilor, avertizează: „Noile tehnologii de vaccinare vor duce probabil la noi tipuri de daune provocate de vaccin. Întrucât nu a existat niciodată un vaccin ARNm aprobat, nu știm cu adevărat cum va arăta o astfel de deteriorare. Deoarece vaccinurile au fost dezvoltate atât de rapid și studiile clinice sunt atât de scurte, daunele pe termen lung sunt complet necunoscute.”

Ceea ce este deosebit de înfiorător este faptul că marea majoritate a oamenilor nici măcar nu știu ce face vaccinul cu ARNm în trupul lor. Pur și simplu se lasă vaccinați orbește, și asta în ciuda faptului că tot mai mulți experți medicali independenți și chiar ortodocși avertizează împotriva acestuia. (a se vedea „medicii din întreaga lume avertizează împotriva vaccinării cu ARNm”).

În acest context, nu uitați că firma americană Moderna Therapeutics a fost fondată în 2010 nu ca producător de vaccinuri, ci ca o companie GenTech.

Exemplul numeroaselor scandaluri Monsanto arată clar că ingineria genetică nu servește pentru a proteja speciile, ci mai degrabă pentru a obține putere.

Agenda ascunsă este de a modifica genetic speciile pentru a le breveta sau a le deține. Fostul secretar de stat american Henry Kissinger a spus odată: „Cine controlează semințele controlează lumea”.

Ce urmează? Ne vor breveta trupurile după ce ne vor modifica genetic cu ajutorul vaccinului mRNA?

Dr. Carrie Madej, specialistă în medicină internă cu peste 19 ani de experiență, afirmă că vaccinul împotriva covid-19 ar putea fi de fapt un cal troian pentru a breveta oamenii, deoarece ne modifică ADN-ul. Potrivit unui articol publicat în revista științifică britanică Phys.org în ianuarie 2020, se confirmă faptul că ARN-ul modificat are un impact direct asupra ADN-ului nostru. Următorul pasaj este deosebit de alarmant:

Mai multe grupuri de cercetare lucrează acum împreună pentru a investiga ce efect ar putea avea acest aspect asupra moleculei de ADN. Știm deja că regiunile R-loop sunt asociate cu secvențe de ADN care conțin gene active și că aceasta poate duce la rupturi cromozomiale și la pierderea de informații genetice.”

De asemenea, alarmant este și faptul că producători importanți de vaccinuri, cum ar fi Pfizer, și-a avertizat participanții la studii să nu se reproducă după vaccinare. Procedând astfel, compania farmaceutică confirmă faptul că vaccinul ARNm poate avea efecte nefaste asupra reproducerii umane, iar oamenii sunt vaccinați în ciuda acestui fapt!

Concluzie

Oricine cunoaște un pic de istorie știe că experimentele genetice și experimentele pe oameni nu sunt nimic nou.

Deși eugenia modernă își are originile în secolul al XIX-lea, ideile, măsurile și justificările privind intervențiile și influențele statului și ale societății asupra reproducerii sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Ele pot fi găsite deja în Politeia lui Platon, care, totuși, se limitează la selecția și educația de stat.

În Renaștere, liniile de gândire corespunzătoare pot fi găsite în scrierile social-utopice Utopia, de Thomas More, Nova Atlantis, de Francis Bacon și La città del Sole, de Tommaso Campanella. Dar, deoarece bunul simț se opune instinctiv unor astfel de intervenții, establishmentul s-a străduit întotdeauna să își mascheze adevăratele intenții cu etichete înșelătoare.

Naziștii, de exemplu, au deghizat eugenia în „știință a sănătății ereditare” sau „îngrijire ereditară”, pentru a o face atractivă pentru mase, iar astăzi aceeași agendă bolnavă ne este vândută cu un nou „vaccin” pentru a ne salva de o presupusă „pandemie”.

Citiți și:
Jumătate dintre americani au imunitate naturală; ignorarea acestui fapt este cel mai mare eșec al liderilor din domeniul medical, constată un profesor al Facultății de Medicină a Universității „Johns Hopkins”
Vaccinare obligatorie, paşaport sanitar, război biologic (şi economic)
Testele PCR nazofaringiene utilizate în depistarea virusului SARS-Cov 2 pot cauza scurgeri de lichid cefalorahidian și cresc riscul de meningită

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More