«Cenușăreasa», varianta LGBT: «Și homosexualii e zâni»!


Nu, nu e nimic în neregulă cu titlul nostru, ci societatea în care trăim a luat-o razna. Puși pe rescrierea realității în conformitate cu agenda lor progresistă, propagandiștii LGBT plănuiesc să le ofere copiilor noștri o versiune „modernă” a basmului „Cenușăreasa”, în care rolul zânei i-a fost încredințat unui homosexual de culoare.

Personajul din imagine, Billy Porter, este cunoscut pentru activitatea sa de militant LGBT, mai degrabă decât pentru cariera sa de actor. Porter este un nene ajuns la vreo 50 de ani, timp în care n-a prins mai mult decât câteva roluri episodice în niște seriale. Drept care, omul și-a dat seama că e timpul pentru ceva nou: și-a declarat orientarea homosexuală și a devenit activist.

Celebritatea nu a întârziat să apară, iar actorul de mâna a 14-a a devenit o prezență nelipsită pe la toate ceremoniile de la Hollywood, având grijă să apară în ținute cât mai extravagante, ca să se tragă în poze.

Hollywood-ul a luat-o de mult razna și poate nu i-am fi dat atenție personajului, dacă nu ar fi făcut o serie de declarații despre rolul său de „zân”. În opinia sa, „copiii sunt pregătiți” pentru o nouă viziune despre lume, în care nu e nimic în neregulă cu faptul că simpatica zână este acum un bărbat homosexual. Singura problemă, spune Porter, sunt adulții care se opun acestei viziuni – altfel spus părinții sunt niște homofobi nenorociți, care se opun progresului cu concepțiile lor învechite.

Astfel de declarații reprezintă însăși esența propagandei LGBT care caută prin orice mijloace să pervertească conştiinţele copiilor, promovând în rândurile acestora modelul de viață homosexual, transgender etc. Orice, numai normal, nu!

Într-un fel, actorașul are dreptate, este de datoria adulților să taxeze imediat astfel de derapaje și să-și protejeze copiii de această propagandă. Altfel, nu ne putem aștepta decât la distrugerea civilizației pe care ne-am chinuit mii de ani să o ridicăm. În comparație cu lumea pe care o visează activiștii LGBT, Sodoma ar putea să pară o șezătoare de măicuțe recitând rugăciuni!

Citiți și:

Suedia: creștere masivă a numărului adolescentelor cu disforie de gen

Moș Crăciun homosexual negru într-o relație inter-rasialăyogaesoteric
19 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More