CEO-ul Moderna a anunțat o „injecție” ARN mesager care se administrează în mușchiul inimii pentru a-l repara după un atac de cord

Numeroși oameni s-au confruntat cu probleme cardiace în ultimul an și jumătate, mulți dintre aceștia murind ca urmare a așa-zisului „sindrom al morții subite“.

CEO-ul Moderna a anunțat că firma sa are un program care implică injectarea de ARN mesager (ARNm) în inimile oamenilor care au suferit un atac de cord.

Suntem acum într-un program super interesant în care injectăm ARNm în inimile oamenilor după un atac de cord, pentru a dezvolta noi vase de sânge și a revasculariza inima”, a declarat Stephane Bancel, CEO-ul companiei, pentru Sky News într-un interviu recent.

Bancel nu a detaliat natura programului. Compania sa a produs unul dintre cele mai utilizate vaccinuri ARNm din lume împotriva covid-19, asemeni gigantului farmaceutic Pfizer.

Când reporterul a sugerat că există o „ironie” în cadrul pandemiei de covid-19 care a permis companiilor precum Moderna „să dezvolte aceste alte zone din cauza veniturilor care au venit pe țeavă”, Bancel a fost de acord. „Ai 100% dreptate”, a spus el.

În august, Moderna a raportat venituri de 4,7 miliarde de dolari în trimestrul II 2022, în creștere cu 300 milioane de dolari față de trimestrul II 2021. Pentru prima jumătate a acestui an, veniturile sale totale au fost de 10,8 miliarde de dolari, o creștere de la 6,3 miliarde dolari față de aceeași perioadă a anului trecut.

Compania a atribuit creșterea semnificativă veniturilor sale creșterii vânzărilor de vaccin anti-covid-19 al companiei.

Înainte ca Agenția SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) să emită autorizații de utilizare de urgență pentru vaccinurile covid-19 ale Moderna și Pfizer, în 2020, niciun produs ARNm nu a primit aprobarea completă a FDA în Statele Unite, conform The Epoch Times.

În ultimul an și jumătate, numeroși oameni și-au pierdut viața în urma unor probleme cardiace. Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură cu injecția experimentală, invocând în schimb drept cauză a decesului faptul că au murit subit. O listă impresionantă cu sportivi care au decedat subit găsiți aici.

Citiți și:
Moartea subită și „credincioșii” utili ai noii „religii”
Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă

 

yogaesoteric
27 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More