Cercetătorii știau. Vaccinul covid provoacă AVC, scleroză multiplă și boli autoimune. Profeție împlinită: Solzii sunt aici!

Un studiu științific publicat încă din decembrie 2020 arăta că proteina spike traversează bariera hemato-encefalică, provocând atât boli neurodegenerative, cât și atacuri cerebrale și boli autoimune. Vaccinul ARN mesager anti-covid a fost programat să învețe organismul uman să producă chiar această proteină spike, iar rezultatele se văd acum într-o mortalitate excedentară de circa două milioane de oameni.

Imagine din prezentarea doctoriței Oana Mihaela Secară de la cea de a doua Conferință Covid a Medicilor pentru Libertate

Un studiu științific aprofundat, publicat în decembrie 2020, în revista Nature, a demonstrat, implicit, că vaccinurile anti-covid ar putea provoca accidente vasculare cerebrale, Alzheimer, Parkinson, scleroză multiplă și boli autoimune. Vaccinul ARN mesager împotriva covid-19 instruiește, practic, celulele organismului uman să producă proteină spike, însă cercetătorii dovediseră deja că această proteină spike traversează bariera hemato-encefalică, iar consecințele sunt devastatoare.

Potrivit Expose-news, care citează studiul din decembrie 2020, răspunsul imunitar declanșat de proteina spike din creier ar putea cauza inflamație și deteriorarea țesutului cerebral. Printre simptome se numără durerile de cap, amețelile, stările de confuzie și convulsiile. Totodată, proteina spike ar putea cauza leziuni vaselor de sânge din creier, ducând la o serie de boli cerebrovasculare, cum ar fi accidentul vascular cerebral, anevrismul și hemoragia.

Expunerea prelungită la proteina spike din cauza injectării multiple cu covid-19 ar putea duce la dezvoltarea unor boli neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, o tulburare progresivă a creierului care afectează memoria, gândirea și comportamentul, fiind cea mai frecventă cauză a demenței la adulții în vârstă, boala Parkinson, o tulburare progresivă a creierului care afectează mișcarea, provocând tremor, rigiditate și dificultăți de coordonare și echilibru, și scleroza multiplă, o boală cronică autoimună care afectează sistemul nervos central, provocând inflamație și deteriorarea tecii de mielină care înconjoară și protejează fibrele nervoase”, notează expose-news.com.

Afectări multiple

Cercetătorii au mai demonstrat că proteina spike ar putea cauza tulburări autoimune, în care sistemul imunitar atacă celulele și țesuturile sănătoase din organism. Printre cele mai frecvente se numără lupusul, o boală autoimună cronică care poate afecta mai multe organe și țesuturi din organism, provocând inflamație, durere și leziuni ale pielii, articulațiilor și altor organe; artrita reumatoidă, o boală cronică autoimună care afectează în primul rând articulațiile, provocând inflamație, durere și leziuni ale cartilajului și oaselor, și Sindromul Guillain-Barré, o tulburare autoimună rară care afectează nervii, provocând slăbiciune musculară, furnicături și complicații care pot pune viața în pericol, cum ar fi insuficiența respiratorie. Singurele afecțiuni admise de autoritățile europene ca reacții adverse ale vaccinului anti-covid au fost însă doar miocardita și pericardita.

Aproape 800.000 de morți excedentare în Europa

Potrivit Oficiului pentru Statistică Națională al Marii Britanii, în 2022, Anglia și Țara Galilor au suferit cel mai mare număr de decese din ultimii peste 50 de ani. Mai mult, în 2021 și 2022, în Marea Britanie și alte 26 state europene s-au raportat aproape 800.000 de decese în exces, dintre care peste 400.000 în 2022. Australia a înregistrat 11.068 de decese în exces în 2021 și apoi un șocant de 22.730 de decese în exces până în săptămâna 38 din 2022. Această situație este în contrast puternic cu 2020, când au fost înregistrate doar 1.306 decese în exces la apogeul pandemiei de covid și înainte de lansarea vaccinului covid-19, semnalează expose-news.com. Aceasta înseamnă că Australia a suferit o creștere șocantă cu 1.640% a deceselor în exces în doar 39 de săptămâni în 2022, comparativ cu 53 de săptămâni în 2020. Per total, în 2021 și 2022, deși datele din 2022 sunt incomplete, în Australia, Noua Zeelandă, Canada, SUA, Marea Britanie și 26 de state din UE, numărul morților în exces a fost de aproape două milioane.

Citiți și:
Profesorul Spiro Pantazatos, de la prestigioasa Universitate Columbia, a descoperit o legătură clară între mortalitatea excesivă și vaccinuri
Cifre șocante la nivel mondial. Val de decese în exces în toate țările vaccinate

 

yogaesoteric
14 mai 2023

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More