Chelsea Handler, o comediană care îl batjocorea pe Trump, a devenit surdă la o ureche, la 4 ore după al doilea vaccin Moderna

Chelsea Handler, o „comediană” care îl urăște pe Trump, a declarat că s-a îmbolnăvit foarte tare și „a surzit de o ureche” după ce a primit a doua doză de vaccin Moderna.

Ok, deci mi-am făcut a doua injecție cu Moderna și mă simt foarte rău și au trecut doar patru ore și am devenit surdă de o ureche”, a spus Handler într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram.

Handler și-a întrebat urmăritorii de pe Instagram dacă au avut aceleași efecte secundare după ce au primit serul împotriva covid.

Dr. Ryan Cole, proprietar al Cole Diagnostics, a declarat că a văzut „mai multe decese cauzate de această injecție decât numărul de decese cauzate de toate vaccinurile din ultimii 20 de ani luate la un loc – și asta doar în primele 4 sau 5 luni”.

Cu toate acestea, Handler s-a vaccinat. Era Chelsea Handler conștientă de riscuri înainte de a se injecta cu covid?

Handler s-a remarcat în spațiul public după jignirile aduse lui Trump, precum acelea că „Trump este exemplul perfect de privilegiu al albilor”.

Citiţi şi:
British Medical Journal: Dezvăluiri despre eficacitatea vaccinurilor Pfizer și ModeRNA. 95%? Mai degrabă între între 19 și 29%!
Ziua și decesul. Profesoara Adriana Bunea din Oradea decedată după rapelul cu vaccinul experimental Moderna

yogaesoteric
16 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More