Chemtrails, extratereştri şi tehnologie E.T. – cucerirea voalată a planetei Pământ? (II)

Citiți prima parte a acestui articol

Terra-formarea unei planete în agonie

Să ne amintim de Donald Rumsfeld, fost ministru al Apărării SUA, care, într-un moment ridicol, pe 10 septembrie 2001, a spus Senatului şi publicului american că „Nu putem să dăm de urma a 2,3 mii de miliarde de dolari”. Un şoc. Dezvăluirile de pe internet susțin că armata americană nu poate să dea socoteală pentru 25% din cheltuieli! Registrele sunt „aranjate” sistematic, an după an. Probabil că acoperirea planetei Pământ cu chemtrails devine din ce în ce mai costisitoare. Distrug ei intenţionat Terra, şi dacă da, cine – sau mai bine zis „ce” – beneficiază din asta?
 
O postare a lui Dane Wigington menită să ne trezească:
„Niciodată până acum nu s-a mai realizat corectarea ravagiului ecologic pe care l-a făcut omenirea. Această noţiune de Terra-formare [terraforming în engleză – n.n.] este nouă pentru noi, la amploarea reală. Asta este ceea ce facem – terra-formare. Adică încercăm să recreăm condiţiile ideale care susţin viaţa pe o planetă care se află acum în agonie. Nu am mai făcut aceasta înainte, cel puțin nu intenţionat. Testăm şi încercăm diferite metode. În mod sigur, dacă nu facem nimic, 89% din toate speciile planetei vor muri și există un mare risc ca umanitatea să nu supravieţuiască mai mult de două generaţii în viitor (sau chiar mai puțin). Oricum, nici gândul la două miliarde de cazuri de afectare permanentă a sănătăţii şi decese accidentale nu este prea ușor de digerat.”

Legea „căluşului”

Dane Wigington afirmă în articolul Guvernul american implementează în mod ilegal legea „căluşului” [gag order în engleză – lege prin care presei îi este interzis să furnizeze informații despre anumite aspecte de interes public – n.n.] asupra angajaților Serviciului Naţional de Meteorologie şi a celor ai Asociaţiei Naţionale pentru Atmosferă şi Oceane din 21 octombrie 2015: „În ultimele săptămâni Washingtonul a pus «căluş» angajaţilor următoarelor agenţii: Serviciului Naţional de Meteorologie (NWS), Administraţiei Naţionale a Oceanelor şi Atmosferei (NOAA) și Departamentului de Comerţ al SUA. Această acţiune este un puternic steag roşu care ar trebui să tragă semnale de alarmă peste tot. Cu ceva timp în urmă am vorbit personal cu un cercetător de la NOAA care a spus că «ştim cu toţii că aceasta se petrece (ingineria climei) dar ne este teamă să vorbim, nu suntem protejați de Primul Amendament [al Constituției SUA, care oferă dreptul la liberă exprimare – n.n.]». Legea reducerii la tăcere este noua armă a NWS şi NOAA. Se pare că sunt mulţi de la NWS şi NOAA cărora le-a ajuns cât au minţit despre ceea ce se petrece cu adevărat pe cerurile noastre.”

Washington Post a anunţat că cercetători şi oficiali importanţi de la NOAA au refuzat să se conformeze somaţiei primite prin emailuri de la Preşedintele Camerei Reprezentanților și de la comitetul parlamentar care supervizează NOAA. Se spune că NOAA a „obstrucţionat” şi chiar a atentat la formarea şi redirecţionarea rolului comitetului. Ce ascund cei de la NOAA şi de ce se simt împuterniciţi să facă aceasta?

60 de ani de geo-inginerie

Geo-ingineria are loc de 60 de ani! De câţi ani vedeţi chemtrails pe cer? Geo-ingineria ne este prezentată acum prin mass-media monopolurilor ca pe „noul” salvator al planetei noastre care se încălzeşte. Da, planeta se încălzeşte, însă mulţi cercetători vin acum şi spun că geo-ingineria amplifică încălzirea globală. De ce Terra-formează ei planeta noastră? Cu toţii avem nevoie să fim informaţi inteligent despre chemtrails şi efectele lor toxice așa încât să înţelegem multiplele implicații mortale ale geo-ingineriei.

Cartea Elenei Freeland Chemtrails, HAARP and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth (Chemtrails, HAARP şi tot spectrul de dominare a planetei Pământ) care este un excelent manual de utilizare, descrie câteva din consecinţele toxice ale metalelor pe care le respirăm:

Aluminiul – fiind o neurotoxină, aluminiul blochează impulsurile nervoase, încetineşte gândirea şi concentrarea, poate produce ameţeli, pierderi de memorie, coordonare defectuoasă, tremor involuntar, probleme de vorbit, pierderea echilibrului şi a energiei. Nano particulele de aluminiu transportate de aer trec prin traseul nervos olfactiv în creier, traversând bariera hematoencefalică şi membranele celulare, pentru a distruge mitocondriile. Poate provoca demenţă, Alzheimer, Parkinson şi boala Lou Ghering. 10-20 de megatone de aluminiu se pulverizează anual în atmosferă (potrivit geo-inginerului David Keeth). Împreună cu bariul, aluminiul este una din substanţele care produc încălzire globală.

Bariul – inhibă sistemul imunitar deoarece este rapid absorbit prin tractul gastrointestinal şi depus în muşchi, plămâni şi oase. Toxicitatea bariului poate da dificultăţi respiratorii, dureri de stomac şi de piept, creşterea tensiunii arteriale, aritmii, iritare gastrică, inflamaţia creierului, slăbiciune musculară şi afectarea ficatului, rinichilor, inimii şi spinei. Bariul este de 20 de ori mai rău decât cel mai rău pesticid organo-fosforic.

Boala Morgellons

Cercetări asupra acestei boli au fost realizate de curajosul om de ştiinţă Cliff Carnicom, care spune: „Boala Morgellons poate avea o bază şi o distribuţie mult mai largă decât ne-ar place să admitem sau să cunoaştem”. Elena Freeman explică: „Cu alte cuvinte, la victimele bolii Morgellons filamentele apar in extremis, dar adevărul este că toate populaţiile supuse chemtrails-urilor vor experimenta cel puţin o degradare progresivă a stării de sănătate, deoarece sistemul imunitar este subminat… iar «microorganismul» poate fi în sângele oricui”.

Carnicom a descoperit că „sângele din probele care erau testate suferea o transformare: structura celulară se schimba spre o formă mai fibroasă, iar structuri sferice ca cele din interiorul fibrelor apăreau în celulele sanguine afectate”. Elena Freeland: „Toate dovezile indicau patru forme majore şi una minoră de patogen Morgellons genetic alterat furnizate de aerosoli, alimente modificate genetic, sistemele de apă, vaccinări şi alte inoculări. Clifforn E. Carnicom admite că omenirea este în faţa unui eminent holocaust în ceea ce priveşte sănătatea”.

Există două secrete care cabala sinistră se teme că ar putea fi dezvăluite şi aflate astfel de public: 1. pulverizarea în aerul atmosferic de aerosoli cu particule toxice şi 2. prezenţa şi infiltrarea extratereştrilor tiranici în interiorul complexului industrial militar planetar. Ei ştiu că dacă pulverizarea de aerosoli trece de la a fi considerată o teorie a conspiraţiei la un fapt real, oamenii vor începe să realizeze că propriile lor guverne toarnă pe ei din cer particule toxice – aluminiu, bariu, stronţiu şi nano fibre care le afectează sistemul imunitar şi interferează cu memoria şi structurile de cunoaştere.

Probabil şi mai rău pentru oameni, dar în tandem cu geo-ingineria, este transferarea de tehnologie, care are loc din anii ’50, de la aceşti extratereştri malefici care au dat armatei o tehnologie inferioară cu care forţele militare omenești nu vor putea niciodată să îi învingă. Oare guvernele noastre şi ramuri ale armatelor sunt păcălite la fel de tare ca şi noi? S-a spus că raţiunea pentru secretomanie ține de secretele militare și corporatiste, de securitatea naţională şi de frica de procese – de un Armagedon legal. Dar putem întreba unde ne-au adus munţii de secrete – şi care au fost de fapt intenţiile reale.

Un cal troian

Cu mult timp în urmă, indienii americani au spus că un grup evoluat de extratereștri benefici, mult mai evoluați, ar veni la conducătorii noștri și ne-ar oferi ajutorul lor ca să progresăm, doar dacă vom renunţa la experimentele cu energie nucleară. Detonările pe care le-au provocat oamenii în cel de-Al Doilea Război Mondial au cauzat reverberaţii în întregul sistem solar şi dincolo de el, determinând efecte negative pe care nu le-am înţeles deoarece cunoaşterea noastră despre cosmos este foarte primitivă.

Dar nu! Conducătorilor noştri le-a fost teamă să renunţe la jucăriile lor nucleare, despre care considerau că erau singura apărare împotriva unor civilizaţii mult mai avansate faţă de a noastră. Apoi alte grupuri mai puţin binevoitoare de extratereştri s-au apropiat de liderii noştri mondiali cu promisiuni despre tehnologii, fără a cere eliminarea armelor nucleare. Tot ceea ce doreau în schimb erau câteva răpiri, astfel ca ei să ne poată studia ca specie într-un univers vast, plin de o varietate de specii. Dar tehnologia pe care ne-au dat-o era un cal troian de efecte toxice care răspândea otrăvurile lui peste tot pe planetă, încât am ajuns, acum, la un punct de turnură în care biosfera este aproape de colaps şi emisiile de metan sunt ameninţătoare. Iar în ceea ce priveşte răpirile, întrucât au continuat să stocheze probe din sângele nostru şi din glandele endocrine, a fost posibil ca extratereştrii malefici să creeze hibrizi care seamănă cu noi, şi care au putut fi infiltraţi în corporaţii, guverne şi comunităţi, iar celulele noastre sanguine au putut fi alterate şi degradate astfel modificându-ne ADN-ul pentru a ne face mai maleabili, servili şi bolnavi.

Puteţi înţelege acum de ce atât de multe fonduri şi energie au fost concentrate asupra menţinerii acestor două aspecte, chemtrails şi prezenţa extratereştrilor, departe de cunoştinţa publicului. Este geo-ingineria un asalt total asupra planetei pentru a face populaţia pasivă, într-un stadiu de frică generalizată în timp ce sistemul nostru imunitar şi abilitatea noastră de a rezista sunt distruse din ce în ce mai mult?

„Specia umană anulată…”

Într-un capitol intitulat Forţe speciale, Timothy Good citează un fost specialist în programare şi operare pe computer al Forţelor Aeriene Americane, William J. Pawelec: „Ceea ce mă îngrijorează este că atunci când aceste proiectele negre merg dincolo de negru, persoane cu interese ascunse care au preluat controlul asupra acestor proiecte şi/sau asupra finanţării lor, şi/sau asupra aspectelor care sunt cu adevărat înfricoşătoare, îşi scriu propriile cecuri cu sume nelimitate fără să dea socoteală nimănui… Atitudinea este aparent una de control – putere şi control… Sunt îngrijorat pentru libertatea ţării noastre (SUA) – şi a lumii… Dacă nu găsim modalităţi prin care să neutralizăm aceste forţe negative ne vom trezi că stilul nostru de viaţă, conceptele noastre de viaţă ca specie, vor fi anulate.”

De ce ar vorbi Pawelec de noi ca specie şi de ce ar considera că conceptele noastre de viaţă ca specie vor fi anulate? Cu siguranţă acest mod de a vorbi poate sugera doar că alte tipuri de specii, nonumane, care au concepte foarte diferite de viaţă ameninţă rasa umană de pe planeta Pământ.

Încă nu este prea târziu!

Nu toate rasele extraterestre au asemenea intenţii malefice faţă de locuitorii Pământului. Este adevărat că această planetă este o colonie, una din cele nenumărate din universul cu miliarde de galaxii şi civilizaţii aflate la toate nivelurile posibile de dezvoltare. Dacă rasa umană se poate trezi acum şi realizează acest adevăr, acceptând ideea că nu suntem singurele fiinţe din univers şi că suntem parte dintr-o vastă creație ţesută cu grijă, dintr-o Conştiinţă Vie în care toate formele şi fiinţele sunt sacre, dacă ne putem ridica conştiinţa deasupra fricii şi confruntării care inevitabil conduce la războaie fără sfârşit – atunci nu este prea târziu. Extratereştrii mai evoluaţi vor interveni şi ne vor ajuta să eliminăm aceşti monştri tiranici care ne-au uzurpat libertatea, distrugând armonia cosmică, puritatea şi perfecţiunea echilibrului original al planetei noastre.  

Nu este prea târziu. Viitorul nostru este numai în mâinile noastre. Întotdeauna a fost la latitudinea noastră să ieşim din starea de amorțeală, din ignoranţă, şi să avansăm plini de curaj spre niveluri mai înalte de conştiinţă, de iluminare spirituală. Doar atunci ne vom putea alătura Consiliului Intergalactic și celorlalte fiinţe superioare din galaxia noastră, ca şi participanţi egali. În caz contrar, vom întâmpina ororile unor războaie mondiale devastatoare care sunt pe punctul de a se dezlănţui, şi secole de dominaţie totalitară, o formă hidoasă de globalizare controlată tehnologic, o Nouă Ordine Mondială care promite să reducă şi să transforme populația Pământului în sclavii elitei malefice. O asemenea soartă chiar se petrece deseori pe planete care nu sunt gata să îşi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni, responsabilitatea binelui altora şi responsabilitatea pentru planeta în sine. Depinde de noi. Noi trebuie să decidem, fiecare în parte.

Conştiinţa Vie

Universul este o Conştiinţă Vie. Prin ridicarea propriului nostru nivel individual de conştiinţă şi prin osmoza psihică vom putea să răspândim Adevărul pe întreaga planetă, transmiţând înțelegerea că noi suntem una cu substanţa undelor Conştiinţei Vii. Suntem faţă în faţă cu cel mai important moment al vieţii noastre şi cea mai mare provocare din toată istoria omenirii. Nu este vorba de rasă sau religie – ci de eliberarea întregii planete, a oamenilor ei, oceanelor, pământului şi aerului pe care îl respirăm.

Acum este timpul să ne facem curaj şi să ne explorăm universul lăuntric pentru a ne conecta la Conştiinţa Vie, care suntem şi am fost întotdeauna. Ca fiinţe iluminate vom găsi atunci spontan exact ceea ce ne este necesar în fiecare moment.

Eu am găsit o credinţă de nezdruncinat în Conştiinţa Vie din mine – şi de aceea am o încredere nelimitată în omenire, în Dumnezeu din fiecare dintre noi. Continuăm să lucrăm în interiorul conştiinţei noastre şi să ne pregătim pentru bătălia vieţilor noastre, o bătălie care nu va avea loc cu arme spaţiale, ci va fi o adevărată luptă în conştiinţă. Este timpul să ne trezim, să ne amintim cine suntem şi să ne întoarcem Acasă. Planeta Pământ se poate vindeca pe sine însăși. Sunt sigur că vom ieşi purificaţi, că păsările vor cânta din nou în Lumina Adevărului şi că va urma o epocă de aur pentru copiii noştri.

Citiţi şi:
Controlul climei și războiul geo-climatic
10 motive pentru a practica Metoda Supremă şi Eficientă
Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1)

yogaesoteric
5 martie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More