Vizualizarea la distanță a Federației Galactice a Lumilor

În decembrie 2020, părintele programului spațial israelian, profesorul Haim Eshed, a creat o frenezie mediatică internațională când l-a descris pe președintele Donald Trump comunicând cu o alianță de rase extraterestre numită Federația Galactică. Eshed a spus că Trump a vrut să dezvăluie adevărul despre viața extraterestră, dar Federația Galactică i-a răspuns că omenirea nu era încă pregătită. Referințele științifice impecabile ale lui Eshed și cunoașterea intimă a programelor spațiale clasificate au făcut ca observațiile sale referitoare la o Federație Galactică care monitorizează viața pe Pamânt să fie luate în serios și să nu poată fi ușor de respins.

Acest demers a ridicat o serie de întrebări cu privire la faptul că o astfel de organizație extraterestră există cu adevărat și este pregătită să intervină în mod deschis în viața umană, așa cum susținea Eshed. Chiar mai important, ce legătură are Federația Galactică a lui Eshed cu afirmațiile anterioare ale diferiților cercetători, persoane din interior, persoane contactate etc., care datează de câteva decenii, cu privire la activitățile diferitelor organizații interplanetare care intervin în problemele de pe Pământ sau care joacă un rol în ingineria genetică a umanității.

Oferim în continuare detalii despre cinci organizații interplanetare care au fost descrise de diferite persoane din interior și de asemenea contactate, care sunt relevante pentru orice discuție referitoare la o Federație Galactică. Trei dintre ele pot fi ușor de confundat, deoarece componența, funcțiile și activitățile lor se pot suprapune, dar au totuși diferențe semnificative. Alte două organizații interplanetare sunt adesea citate ca fiind antagoniste ale Federației Galactice și, prin urmare, sunt mai ușor de identificat.

Vom începe cu eforturile dr. Courtney Brown, director al Institutului Farsight, de a răspunde la unele dintre aceste întrebări cheie ridicate de comentariile profesorului Eshed cu privire la existența și activitățile unei Federații Galactice.

Dr. Brown a organizat o echipă formată din cinci clarvăzători pentru a aduna informații despre Federația Galactică în mai multe sesiuni desfășurate și făcute publice în februarie 2021. El a explicat raționamentul său pentru sesiunea de vizualizare la distanță după cum urmează:

Într-un număr destul de mare de proiecte de aici de la Farsight, cuvintele «Federația Galactică a Lumilor» au fost folosite pentru a face referire la un grup de civilizații planetare care par să susțină umanitatea și să se opună influenței altor grupuri și specii care par ostile umanității. Ei bine, acum este momentul să aflăm mai multe despre ce înseamnă aceste cuvinte.

Ce este mai exact Federația Galactică a Lumilor? Sau, poate, cine sunt ei? Sunt o singură specie sau un grup de specii și civilizații, un fel de Națiunile Unite ale galaxiei? Au întâlniri? Lucrează împreună la proiecte, cum ar fi un proiect care ar putea implica Pământul și pe noi, oamenii? Sunt un grup divers, cu interese diferite, sau sunt toți de aceeași părere?

Și, mai important, dacă doresc cu adevărat să ajute omenirea în momentele de nevoie, în contextul unei galaxii care conține un număr semnificativ de forțe amenințătoare sau ostile, poate Federația Galactică a Lumilor să facă cu adevărat ceva util? Care sunt resursele sale? Mai mult, are cu adevărat nevoie ca oamenii de pe Pământ să se implice pentru a ne ajuta sau este suficient de puternică pentru a ne ajuta indiferent de ceea ce facem noi, oamenii?

Rezultatele sesiunilor de vizionare la distanță au adus multe informații valoroase despre existența unei „Federații Galactice a Lumilor” și despre alte întrebări ridicate de dr. Brown. Acestea au vizat în special înțelegerea structurii de comandă a Federației, dezbaterile sale politice interne cu privire la măsura în care ar fi necesar să intervină în treburile umanității, modul în care intervenția sa a fost parte a unui „război temporal” asupra viitorului Pământului și ce pot face persoanele private pentru a sprijini eforturile Federației de a ajuta la evoluția planetei noastre într-o direcție ascendentă.

Ca și în cazul sesiunilor anterioare de vizualizare la distanță desfășurate de Institutul Farsight, sesiunile s-au desfășurat în „în orb”, iar participanților li s-a spus doar să se concentreze asupra a două ținte care le-au fost prezentate în ordine succesivă. Nu au fost oferite detalii despre fiecare țintă în parte, pentru a nu încărca anticipat opiniile și prejudecățile personale ale clarvăzătorilor în observațiile lor.

Cele două ținte pentru sesiunile de examinare de la distanță au fost următoarele:
Ținta 1: Sediul central al Federației Galactice a Lumilor / Cea mai relevantă reuniune a GFW care se ocupă de subiectul Pământului și al umanității.
Ținta 2: Nava de comandă a GFW responsabilă de Pământ în prezent și comandantul acesteia.

Fiecare dintre rapoartele clarvăzătorilor asupra celor două ținte a fost remarcabil de consistent în observațiile lor generale, chiar dacă detaliile variau de la caz la caz. În ceea ce privește ambele ținte, au existat câteva observații notabile, printre care se numără:
– Federația Galactică a Lumilor (GFW) este un organism mare și divers, care deține multe puncte de vedere cu privire la modul în care se cuvine să fie tratată omenirea.
– Existau membri ai GFW care se opuneau unei intervenții suplimentare în treburile omenirii.
– Inamicul GFW, reprezentat de coaliții extraterestre rivale foarte puternice, avea o influență semnificativă asupra umanității și nu ar fi fost ușor de înlăturat.
– Existau conflicte armate semnificative între GFW și rivalii săi asupra Pământului, iar acest război a pus la grea încercare comandantul militar al Federației.
– Dacă GFW își oprea operațiunile, ar fi avut loc distrugeri semnificative la nivel planetar, iar Pământul ar fi căzut într-un coșmar post-apocaliptic.
– Conducerea GFW este conștientă de faptul că alianțele extraterestre rivale erau mai puternice din punct de vedere militar la modul general, dar acestea din urmă ar fi abandonat operațiunile de pe Pământ dacă GFW ar fi fost hotărâtă să intervină.

Forțele interplanetare opuse la care se referă clarvăzătorii sunt Imperiul Draconian Reptilian (alias Ciakharr) și Alianța Orion (alias Colectiv).

În urma evaluării datelor furnizate de mai mulți clarvăzători, dr. Brown a oferit următoarele concluzii și idei despre aceste alianțe extraterestre concurente care își dispută controlul asupra umanității:

În ceea ce privește Federația Galactică a Lumilor, urmărim să realizăm o sinteză coerentă. Noi, oamenii de pe Pământ, este necesar să conștientizăm cât mai curând că ne aflăm într-o situație foarte precară. Federația Galactică a Lumilor face eforturi în mod clar să ne ajute, dar resursele ei sunt limitate. Se confruntă cu forțe care par uriașe chiar și pentru ei. Se pare că au capacitatea de a ne ajuta, dar că totuși vor avea nevoie de ajutorul nostru pentru a o face.

Au existat două motive. În primul rând, membrii Federației Galactice a Lumilor par să fie divizați. Majoritatea membrilor doresc în mod clar să ne ajute, dar există îndoieli uriașe în cadrul organizației cu privire la capacitatea lor reală de a face aceasta, în special la nivelul resurselor militare. Pământul este o planetă relativ retrasă într-o parte periferică a galaxiei, acesta fiind un factor în favoarea noastră. Dacă forțele galactice opuse ar face un efort major pentru a împiedica Federația Galactică a Lumilor să ajute umanitatea, ei bine, pare clar că acele forțe opuse ar putea da la o parte Federația Galactică a Lumilor; dar, pe de altă parte, merităm noi un astfel de efort major?

Concluzia Federației Galactice a Lumilor este că forțele adverse nu ar fi interesate de o confruntare majoră în ceea ce privește Pământul în acest moment. Dacă forțele adverse vor avea nevoie de resurse militare foarte mari, atunci este probabil ca acestea să abandoneze ideea unei mari confruntări.

Forțele galactice opuse ‒ Imperiul Draconian și Alianța Orion ‒ dețin o influență puternică asupra umanității prin intermediul slugilor lor și a bunurilor controlate pe Terra, ceea ce permite acestor alianțe extraterestre să manipuleze destinul umanității. William Bramley descrie succint acest aspect în cartea sa, Gods of Eden (1993), care descrie secole de conflicte extraterestre inventate prin intermediul elitelor politice controlate, menite să manipuleze evoluția umanității.

În continuare, dr. Brown atrage atenția asupra implicării pe termen lung a Federației Galactice a Lumilor în viața pe Pamânt și asupra consecințelor aferente:

În mod clar, mulți din Federația Galactică a Lumilor consideră că omenirea este un rezultat final de succes al unui proiect pe care l-au început cu mult timp în urmă din punct de vedere evolutiv. Probabil unul care a rezultat dintr-o mulțime de manipulări genetice și culturale, precum și o adaptare de-a lungul a foarte mulți ani. Suntem copiii lor, le pasă de noi și vor să ne protejeze, dar ce ar face orice părinte dacă copilul nu vrea să fie ajutat la un moment dat? Toți părinții sunt nevoiți să renunțe pentru a le permite copiilor lor să își aleagă singuri calea de urmat, dar dacă copiii recunosc în mod deschis provocările cu care se confruntă și dacă aceiași copii se adresează apoi părinților lor pentru a le cere ajutorul necesar, care părinți nu ar dori să își ajute propriii copii?

Așadar, aceasta este cheia. Cel mai mare factor inhibitor cu care se confruntă Federația Galactică a Lumilor în acest moment este dezacordul intern. Dacă ar fi puternic uniți și ar dori să ajute omenirea în acest moment critic împotriva unui set de agresori foarte amenințători și ostili, atunci ar putea face aceasta cu un succes semnificativ.

Ideea că una sau mai multe civilizații extraterestre sunt responsabile pentru însămânțarea sau crearea umanității datează din cartea revoluționară a lui Erich von Daniken din 1968, Chariots of the Gods (Carele zeilor). El a fost urmat de alții, inclusiv de Zecharia Sitchin, autorul cărții The 12th Planet (1976), care a acordat o atenție considerabilă extratereștrilor care i-au creat genetic pe strămoșii noștri umani, conform înregistrărilor antice din Sumer și din alte părți.

Conform analizei dr. Brown, conturată în urma lucrului cu echipa sa de clarvăzători, Federația Galactică a Lumilor a fost implicată în istoria omenirii de foarte mult timp și a făcut parte din însămânțarea genetică a umanității. Dar există oare mai mult de un grup de extratereștri prietenoși care urmărește să ajute omenirea, unii dintre ei fiind implicați în experimente de inginerie genetică pe termen lung?

Citiți și:
La ora actuală, pentru cei lucizi, inteligenţi şi intuitivi există deja o mulţime de dovezi că extratereştrii sunt aici, pe această planetă şi acţionează în taină, în multe moduri!
Misterioasele desene cu… extratereștrii realizate acum 10.000 de ani, într-o peșteră din India. O posibilă dovadă a unor vizitatori din altă lume?
Trump pregateste armata SUA pentru un razboi subteran cu extraterestrii malefici…

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More