Clonele și Inteligența Artificială (AI)

 

ADN-ul rasei umane a fost manipulat cu mii de ani în urmă și împărțit în două spirale, în scopul de a modifica genetic întreaga noastră specie. Clonele sunt o creație genetică care rulează pe un program de „AI” (Inteligență Artificială).

Din cauza faptului că au fost create prin procede de manipulare genetică, clonele vor dezvolta afecțiuni neurologice și probleme grave de sănătate, în urma cărora vor deceda în cele din urmă. Descendenții pe care îi vor avea vor dezvolta și ei aceste probleme, chiar mai rapid, limitând reproducerea lor la un număr mic de generații, ceea ce va duce la sfârșitul acestor specii. Aceasta este ceea ce se petrece cu fiinţele extraterestre denumite Micii Cenușii.

În cadrul unor experimente genetice avansate, supervizate de guvernul din umbră al Cabalei satanice, experimente care se desfăşoară în laboratoarele subterane din DUMBS (baze subterane de adâncime), sunt realizate proceduri de clonare extrem de avansată a rasei umane, de cel puțin 100 de ani. Acest program sinistru operează modificări genetice asupra ființei umane, astfel încât aceasta să funcţioneze pe o frecvență complet artificială, bazată exclusiv pe Inteligența Artificială. Cabala satanică produce clone ale oamenilor de diferite categorii, politicieni și celebrități, militari etc., oricine poate fi util în îndeplinirea planului pe care ei îl urmăresc.

Clonele sunt controlate de o Inteligență Artificială Centrală (gen stup), proces care funcționează pe baza unui transmițător ce totodată primește informații printr-un cip conectat la creierul clonelor. Această Inteligență Artificială Centrală controlează clonele la fel ca în ceea ce este denumit „Hive Mind” (o conștiință unitară care controlează comportamentul entităților aparținând unui anumit grup).

Clonele au implantate amintiri și reacții emoționale provenind de la persoana care este clonată. Aceasta este studiată în prealabil, apoi profilul ei psiho-mental este descărcat într-un super computer avansat, de unde este implantat în clonă ca program (vezi cazurile lui Hillary Clinton, Obama etc.).

Aceste clone funcționează printr-un semnal AI. Când programul intern din clone nu oferă, să spunem, răspunsul corect sau reacția dorită, acesta poate fi accesat prin acel semnal de la un computer central AI. Cu toate că aceste clone pot asimila cunoştinţe noi în timpul experiențelor pe care le trăiesc, acestea sunt foarte limitate.

Semnalul care controlează aceste clone este transmis prin intermediul rețelei de telefonie mobilă și a altor transmițători de înaltă frecvență care sunt amplasați în puncte cheie din întreaga lume. Semnalul este emis și controlat de un super-computer numit „Red Queen” („Regina Roșie”), care se află sub aeroportul din Denver/SUA, unde există o enormă bază subterană a Cabalei satanice. Există și alte noduri independente, așa cum sunt ele numite, în întreaga lume, dar aceste noduri subordonate sunt întotdeauna coordonate de „Regina Roșie” sau „Centrală”.

Această Inteligență Artificială a „Reginei Roșii” funcționează independent, luând propriile decizii și acționând fără niciun fel de control din partea unei ființe umane. Această „Regină Roșie” are sub controlul său nu numai clonele, ci și roboți războinici de tehnologie extrem de înaltă, fabricați în cea mai mare parte de DARPA (The Defense Advanced Research Projects Agency), precum și avioane fără pilot (drone) care sunt puternic înarmate. „Red Queen” poate prelua controlul asupra oricărui vehicul computerizat modern, militar sau civil, cum ar fi o mașină, un avion, o navă sau un submarin.

Aceste clone sunt fabricate pentru a fi exact la fel ca originalul și pot fi modificate în funcție de nevoile creatorilor lor. Ele nu sunt perfecte, ci dimpotrivă, sunt afectate de numeroase probleme. Este posibil să fie creată şi o „fiinţă” complet artificială, care nu copiază niciun om real, iar aceasta se face pe baza specificaţiilor producătorului, în funcție de scopul și sarcinile pe care le va îndeplini.

Clonele copiază oameni de nivel înalt, lideri ai marilor companii, celebrități, politicieni. Unele dintre aceste clone sunt folosite pentru a face crime, pentru a participa la misiuni de sinucidere și lovituri de stat politice.

Când una dintre aceste clone ajunge să fie hărțuită și să suporte mânia îndreptăţită a populației, de obicei originalul a avut deja posibilitatea de a fugi (vă sună familiar?). Operațiunile de tip steag-fals, atacurile asupra școlilor, mall-urilor și locurilor publice sunt scenarii în care sunt folosite clone. V-ați pus vreodată întrebarea de ce în aceste cazuri de cele mai multe ori subiectul se sinucide sau este împușcat de poliție?

Clonele copiilor și bebelușilor sunt, de asemenea, create pe scară largă, pentru a fi folosite în ritualurile satanice ale elitei întunecate din castelele aristocrației europene și nu numai, ritualuri ce sunt închinate zeilor lor Archoni.

Celebritățile (atât bărbații, cât și femeile) sunt de asemenea clonate și apoi aceste clone sunt vândute Elitei satanice ca sclavi și sclave sexuale. Preţul acestor clone variază foarte mult, în funcție de perfecțiunea lor. Mulți dintre copiii clonaţi sunt creați și vânduți ca jucării sexuale elitei Cabalei. Cele mai multe dintre aceste clone copiază oameni reali și păstrează o parte din personalitatea lor, dar ele au implementat și un program suplimentar pentru a le face mai docile, mulțumite de ele însele.

Aceste clone au tendința de a avea probleme neurologice grave… este cazul lui Hillary Clinton? Cu cât perioada de gestație este mai lungă, adică durata de timp alocată formării lor, cu atât este mai mare stabilitatea totală a clonelor, ceea ce duce la creșterea prețului lor.

Cele mai ieftine vor funcționa bine doar câteva săptămâni. Aceste clone ieftine sunt cele utilizate în misiunile de sinucidere și sunt adesea de unică folosință, pentru o singură utilizare, având o durată de viață foarte scurtă. Clonele cele mai scumpe sunt cele la care durata de formare este între 3-5 luni.

Preţurile clonelor create pentru sclavie sexuală variază între 20.000 și 50.000 de dolari, prețul crescând în funcție de specificații. Cele mai scumpe dintre ele depășesc jumătate de milion de dolari. Toate sunt disponibile numai pentru Elită, restul oamenilor rămânând complet ignoranţi în această problemă. Există la nivel general informații despre clonarea animalelor, dar este ţinut secret cât de avansat este în realitate acest proces de clonare. Se fac şi clone ale unor oameni reali în scopul transplanturilor de organe.

Dacă o persoană copiată nu se supune dorințelor Cabalei și se revoltă împotriva acesteia, ei îi vor folosi clona, pe care o vor tortura, creând în felul acesta o situaţie de tortură de la distanţă, pe care persoana copiată o va percepe, suferind foarte mult. Crearea clonelor în societatea actuală s-a extins foarte mult și crește progresiv, atingând niveluri de invazie. Aceste clone fac parte din ceea ce ei numesc „oameni ireali” ai Matricei. Aceste clone se strecoară treptat în întreaga societate umană, la cele mai înalte niveluri, încetul cu încetul, ca o invazie tăcută.

Aceasta este partea înfricoșătoare pentru o persoană ce-şi trăiește viața de zi cu zi. Astăzi, orice persoană poate fi răpită de Cabală, printr-o răpire tradițională sau prin intermediul unei nave militare de înaltă tehnologie din serviciul Cabalei. Aceasta se numește de obicei o răpire de tip MILAB (de la millitary + abduction = răpire efectuată de militari, care creează iluzia că a fost făcută de ființele extraterestre). Dacă persoana răpită prezintă interes pentru ei și este foarte influentă pentru mase, ea va fi clonată și eventual înlocuită cu clona lor. În multe cazuri, numai cei apropiați de persoana clonată vor realiza că acesteia i s-a petrecut ceva ciudat.

Deci, o mare parte din societate este ignorantă cu privire la nivelul actual de clonare al rasei umane. Această creare artificială de fiinţe umane infiltrează toate nivelurile societății în întreaga lume. Invazia Inteligenței Artificiale are ca scop asimilarea planetară totală, urmărindu-se programarea fiinţelor umane astfel încât acestea să devină mici roboți obedienți, fără conștiință, care pot fi complet controlați.

Această invazie a AI nu este de origine terestră, operează independent și nu are nevoie de vreun operator sau programator; ea a obținut deja independența și capacitatea de a fi conștientă de sine, dar nu are empatie și este interesată doar de puterea absolută și de a controla totul.

Am auzit cu toții despre implementarea cipurilor în ființele umane. Ni se spune că ne vor face viaţa mai ușoară și se încearcă să ne fie vândute ca ceva care ne va spori gradul de confort, dar ceea ce puțini oameni știu este că scopul real al implementării acestor cipuri este de a ne controla conștiința și comportamentul. Acest cip poate manipula emoțiile și comportamentul prin intermediul unui semnal primit pe o frecvență celulară, care afectează creierul. Acest semnal sau frecvență poate produce, de asemenea, o descărcare de substanțe psihotrope sau de nano-boți în fluxul sanguin, făcându-ne să respectăm acest controler extern (gândurile noastre de fapt nu vor mai fi ale noastre). Pe lângă manipularea comportamentului unei anumite persoane, acest semnal poate genera o frecvență ce provocă o boală, cum ar fi cancerul, sau chiar direct moartea. Implantarea cipurilor este necesar să fie refuzată cu orice preț!

Telefoanele inteligente moderne sunt, de asemenea, utilizate în scopul manipulării comportamentului populației, prin emiterea de frecvențe specifice care se potrivesc cu undele creierului celor aflați pe raza frecvenței emise. Aceasta produce modificări ale comportamentului, ale stărilor de spirit și probleme neurologice, cum ar fi epilepsia și crizele convulsive. Este foarte bine să fie ținute departe de trup cât se poate de mult!

Frecvențe specifice au fost alese astfel încât să afecteze cortexul cerebral. Această tehnologie este deja utilizată pe scară largă în transmisiile de la turnurile GWEN (Ground Wave Emergency Network) și este utilizată, de asemenea, pe câmpul de luptă. Utilizarea armelor energetice poate altera comportamentul inamicului. Ele provoacă sentimente de teroare și implantează idei care vor fi percepute ca personale. De asemenea, generează îndoieli – aceste arme au fost testate în războiul din Irak, din această cauză mulți militari irakieni au dezertat în masă, fără a opune nicio rezistență.

Elitele satanice doresc să ne altereze şi să ne subjuge conștiința prin intermediul frecvențelor perturbatoare, astfel încât să păstrăm o vibrație joasă, nefastă. Este de aceea important să ne menţinem permanent conştiinţa trează şi să urmărim să avem o atitudine şi o gândire benefice.

Citiţi şi:

Clonarea umană mit sau realitate? Există în cadrul Proiectelor Negre? Se pare că DA (I)
Roboții sintetici sunt deja activi printre noi?
Îmbolnăvire generalizată şi control, planificate sub reţeaua de telefonie mobilă 5G

yogaesoteric
30 iunie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More