Cifrele zguduitoare despre care nimeni nu vorbeşte. 414 români au murit după ce au fost vaccinaţi anti covid-19

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) informează că, în perioada 27 decembrie 2020 – 9 mai 2021, un număr de 22.911 persoane vaccinate anti-covid (0,6% din totalul persoanelor vaccinate cu prima doză) au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 după administrarea primei doze.

În intervalul menţionat, la 414 persoane (1,8% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 după administrarea primei doze de vaccin) a survenit decesul, scrie Agerpres.ro.

Niciunul dintre decese nu s-a datorat vaccinării”, afirmă aceeaşi sursă. Totodată, 4.363 persoane (0,2% din totalul persoanelor vaccinate cu doza 2) au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze.

Conform aceleiaşi surse, la 74 de persoane (1,7% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 după administrarea celei de a doua doze de vaccin) a survenit decesul, dar „nu s-a datorat vaccinării”.

Citiți și:
România ascunde morții de vaccin
România sub presiunea virusurilor și despre noua conducere de la Washington (I)
Vaccinarea vârstnicilor împotriva covid-19 este prea riscantă. Zeci de bătrâni au murit după ce au primit vaccinul

 
yogaesoteric
22 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More