Cine scrie istoria?

 

Cei mai mulți veți răspunde că istoricii. Greșit! Istoria nu o scriu istoricii, o scriu învingătorii. Timp de jumătate de secol, omenirea a știut că floarea armatei poloneze a fost ucisă la Katyn de armata germană, iar Germania nu a protestat în fața acestei minciuni. A fost nevoie să fie destrămată URSS ca să aflăm că acest masacru a fost ordonat de evreul Lavrenti Beria, șeful NKVD. Dacă o să prindem în viață destrămarea SUA, câte crime necunoscute de nimeni am putea afla!

Vine o altă întrebare. Cine sunt învingătorii? Veți spune că cei care au câștigat războiul. În principiu da, însă este necesară o nuanțare: învingătorii sunt de fapt cei care se află în spatele învingătorilor.

Istoria nu mai este o știință, este un mijloc de manipulare. A devenit o afacere. Iar cu foarte puține excepții, istoricii au devenit niște afaceriști.

Mareșalul Antonescu este un criminal de război, autorul holocaustului săvârșit de români împotriva evreilor. Asta se susține acum, împotriva documentelor oficiale care spun cu totul altceva. Istoricii care au avut curajul să spună adevărul au murit. Azi, mulți își primesc cei 30 de arginți pentru a susține minciuna. Cine să mai spună adevărul? În schimb avem un erou, fostul rege Mihai, un trădător de țară. El nici măcar nu a înțeles ce face.

Tinerii de azi îl privesc pe Ernesto „Che” Guevara ca fiind un comunist (deci ceva rău!), criminal, alcoolic și afemeiat. Au citit ei ceva despre viața lui „Che”? Acești tineri spălați pe creier sunt victimele propagandei iudeo-americane (dar și ale raportului Tismăneanu).

„Che” se trăgea dintr-o familie bogată argentiniană, era medic. Dacă ar fi fost un bețiv și un depravat, i-ar fi fost perfect să rămână acasă. Însă el a lăsat halatul de medic înlocuindu-l cu haina de gherilă, a lăsat stetoscopul înlocuindu-l cu arma și a plecat să scape țara de sub dominația iudeo-americană. În luptele purtate a ucis dușmani, dar asta se petrece la război.

Noua istorie îi transformă pe eroi în criminali, iar pe trădători în eroi.

Dacă privim în urmă, singurul politician de dreapta mafiot care a fost ucis a fost Aldo Moro („răsplătit” în acest fel de Brigăzile Roșii). În rest, toate victimele au fost de stânga, uciși de sau cu ajutorul CIA (Patrice Lumumba, „Che”, Salvador Allende, Ceaușescu, Saddam Hussein, Muammar Gaddafi și nenumărați alții) au murit întrucât deranjau interesele dușmanilor omenirii.

Tinerii sunt educați în spiritul minciunii.

Și mai este ceva. În ultimii mai bine de 150 de ani, noi am avut 11 conducători dintre care doar trei au avut în mod indiscutabil sânge românesc curat, adică provenind din ambii părinți români. Aceștia trei, Mareșalul Ion Antonescu, Gheorghe Gheorghiu-Dej și Nicolae Ceaușescu au fost și patrioți iar pentru asta au primit ce „meritau”: doi au ajuns în fața plutonului de execuție (condamnați la moarte și executați de români) iar al treilea a fost iradiat. Din acești peste 150 de ani, mai mult de jumătate din timp, țara a fost condusă de 4 regi și un actual președinte pe bază de sânge german.

Citiți și:

Ascensiunea la putere a lui Hitler nu a fost o întâmplare, el a fost finanțat de către Federal Reserve și Bank of England

Familia Rockefeller, Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial (II)

 
 
 

yogaesoteric
6 iunie 2019
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More