CINE SE TEME ATÂT DE MISA ŞI DE GREGORIAN BIVOLARU?

Francmasonul Sorin Roşca Stănescu reîncepe să publice calomnii la adresa şcolii de yoga MISABucureşti, 20 ianuarie 2005. În urma articolului cu titlul „<Guru> Grieg, acuzat de o evaziune de 15.000.000.000 lei”, publicat în ziarul Gardianul de miercuri, 19 ianuarie, Şcoala de Yoga MISA doreşte să ofere întregii mass-media câteva informaţii menite să dezvăluie adevăratele raţiuni oculte care stau în spatele senzaţionalului ieftin ce a fost provocat la comanda politică a fostului partid de guvernământ PSD şi în special a fostului premier Adrian Năstase.


Considerăm că nu este deloc întâmplător faptul că, la scurt timp după preluarea managementului cotidianului „Gardianul” de către Sorin Roşca Stănescu, acest ziar, care se vrea „de eveniment, anchete, investigaţii şi dezvăluiri”, reîncepe atacurile şi calomniile împotriva şcolii noastre de yoga şi a mentorului ei spiritual, folosind o jalnică însăilare  de aşa-zise informaţii. Departe de a fi o anchetă autentică susţinută de probe, articolul apărut în „Gardianul” de miercuri 19 ianuarie ne apare astfel ca o nouă încercare a grupărilor  francmasonice din umbră de a manipula cu viclenie opinia publică împotriva MISA şi a lui Gregorian Bivolaru, care s-a manifestat ferm şi fără echivoc denuntând cu mult curaj  pericolele pe care le reprezintă la nivel planetar această grupare satanică care este  francmasoneria.


Acest articol ne aminteşte de o altă ştire „de senzaţie”, care s-a dovedit în final un mare fâs plin de calomni, şi anume minciunile trăznite despre aşa zisa  legătura „indubitabilă” dintre Gregorian Bivolaru şi clanul Cămătarilor. Această aparentă mare „bombă” a fost urmată însă dupa aceea de o semnificativă tăcere, pentru că în realitate respectiva ştire de atunci nu a fost, întocmai ca şi aceasta, decât o calomnie abjectă lansată în acelaşi, stil gazetăresc senzaţionalist care se regăseşte şi în articolul recent din „Gardianul”.


Ca şi în cazul altor materiale de senzaţie publicate la noi în presă, titlul vădit bombastic nu are nici o legătură cu conţinutul propriu-zis al articolului. Pentru cei care îl citesc cu atenţie, acest articol nu explică în nici un fel cine îl acuză pe Gregorian Bivolaru de evaziune fiscală şi pe ce bază, sau ce legătură există între acesta şi firma Extaz.


În lipsa oricăror dovezi credibile (în ciuda celor 10 luni de anchetă, presiuni şi intimidări), redactorii de la Gardianul „ştiu” cu certitudine, nu se stie prin ce „magie”, că e vorba de evaziune fiscală şi spălare de bani, „ştiu” şi despre ce sumă este vorba, „ştiu” şi cine practică prostituţia in Japonia… Totuşi, „uimitorii” jurnalişti de investigaţie de la Gardianul au scăpat din vedere câteva „detalii” de bun simţ pe parcursul acestei jalnice anchete: este evident că deocamdată nimeni nu a văzut celebra expertiză contabilă, este deasemeni evident că dl. Bivolaru nu poate fi acuzat de evaziune fiscală el nefiind asociat la nici o societate comercială, este evident că aşa-numitul „principal martor al acuzării” în procesul d-lui Bivolaru, Mădălina Dumitru, nu l-a acuzat niciodată pe acesta, şi nici nu a făcut o plângere, ci doar a dat o declaraţie sub şantaj şi presiune după 13 ore de teroare, este evident că firma Extaz nu a avut şi nu are nici o legătură cu MISA, este evident că însăşi declaraţia angajatei firmei Extaz, publicată în respectivul articol, atestă brutalitatea şi abuzurile incalificabile din timpul percheziţiilor din 18 martie 2004, mai ştim din informaţiile noastre că martora Agnes Arabella Mureşan a facut plângerea respectivă sub forma unui troc mascat în schimbul ridicării interdicţiei de intrare în Japonia, mai ştim că cealaltă martoră, Ilinca Simionescu, este acum căsătorită cu un fost cursant yoga, care a escrocat mai mulţi practicanţi yoga cu peste 12 mii de dolari, mai ştim că periodic persoane dornice de publicitate declară că l-au „văzut” pe dl. Bivolaru în diverse locuri, şi în urma acestor declaraţii alţi cursanti yoga sunt cercetaţi sau filaţi de poliţişti, mai ştim că însuşi şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism declară că urmărirea penală nu vizează MISA… Evident, toate aceste aspecte nu au însă nici o importanţă în faţa certitudinilor absolute ale echipei de „profesionişti” de la Gardianul.


Şcoala de yoga MISA respinge cu indignare toate aceste informaţii tendenţioase şi calomnioase şi vă aminteşte că pentru orice informaţii referitoare la activitatea şcolii noastre de yoga puteţi contacta Biroul de Presă.


Deşi s-a confruntat cu o mulţime de abuzuri, persecuţii şi nedreptăţi, concertate din umbră de PSD, în frunte cu fostul prim-ministru Adrian Năstase, după cum o demonstrează într-un mod clar şi indubitabil stenogramele secrete ale Delegaţiei Permanente a PSD, MISA este plină de optimism, îşi reafirmă cu tărie încrederea în adevăr şi dreptate, şi aşteaptă ca o justiţie degrevată de comanda politică să facă urgent dreptate şi să aducă lumină în cazurile extrem de grave de abuzuri şi persecuţii suferite de mulţi practicanţi yoga în decursul ultimelor 10 luni.Pentru informaţii suplimentare:


Biroul de presă M.I.S.A
Telefon: 021 – 211 72 62
Fax:        021 – 211 72 55
E-mail:   biroudepresa_misa@yahoo.com

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More