Claudiu Târziu (AUR) vorbește despre măsurile dure adoptate de Macron în Franța: Despre ce libertate vorbiți, îndrăciților?

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), senatorul Claudiu Târziu a oferit câteva declarații ferme referitoare la măsurile și presiunile majore impuse de președintele Emmanuel Macron în Franța, menite să „convingă” toată populația să se vaccineze.

Senatorul a catalogat declarațiile președintelui Franței ca fiind „oribile și profund îngrijorătoare”. Pe de o parte, Macron a anunțat, amenințător și sfidător, că restricțiile vor fi impuse de guvern doar nevaccinaților. Pe de altă parte, a proclamat obligativitatea vaccinării pentru personalul medical, începând din septembrie.

Claudiu Târziu a demascat demagogia și fățărnicia criminală a unor așa-ziși experți care „se dau de ceasul morții” să avertizeze populația, „executând sistematic și în cadență”.

Acești agenți ai Marii Resetări globaliste zugrăvesc un tablou apocaliptic. Toți au primit ordin de unitate să-i atace pe nevaccinați și să vuiască, drăcesc, asupra viitoarelor îngrădiri de drepturi și libertăți.

Acești indivizi doresc binele populației în aceeași măsură ca înaintașii lor, bolșevicii.

Cu câtă nerușinare vorbesc aceștia despre «libertate»!

Libertatea și drepturile noastre sunt sub asediu. Dacă nu ne trezim acum, riscăm un efect devastator. Este nevoie de strădania și rugăciunea unei întregi lumi”, a precizat senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Începând din luna august, în Franța, oricine intră într-un spital, restaurant, cafenea, centru comercial, teatru, muzeu, parc tematic, centru cultural sau ia un tren pe distanțe lungi este nevoie să prezinte un permis special de sănătate covid, care se obține ori prin vaccinare completă, ori prin testare periodică (contra cost).

Citiți și:
„Ce conține vaccinul?“. Claudiu Târziu (AUR) răspunde provocării lansate de colonelul Gheorghiță: Vaccinul conține anormalitate, discriminare și frică. Asta conține pentru cei mai mulți dintre noi!
Claudiu Târziu (AUR): Când un stat îți impune ce medicamente să iei și la ce ore, e un stat totalitar. Noi suntem adepții libertății

 

yogaesoteric
17 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More